2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar tum vucut lazeri ne kadara yaptiriosunuz hamilelikte geri cikar diolar hormonlardan dolayi

Kizlar tum vucut lazeri ne kadara yaptiriosunuz hamilelikte geri cikar diolar hormonlardan dolayi
Canim zaten lazer kesin bitiriyor diye birşey yok cunku hormonlar çalışıyor ama baya azaltiyor inceltiyor seyreklestiriyor rahatlik oluyor baya

1 bucuk sene once 1800 e 8 seans tum vucut paket almistim .Ogretmenler gunu indirimi mi ne vardi.Normalde 2 400 filandi.Simdi katlanmıştır. Gittikce seans araligi uzadigi icin en az bir sene sürüyor .Benim araya ayagimin kirilmasi sonra da hamilelik girince 2 yi gececek

Bana butun teoriler takvimler erkek diyodu ve tuttu. Ama tutmayanlar da var o yuzden cok da saapmamak lazim.

Kızlar doktor bana sadece regenesis max diye mineral vitamin desteği verdi başka bişey kullanmıyorum.Hamile iki arkadasima anasaglikdan ayrıca devit.3 vermişler damla size de kullaniyomusunuz merak ettim

Teşekkür ederim.. sanrm şeker çıkmazsa yapmıcak tam ayrıntılı konuşmadı..
güle güle kullansın bebiş...
bende henüz hiçbirşey almadım...
detaylıdan sonra alışveriş yapmayı düşünüyorum..
ağırlaşınca bişi alamam gezmek zor olur diye
Teşekkür ederim. Bnde günün anısına almak istedim yavaş yavaş alıcam önce liste yapmam lazm..
Yaaa cok guzelll bunlarrr gulerekkk giysinnn prensesss insallah :)
Teşekkür ederim inşallah...
Güle güle kullansın prenses. O çoraplar tam yemelik ya bayıldım bizde hayırlısıyla bir öğrensekte almaya başlasak
İnşallah cnm.. ne zmn gitceksin dra

Aa o nasıl bişeymiş :) kaçıncı sayfalarda kaldı ki acaba bulabilir miyim :)

Haftaya canım normalde bu haftaydı randevum ama doktorum yokmuş haftaya ertelendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…