- 12 Nisan 2009
- 8.322
- 29.364
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #21.421
Canim Tebrikler :) hayırlı olsunOğluşum geliyoooor
Ah canım ya ben neler yaşadım 12 sene benim kuzenlerim gelip kaynatadan izin alıyorlardı annesiyle babası bekliyo biz çok özledik gelsin nolur kalsın bizimle diye kayın pederin keyfini bekliyorduk annem rahmetli yazık ne ağlamış bunlar benim kızımı gçndermicekler mi hep böyle mi yapacaklar diye ben annemin o akıttığı gözyaşının hesabını sorucam onlara azıcıkta onlar ağlasın hakkım haram olsunZaten anlamıyorum şu erkek tarafını hiç bizimki mesela arayıp bana yada eşime hiç çocuğu sormaz nasıl ıyimi diye sadece 1 kez aradı beni o kadar geçen eşimin kardeşi bizdeydi hastaneden gelmiştik onu arayıp ona sordu çocuk nasılmış diye yahu anlamıyorum çocuk kaynımın çocuğumu da onu arayıp ona soruyor çok acaipler hiç bişey anlamdım onlardan. Seninki de hiç anlayışlı değil musade etmiyor baksana Allah akıl fikir versin.
Tabi 22 banada geç gibi geldi 16 da kesinleşiyor 16 da doktorlar erkek gibi bile demiyor direk erkek diyorlarDoktorumun iyi bir doktor olduğunu biliyorum ama benzetme için 15 hafta yüksek gibi geldi arkadaşa 12 haftalıkken %100 erkek demiş tahmin bile değil kesin konuşmuş ne bilim belkide öyle inanmak istediğim için böyle düşünüyorum ama kız gibi hissediyorum nedense hayırlısı olsun erkekte olsa yabancı gelmicek nede olsa hazırda 2 oğlan var
aynen ben de bu durumdayım. eş annesi ile hatır gönül dolayısyla bir ilişkim var ve şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadıysak bu benim son derece mesafeyi korumama özen göstermem ağzımdan çıkanları ve kendimi kontrol etmem sayesinden olmuştur. asla da kendi annem gibi göremem. kendi annemle olan ilişkimi o da kaldıramaz zaten. doğuma hazırlanırken hastanede yatarken falan da hiç kendimi kasmak istemiyorum şahsen. ayrıca da bunun beni anlayışsız vs. yapacağını düşünmüyorum. mesela allah nasip ederse bizim oğullarımız büyüse ve eşi doğuracak olsa ben illa yanında kalacağım diye diretmem diye düşünüyorum.Sonuna kadar katılıyorum canım sana bende sırf bu durumla karşılaşmayayım diye annemin yaşadığı yerdeki hastaneyi tercih ettim. O gece nasıl olur yanımda kalırlar mı bilmiyorum ben pek yakın değilim zaten kv ile kendi annem gibi göremem yani saygım var tabiki sevmesine bakmasına bir şey diyemem tabiki . Mahremiyet konusunda da hemşireler bir şey yapcağı zaman kendi annen hariç diğerlerini dışarı çıkarıyorlar diye biliyorum canım ben emzirmeyi bile onun yanında yapamam heralde emzirme örtüsü almayı düşünüyorum belki çıkmaz kimse diye.
kuzu endişelenme dinleniyordur... benimde hergün çok hareketli olan bebişim dün akşamdan beri çok sessiz çok nadir bir pıt geliyo içini ferah tut tamam mıKızlar bu hafta çok stres yaşadım çok üzüldüm bebeğim dünden beri hareket etmiyo ne zaman sırt üstü yatsam hep hissederdim top gibi sertleşirdi karnım nerde olduğunu hissederdim çok korkuyorum Pazartesi günü üniversite ye gidicem 2 gün nasıl durucam bilmiyorum akıl verin bişi söyleyin
Ikinci resimde nubunu gördüm sanırım ben kiza benzettim kaç haftaliksinizEki Görüntüle 2108723 Eki Görüntüle 2108721 banada tahminde buluna bilir mi anlayanlarEki Görüntüle 2108721
Canım nubu görünmüyor ki bebeğinin yüzüstü yatıyoNuba göre Cinsiyet tahmininde bulunlar yukaridaki resimleri yorumlar mi lütfen. Ben sizle
Canim ikinci resimdedemi yuzustu ben kafadan pek anlayamadim ama nub çizgisi var gibiydiCanım nubu görünmüyor ki bebeğinin yüzüstü yatıyo
Canim bu haftalardaki hareketler düzenli olmazmis aklına kötü şeyler getirme stresten uzak durmaya çalış kendini ve bebeğini düşün sen stresli olunca oda hissediyor hem doğduğu zamanda huysuz bir bebek olur hicbirsey değişmez boşver de hamileligin tadını cikarKızlar bu hafta çok stres yaşadım çok üzüldüm bebeğim dünden beri hareket etmiyo ne zaman sırt üstü yatsam hep hissederdim top gibi sertleşirdi karnım nerde olduğunu hissederdim çok korkuyorum Pazartesi günü üniversite ye gidicem 2 gün nasıl durucam bilmiyorum akıl verin bişi söyleyin
Haklısın cnm ama oyle güvenilir bir yardımcı bulmak sıkıntı araştırmak lazım iyice. Gorumcem doğum yaptı 8 ay önce kaynanam 1 hafta yanında kaldı bende hayatta kalmaz negatifiz çünkü birbirimize ama belki torunu için kalabilir belki. Kalmazsa da yapicak bisey yok dedigin gibi yardımcı tutucaz ama iyi araştırmak lazım.anliyorum seni canim iste onlar bilmeden halletsen iyi olur aslinda. Onlar oglen gelirse sabahtan kadin her isini yapip gitse 8-10 arasi mesela temizlik aksam yemegi camasir. kayinvaliden gelincede bebegi banyo falan yaptirir ne biliyim iste. Yoksa surasi pis burasi boyle birde onun icin konusacaksa kayinvaliden hic gelmesin daha iyi.
Benim gorumcemde zor durumdaydi kayinvalidesi yok anneside yasli uzakta ee kizkardesleride baska sehirde onlarin colugu cocugu vardi yaninda uzun kalamadilar. Ilk once ben dedim ona dogumdan once ayarla abla inan bana yetisemezsin ilk cocugunda. dinlemedi sezeryandi birde hic dinlenemedi dinlenmeyince sutte olmadi cocuk ac kaldikca bas bas bagirdi anliyacagin kisir donguye girdi. Sonra acele kadin ayarladi temizlik icin, dedim cocuga bir kac defada mama ver karni doysun uyusun sende uyu ki sutun olsun biraz kendine geldi. Ondan sonra yine kesersin mamayi dedim. Allahtan yaptida duzene girdi hayati. Ev temizlik koca yemek bekleyen tipti. Dedim kocan kazaniyor parayi durumunuzda iyi soyle cimrilik etmesin yetisemiyon iste.
Onun icin mantikli dusun onceden neyi nasil yaparim diye canim sonradan pisman olman veya ihtiyac halinde ne yapman gerektiigni tedbirini al.
Yani yuh hakkaten adamın keyfini bekliceksin gitmek için oylemi. Yazık kadıncağız ne kadar ağlamış evlat yolu gözleye gözleye bi hal olmuş mekanı cennet olsun ins.Ah canım ya ben neler yaşadım 12 sene benim kuzenlerim gelip kaynatadan izin alıyorlardı annesiyle babası bekliyo biz çok özledik gelsin nolur kalsın bizimle diye kayın pederin keyfini bekliyorduk annem rahmetli yazık ne ağlamış bunlar benim kızımı gçndermicekler mi hep böyle mi yapacaklar diye ben annemin o akıttığı gözyaşının hesabını sorucam onlara azıcıkta onlar ağlasın hakkım haram olsun
Kızlar bu hafta çok stres yaşadım çok üzüldüm bebeğim dünden beri hareket etmiyo ne zaman sırt üstü yatsam hep hissederdim top gibi sertleşirdi karnım nerde olduğunu hissederdim çok korkuyorum Pazartesi günü üniversite ye gidicem 2 gün nasıl durucam bilmiyorum akıl verin bişi söyleyin
12+3 haftalık canımIkinci resimde nubunu gördüm sanırım ben kiza benzettim kaç haftaliksiniz
aynı fikirdeyim bende şunu ver bunu yap denmez annem kadar rahat olmaz herhaltı inceliolar zaten rahat edemez insan ya.bide annem üstüme titrer öteki o annem gibi olmaz anca inceler herşeyikızlar günaydın..sizlerin fikrini almak istiyorum:
doğum yaptığınız gece hastanede eşinizin annesinin yanınızda kalmasını nasıl karşılarsınız? ben şahsen doğal olarak her yerim meydanda kanamalar şunlar bunlar derken o medikal ve özel ortamda sadece kendi annemi ve eşimi istiyorum refakatçi olarak tabi o günleri görmek nasip olursa..ama şehir dışından gelen eş annesine de sen evde dur gelme hastaneye denmez. bu çok saçma bir durum değil mi? bazıları öbür anneyi dışlayamazsın kendi annen gibi onun da hakkı var diyorlar ama ben katılmıyorum buna. tabi ki doğumdan sonra bebeği sever ilgilenir o ayrı ama ben doğum öncesi ve doğumun hemen sonrasında kadının mahremiyete ihtiyacı olacağı için geceyi en fazla kendi annesi ve eşiyle geçirebileceğini düşünüyorum. bu diğer anneye saygısızlık veya vicdansızlık değildir. bir de doğum şekli ne olursa olsun doğumdan önceki süreçte insan inanılmaz gerilir diye tahmin ediyorum o anlarda insanın nazı bi tek kendi annesine geçer. malum eş anneleri her şeyi yanlış anlamaya meyilliler. ben o streste bi de aman eş annesi neden diye düşünmek istemem doğrusu..
sizler ne düşünüyorsunuz?
Hayirlisi olsun Dr ne dedi12+3 haftalık canım
Kızlar bu hafta çok stres yaşadım çok üzüldüm bebeğim dünden beri hareket etmiyo ne zaman sırt üstü yatsam hep hissederdim top gibi sertleşirdi karnım nerde olduğunu hissederdim çok korkuyorum Pazartesi günü üniversite ye gidicem 2 gün nasıl durucam bilmiyorum akıl verin bişi söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?