2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ah canım ya ben neler yaşadım 12 sene benim kuzenlerim gelip kaynatadan izin alıyorlardı annesiyle babası bekliyo biz çok özledik gelsin nolur kalsın bizimle diye kayın pederin keyfini bekliyorduk annem rahmetli yazık ne ağlamış bunlar benim kızımı gçndermicekler mi hep böyle mi yapacaklar diye ben annemin o akıttığı gözyaşının hesabını sorucam onlara azıcıkta onlar ağlasın hakkım haram olsun

Tabi 22 banada geç gibi geldi 16 da kesinleşiyor 16 da doktorlar erkek gibi bile demiyor direk erkek diyorlar

Kızlar bu hafta çok stres yaşadım çok üzüldüm bebeğim dünden beri hareket etmiyo ne zaman sırt üstü yatsam hep hissederdim top gibi sertleşirdi karnım nerde olduğunu hissederdim çok korkuyorum Pazartesi günü üniversite ye gidicem 2 gün nasıl durucam bilmiyorum akıl verin bişi söyleyin

aynen ben de bu durumdayım. eş annesi ile hatır gönül dolayısyla bir ilişkim var ve şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadıysak bu benim son derece mesafeyi korumama özen göstermem ağzımdan çıkanları ve kendimi kontrol etmem sayesinden olmuştur. asla da kendi annem gibi göremem. kendi annemle olan ilişkimi o da kaldıramaz zaten. doğuma hazırlanırken hastanede yatarken falan da hiç kendimi kasmak istemiyorum şahsen. ayrıca da bunun beni anlayışsız vs. yapacağını düşünmüyorum. mesela allah nasip ederse bizim oğullarımız büyüse ve eşi doğuracak olsa ben illa yanında kalacağım diye diretmem diye düşünüyorum.

kuzu endişelenme dinleniyordur... benimde hergün çok hareketli olan bebişim dün akşamdan beri çok sessiz çok nadir bir pıt geliyo içini ferah tut tamam mı

Canim bu haftalardaki hareketler düzenli olmazmis aklına kötü şeyler getirme stresten uzak durmaya çalış kendini ve bebeğini düşün sen stresli olunca oda hissediyor hem doğduğu zamanda huysuz bir bebek olur hicbirsey değişmez boşver de hamileligin tadını cikar

Haklısın cnm ama oyle güvenilir bir yardımcı bulmak sıkıntı araştırmak lazım iyice. Gorumcem doğum yaptı 8 ay önce kaynanam 1 hafta yanında kaldı bende hayatta kalmaz negatifiz çünkü birbirimize ama belki torunu için kalabilir belki. Kalmazsa da yapicak bisey yok dedigin gibi yardımcı tutucaz ama iyi araştırmak lazım.

Yani yuh hakkaten adamın keyfini bekliceksin gitmek için oylemi. Yazık kadıncağız ne kadar ağlamış evlat yolu gözleye gözleye bi hal olmuş mekanı cennet olsun ins.

Kızlar merhaba
Şu an temizlik yapıyorum da bi anda mideme ağrı saplandı uzandım ayaklarımı havaya kaldırdım geçti annem artık bebek büyüdü ayaklarını bastırıyor dedi. Sizde de böyle birşey oluyor mu?

Bebeği hareketlendirecek şeyler yiyip bi kendini dinlesene canım, çikolata yada meyve suyu gibi. Dün bende bi ara hissetmedim, yemek yedim hemen kıpırdanmaya başladı.

aynı fikirdeyim bende şunu ver bunu yap denmez annem kadar rahat olmaz herhaltı inceliolar zaten rahat edemez insan ya.bide annem üstüme titrer öteki o annem gibi olmaz anca inceler herşeyi

Stresten uzak kalmaya çalış kendini rahatlatacak şeylerle uğraş ki kafan meşgul olsun düşünme ki üzülme. Bol Bol dinlen bi de 17. Haftadaymışsın o kadar belirgin olmuyor hareketleri bebeğin hareket ediyordur hissedemiyorsundur 1 2 haftaya Kalmaz daha belirgin oluyor. Benim ilk hamileliğim dışardan bakınca bile belli oluyor hareketi 19. Haftamda Haftamdayım. Iki Hafta öncesi tek tük hissetmiştim çok zayıftı çoğu zaman anlamıyordum bile. Şimdi bile yatınca hissediyorum hareketlerini bol bol dinlen ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…