- 2 Mart 2007
- 2.577
- 1.672
- 373
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #21.441
Yok canım sabahtan beri nutellaya dadandım yok biraz sabırla beklyiim baklalım pazartesi ye kadarBebeği hareketlendirecek şeyler yiyip bi kendini dinlesene canım, çikolata yada meyve suyu gibi. Dün bende bi ara hissetmedim, yemek yedim hemen kıpırdanmaya başladı.
Merhaba hosgeldiniz kiza benzettim hayırlı olsun inşallahMerhaba kızlar aranıza yeni katılıyorumBende bebegimin cinsiyetiyle ilgili tahmin istiyorum sizden
Hakkaten nasıl hissediyorsunuz ya ben hala hissedemedim hep uyuyor sanirim bişey olmamıştır degilmi bebeğime aklım hep ondaBebeği hareketlendirecek şeyler yiyip bi kendini dinlesene canım, çikolata yada meyve suyu gibi. Dün bende bi ara hissetmedim, yemek yedim hemen kıpırdanmaya başladı.
Amin canım sagolMerhaba kızlar aranıza yeni katılıyorumBende bebegimin cinsiyetiyle ilgili tahmin istiyorum sizden
Canım bebek öne doğru eğilmiş gibi bu yüzden de cinsiyet kısmı pek belli olmuyor ya da ben tam anlamadım ama kıza benziyor sanki yine de emin değilim tabi zaten bu haftalarda doktor bile emin olamaz canım bir kaç hafta daha sabret kesinleşir o zaman inşallah , maşallah bebişe çok tatlı duruyor Allah bağışlasınNuba göre Cinsiyet tahmininde bulunlar resmim konusmalarin altinda kaldi
Kulağa komik geliyor, ilk kez duydum ama gerçekten var mıdır böyle şeyler, ben kayınpederle direksiyon çalışıyorum arada o derece arkadaş gibiyizde garip geldi.Bugün hep sosyolojik konulardan gidiyorum ama eşin babasının yanında çocuk kucağa alınmaz sevilmez adı söylenmez gibi gelenekleri olanlar var mı ? Varsa nasıl tepki gösteriyorsunuz ? Bana anormal mantıksız geldiği için kabul etmek istemiyorum ama bu sefer de ne var canım biraz idare etsen moduna giriyor çevremdekiler
Ben az önce hissettim mesela içerden sanki bir noktaya dokunmuş gibi hafif bir his oldu, henüz çok hafif oluyor bende. Bazen eğilip doğrulurken de hissettiriyor.Hakkaten nasıl hissediyorsunuz ya ben hala hissedemedim hep uyuyor sanirim bişey olmamıştır degilmi bebeğime aklım hep onda
Yok canım sabahtan beri nutellaya dadandım yok biraz sabırla beklyiim baklalım pazartesi ye kadar
Artık bn testleri fln düşünmüyorum çok stres yapıyorum.. bilgimde yok bizm hastnede var mı yokmu dr zamanı gelince söyler..Kızlar şimdi ben şu ayrıntılıyı araştırıyorum iki hastaneye sordum radyolog var perinatolog yok dedi.fiyat 250₺ biri diğeri 335₺ üne ve devlet hastünasinda varmış bende baktım ama direk randevu alınmıyor dr yönlendiriyormuş. Banim de düşük riskim olduğu için perinatolog istiyorum daha bilgili olduğu için acaba siz hangisine yaptırıcaksınız. Bide Özelde parinatolog buldunuz mu
Sakin ol bnce bebeğini dinleme daha çok stres yaparsın bişeylerle uğraş zmn gecerKızlar bu hafta çok stres yaşadım çok üzüldüm bebeğim dünden beri hareket etmiyo ne zaman sırt üstü yatsam hep hissederdim top gibi sertleşirdi karnım nerde olduğunu hissederdim çok korkuyorum Pazartesi günü üniversite ye gidicem 2 gün nasıl durucam bilmiyorum akıl verin bişi söyleyin
Bn acıkınca midemde ağrı hissediyorm belki annen haklıdır..Kızlar merhaba
Şu an temizlik yapıyorum da bi anda mideme ağrı saplandı uzandım ayaklarımı havaya kaldırdım geçti annem artık bebek büyüdü ayaklarını bastırıyor dedi. Sizde de böyle birşey oluyor mu?
Bizde öyle bişey yok çok şükür kayınpederim hep gelin seveyim der torunlarına..Bugün hep sosyolojik konulardan gidiyorum ama eşin babasının yanında çocuk kucağa alınmaz sevilmez adı söylenmez gibi gelenekleri olanlar var mı ? Varsa nasıl tepki gösteriyorsunuz ? Bana anormal mantıksız geldiği için kabul etmek istemiyorum ama bu sefer de ne var canım biraz idare etsen moduna giriyor çevremdekiler
Haklısın cnm ama oyle güvenilir bir yardımcı bulmak sıkıntı araştırmak lazım iyice. Gorumcem doğum yaptı 8 ay önce kaynanam 1 hafta yanında kaldı bende hayatta kalmaz negatifiz çünkü birbirimize ama belki torunu için kalabilir belki. Kalmazsa da yapicak bisey yok dedigin gibi yardımcı tutucaz ama iyi araştırmak lazım.
Bende zaten diyemem cnm anne şunu yaparmisin fln diye hani birde öyle çok muhabbetimiz fln da yok bayramlarda gidiyorum yanına yada o istanbula gelirse yoksa kolay kolay gitmiyorum.canim iste simdiden arastir kimler var diyede olmadi 1-2 defa yardima cagirirsin isini gormek icin. Sonra dersin ihtiyac halinde dogumdan sonra gelirmisin. Ihtiyacin olmazsa hic cagirmazsin eger olursa ararsin.
Sahsen ne diyim ben kayinvalidem yaninda rahat edemezdim, normalde yazin falan yaninda 1 ay kalirim hic sorun degil dunya tatlisi kadin bende zaten onun biricik geliniyim beni cok sever ama yinede, anne sunu yap bunu yap diyemem heralde dogumdan sonra. cunku ben dogumdan sonra enfeksiyon oldum hareket edemiyordum sagolsun kendi annem beni soyup banyo yaptiriyordu kayin
Ben hiç hissedemedim gün içinde farketmiyorum belki geceleri oynuyordur. Acaba pazartesi sağlık ocağına gidip bi muayenemi olsam merak ediyorum.Ben az önce hissettim mesela içerden sanki bir noktaya dokunmuş gibi hafif bir his oldu, henüz çok hafif oluyor bende. Bazen eğilip doğrulurken de hissettiriyor.
Sabit uzanırken daha çok hissettiriyor bence ama sağlık ocağına gidebilirsin tabi orada da bir alet varmış ben henüz görmedim ama kalp atışı dinletiyorlarmış. Benide haftaya cuma için çağırdılar sağlık ocağında tahliller yapılacakmış.Ben hiç hissedemedim gün içinde farketmiyorum belki geceleri oynuyordur. Acaba pazartesi sağlık ocağına gidip bi muayenemi olsam merak ediyorum.
İlk defa duyuyorum bizde böyle bir şey yok. Ama olsaydı da kabul etmezdim sanırım. Çünkü sonra her konuda idare etmen gerekir sonu yok ki bunun. Ama eşinin tavrı önemli.Bugün hep sosyolojik konulardan gidiyorum ama eşin babasının yanında çocuk kucağa alınmaz sevilmez adı söylenmez gibi gelenekleri olanlar var mı ? Varsa nasıl tepki gösteriyorsunuz ? Bana anormal mantıksız geldiği için kabul etmek istemiyorum ama bu sefer de ne var canım biraz idare etsen moduna giriyor çevremdekiler
Bende zaten diyemem cnm anne şunu yaparmisin fln diye hani birde öyle çok muhabbetimiz fln da yok bayramlarda gidiyorum yanına yada o istanbula gelirse yoksa kolay kolay gitmiyorum.
Canım benim annem çerkez babam rizeli dedimin yanında babam bizi sevmezdi annemlerde ayıptır sevmek büyüklerin yanında babamda saygı duyuyodu sevmiyodu bizi ama artık o gelenekleri sürdüren çok az insan var malum dedem 85 yaşında öldü eski adamdıBugün hep sosyolojik konulardan gidiyorum ama eşin babasının yanında çocuk kucağa alınmaz sevilmez adı söylenmez gibi gelenekleri olanlar var mı ? Varsa nasıl tepki gösteriyorsunuz ? Bana anormal mantıksız geldiği için kabul etmek istemiyorum ama bu sefer de ne var canım biraz idare etsen moduna giriyor çevremdekiler
Bugün hep sosyolojik konulardan gidiyorum ama eşin babasının yanında çocuk kucağa alınmaz sevilmez adı söylenmez gibi gelenekleri olanlar var mı ? Varsa nasıl tepki gösteriyorsunuz ? Bana anormal mantıksız geldiği için kabul etmek istemiyorum ama bu sefer de ne var canım biraz idare etsen moduna giriyor çevremdekiler
Bi tani yer buldum dışardan geliyo dr perinatolog 335₺ 1 saat inçeliyomŞ rasim cd falan veriyomuş iyi bi dr muş bende risk olduğu için endişeliyim dr murat göksu iyi yorumlarda okudum ora gidicam inşşArtık bn testleri fln düşünmüyorum çok stres yapıyorum.. bilgimde yok bizm hastnede var mı yokmu dr zamanı gelince söyler..
Sakin ol bnce bebeğini dinleme daha çok stres yaparsın bişeylerle uğraş zmn gecer
Bn acıkınca midemde ağrı hissediyorm belki annen haklıdır..
Bizde öyle bişey yok çok şükür kayınpederim hep gelin seveyim der torunlarına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?