2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

şimdiden bizi böyle düşünmek zorunda bırakıyorlar malesef. inşallah ablanız ya da arkadaşınız gelir..ne olursa olsun yanında çekinmeyeceğiniz nazınızın geçeceği birisi olması birinci şart.

Kolay gelsin zor olacak. Bende iki ay sonra ev değiştiricem. Gözümde çok büyüyor öyle aman aman yardımcı olacak pek kimsemde yok birkaç arkadaş ve kuzenim dışında

allah kolaylik versin tatlim tabi hamileliginde agirlasmaya baslar yavas yavas bir yandan tasinma tamirat boya yerlesme derken fazla kendine yuklenme. En cabuk zamanda bitirmeye calis kendine dogumdan once 1 ay dinlenme suresi ver. Dogumdan sonra ihtiyacin olcak.

Sonuna kadar katılıyorum canım sana bende sırf bu durumla karşılaşmayayım diye annemin yaşadığı yerdeki hastaneyi tercih ettim. O gece nasıl olur yanımda kalırlar mı bilmiyorum ben pek yakın değilim zaten kv ile kendi annem gibi göremem yani saygım var tabiki sevmesine bakmasına bir şey diyemem tabiki . Mahremiyet konusunda da hemşireler bir şey yapcağı zaman kendi annen hariç diğerlerini dışarı çıkarıyorlar diye biliyorum canım ben emzirmeyi bile onun yanında yapamam heralde emzirme örtüsü almayı düşünüyorum belki çıkmaz kimse diye.

Benim kaynana balıkesirde ilk Doğuma kocaeliye geldi ikinciye tokata geldi bunada kilise gelir ona tek gezmek olsun fizana gitsen gelir ve hiç demezde kızım ablan gelsin bak ben ikisinede geldim oda tatsın bu duyguları ama nerdeee hep bana hep bana bizimkiler

Aynen canım ablam eğer gelemem derse onada Gönül koyucam sert olacam mecbur kalsın gelsin insanlar çocukları için nerelere gidiyorlar arkadaşım gelmek zorunda değil ama o bile gelirim dedi.üstelik aynı dönemde ev taşıcM illaki gelecekallahın iziniyle

canim eger durumun varsa iyi bir yardimci veya hemsire gibi falan bulun ev icin gercekten cok rahatlik oluyor. Benim annem kardesim sagolsun yanimda ama sonucta camasir bulasik temizlik derken butun isleride annem yapamaz zaten yoruluyor. Ben zaten kendim hasta olurum yatmam gerekir toparlanmam icin. Annem bebekle ilgilenir yardimcide camasir bulasik temizlik gibi islerle. Ya en azindan yemeginiz temizliginiz yapildi mi kendi bebegine yine bakarsin kimseye muhtac olmazsin. Gunde 2 saat bile biri gelse iyi olur. Kayinvalide yaninda dinlenemezsin bile senden hizmet bile bekliyebilir eger anlasyisli biri degilse

Ben onceki hamileligimdede yaptim suanda oyle yapicam gercekten tavsiye ederim.

Canım bana da 13. Haftada kız dedi doktor , herkese ben erkek hissediyorum diyordum . İlk bebeğim olacak kız erkek ayırdığımdan değil gerçekten içimden asla kız olduğuna inanamadım . 16. Haftada tekrar farklı bir doktor gördüğünde kocaman pipisi var dedi . Hani umut olsun diye değil de eğer gerçekten içinden kız geçiyorsa anne adayları hissediyor diye düşünüyorum ben Sağlıkla gönlünden geçen gibi olsun herşey

Gözün aydın Sağlıkla gelsin kuzucuk

Zaten anlamıyorum şu erkek tarafını hiç bizimki mesela arayıp bana yada eşime hiç çocuğu sormaz nasıl ıyimi diye sadece 1 kez aradı beni o kadar geçen eşimin kardeşi bizdeydi hastaneden gelmiştik onu arayıp ona sordu çocuk nasılmış diye yahu anlamıyorum çocuk kaynımın çocuğumu da onu arayıp ona soruyor çok acaipler hiç bişey anlamdım onlardan. Seninki de hiç anlayışlı değil musade etmiyor baksana Allah akıl fikir versin.

Yardımcı fikri güzel ama eşimin tarafı fln söylenir bu sefer ne gerek var biz hallederiz diye. Ama ne bilim en kötü kuzenim fln gelir yardımcı olurlar yakın kiz arkadaşım da gelir bilmiyorum o zaman gelince bakicaz artık ne yapacağımıza Rabbim kimseyi annesiz bırakmasın zor bir durum ayakta kalmakta zor.

Selam kızlar nasılsınız bakalım uzak kaldım biraz buralardan,benden sonra herkes iyidir umarım. Geçen ay sonu adet oldum yeniden başlama umuduyla devam diyorum :) tatile gittik geldik bu arada çok iyi geldi. Sağlıkla gelsin bebekleriniz,tez zamanda bana da isteyen herkese yaşatsın Allah

Sağlıklı hayırlı bir mucizen olur inşallah en kısa zamanda

Kızlar şimdi ben şu ayrıntılıyı araştırıyorum iki hastaneye sordum radyolog var perinatolog yok dedi.fiyat 250₺ biri diğeri 335₺ üne ve devlet hastünasinda varmış bende baktım ama direk randevu alınmıyor dr yönlendiriyormuş. Banim de düşük riskim olduğu için perinatolog istiyorum daha bilgili olduğu için acaba siz hangisine yaptırıcaksınız. Bide Özelde parinatolog buldunuz mu

anliyorum seni canim iste onlar bilmeden halletsen iyi olur aslinda. Onlar oglen gelirse sabahtan kadin her isini yapip gitse 8-10 arasi mesela temizlik aksam yemegi camasir. kayinvaliden gelincede bebegi banyo falan yaptirir ne biliyim iste. Yoksa surasi pis burasi boyle birde onun icin konusacaksa kayinvaliden hic gelmesin daha iyi.

Benim gorumcemde zor durumdaydi kayinvalidesi yok anneside yasli uzakta ee kizkardesleride baska sehirde onlarin colugu cocugu vardi yaninda uzun kalamadilar. Ilk once ben dedim ona dogumdan once ayarla abla inan bana yetisemezsin ilk cocugunda. dinlemedi sezeryandi birde hic dinlenemedi dinlenmeyince sutte olmadi cocuk ac kaldikca bas bas bagirdi anliyacagin kisir donguye girdi. Sonra acele kadin ayarladi temizlik icin, dedim cocuga bir kac defada mama ver karni doysun uyusun sende uyu ki sutun olsun biraz kendine geldi. Ondan sonra yine kesersin mamayi dedim. Allahtan yaptida duzene girdi hayati. Ev temizlik koca yemek bekleyen tipti. Dedim kocan kazaniyor parayi durumunuzda iyi soyle cimrilik etmesin yetisemiyon iste.

Onun icin mantikli dusun onceden neyi nasil yaparim diye canim sonradan pisman olman veya ihtiyac halinde ne yapman gerektiigni tedbirini al.

Valla içimdeki his mi yoksa erkek mi bilmiyorum ilk oğlum her iki cinsiyet olabilir diye dayanamayıp yeşil bi tulum almıştım kızda erkekte giyer diye erkek oldu ama buna 3 aylıkken kız için bere aldım iki tane kız için hırka aldım bide pembe iç zıbın aldım o kadar içimde bir kız umudu var ki doktor erkeğe benziyo diyince baya üzülmüştüm ne yalan söyliyim elimde değil ama hala o his var bide rüyamda kız doğurduğumu gördüm göğsümden süt fışkırdıpını gördüm adet olduğumu gördüm bunların hepsi kIz çocuğa işaret insan ister istemez olacağına inanıyor önceki çocuklarımda hiç buna benzer şeyler görmemiştim ne bilim sanki kızım olacak gibi hissediyorum

Ben sezeryan yaptığım için iki gece kalıyorum anneme diyorum iki gecede sen kal diye ki kizlarimdada annem kaldı esin izinli olacak anneside oğluyla kalsın seni görmeye gelip gitsinler bence o halde kaynanamin beni görmesini istemezdim tuvalete otururken bile destek istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…