2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bizde yok canimda baskalarindan duymustum, dogulu bir arkadasta demisti ayipmis cocugu sevmek. hatta ayni sofrada oturup yemekte yiyemiyordu onlar. Veya baska seyde duymustum erkek evlat baba evdeyken banyoda yapamazmis ayipmis.
Evet annemler ayrı yerde basalarından ama babası hastaydı çoçuklarda 9 kişiydi rahatsız etmemek için ayrı yerlermiş öyle demişti annem

bizde yok canimda baskalarindan duymustum, dogulu bir arkadasta demisti ayipmis cocugu sevmek. hatta ayni sofrada oturup yemekte yiyemiyordu onlar. Veya baska seyde duymustum erkek evlat baba evdeyken banyoda yapamazmis ayipmis.
ne kadar saçma dayatmalar ya.ayıp olan ne belki baba ve çocuk aynı vakitlerde evde olmak durumunda kalıcak hep.o zaman çocuk kirden koksun

selam kızlar genel bi bakış yaptım ama malum gözler bozuk uzun süre yazı okuyamyorum ağrıyor.güzek haberler alınmış hepinizin gözü aydın olsun İnşallah rahatsız olan arkadaşlarımızda kafasına takmasın hepsi bir ihtimal sonuçta net değil bu sonuçlar. Sağlıklı sıhhatli kavuşalım İnşallah minişlerimize.Bende bugün kontrole gittim 2 lim temiz çkktı ama 3 lü de istedi drum.kan verdim ve ayrıntılı ysg için 22 şubat randevu aldım.dr u beklerken heycandan öldüm 3 hafta görmeyince birde kistim var iki 3 damlada kanamam olmuştu ama bişi yok demişti acildeki onunda korkusu vardı.tansiyonum 14.6 gibi bişi çıktı.ugde rahatı yerindeydi minişin cinsiyeti sölemeyin dedim devletteki drum çünkü yanılma payları var.değişcekmi die düşünmemek için söletmedim.eminmisin sölemeyimmi dedi güldü falan söletmedim çünkü 20. hafta net olarak özeldeki drum sölicek neyse bana kız gibi geldi sanki ama bilemiorum tabi bakmadı aşağılara bende durum böyle şükür bi sıkıntımız yok
birde bişi sorcam kızlar.ben bebeğime karyola yatak alcam 3 4 e kadar kullanır die ama 5 6 ay için minik bişi gerekio yanımda odalara taşımak için sepet beşikler varya onlardan düşünüorum ama 5 6 ay için 750 tl çok geldi bana.letgoda 200 250 kadar düşüo ve minnacık bişi yatıo içinde ne kadar zarar verebilirki beşiğe demi.temiz olur uzun süre kullanılmıo zaten.letgodan mı alsam diorum yani mantıklımı sizcede bu mesela temiz duruo tekstil ürününü tabiki kemdim sıfır alcam.sizce nasıl

Son düzenleme:
Çok umudum var bide 15 haftatıl usg fotosundaki nub kız nubu gibi öne eğik erkek nubu yukarı dik oluyo bacakların ordaki nubu incelesene belki ben yanlış algılıyorum ama ne bilim kız nubu gibi kalçaya paralel
Bende anlayamadım bedef ama umarım gönlüne göre oluro Benim şansım yok Di mi 14+3 de fotosu baya erkek gibi ama İnternette Bazı yabancı sitelerde buna benzer fotolar gördüm sonra kıza dönmüş

Eklentiler

• IMG-20180118-WA0011.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 61
Beni ayın 22nde çağırmışlardı ama o bölgeden tasindigim için burdaki sağlık ocağına pazartesi günü gidip bilgi vericem

cok gecmiş olsun içini ferah tutmaya calış olmadı akşam bi acile git kadın doğumcu vardır için rahat eder

allah yardimcin olsun canim. Insallah kolay gecer dogumun. Normal dogum mu yapicaksin yoksa sezeryan mi. Normal dogumda insan daha cabuk toplarliyor. Sezeryan ne kadarda olsa buyuk bir ameliyat.
Amin Cnm orası daha belli değil normal yada sezeryan o dönemde görücez artık tabiki normal dogum istiyorum ama olmasada yapicak bisey yok.

ne kadar saçma dayatmalar ya.ayıp olan ne belki baba ve çocuk aynı vakitlerde evde olmak durumunda kalıcak hep.o zaman çocuk kirden koksun

canim tabi detayli soramadimda yetiskin delikanli oglanlar icinmis heralde o banyo isi. Cunku dedim kiz cocuklari napiyor ya. yok dedi onlara gecerli degil.

Kızlarrr bir internet sitesinde beğendiğim beşik indirimdeydi fırsatı kaçırmak istemedk, biraz erken oldu ama beşiğimizi aldık mavili mavili aldık inşallah cinsiyetimiz değişmez

cok guzelmis tatlim gule gule kullan saglikla insallah. Peki bunu ne kadar kullanmayi dusunuyorsun sanirim 6 aydan sonra kucuk gelir.

kizlar merhaba lutfen anlayan bashina gelen yardim etsin lutfen fotoraf atacam bi bakin anlayan olacakmi

Kızlarrr bir internet sitesinde beğendiğim beşik indirimdeydi fırsatı kaçırmak istemedk, biraz erken oldu ama beşiğimizi aldık mavili mavili aldık inşallah cinsiyetimiz değişmez
güle güle kullanın İnşallah canım nekadar aldın

3ay oldu dushuk olali 1defa regl oldum 2ci adetim 15gun gecikti idrar testlerinde cikmiyor kan testide boyle cikdi bu normalde 0.5-1.2falan cikardi neden bu kadar yuksek bashina gelen varmi?

cok guzelmis tatlim gule gule kullan saglikla insallah. Peki bunu ne kadar kullanmayi dusunuyorsun sanirim 6 aydan sonra kucuk gelir.
Aynen cnm 6 ay kadar anca kullanılır sonrası için başka bişey düşünecğiz artk.. ama şimdiden büyük yatak olmazdı sonuçta ayrı oda da kalamaz. Bunu her odaya taşıyabliriz diye düşündk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…