- 4 Kasım 2017
- 1.141
- 1.099
- 133
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #21.461
Evet annemler ayrı yerde basalarından ama babası hastaydı çoçuklarda 9 kişiydi rahatsız etmemek için ayrı yerlermiş öyle demişti annembizde yok canimda baskalarindan duymustum, dogulu bir arkadasta demisti ayipmis cocugu sevmek. hatta ayni sofrada oturup yemekte yiyemiyordu onlar. Veya baska seyde duymustum erkek evlat baba evdeyken banyoda yapamazmis ayipmis.
ne kadar saçma dayatmalar ya.ayıp olan ne belki baba ve çocuk aynı vakitlerde evde olmak durumunda kalıcak hep.o zaman çocuk kirden koksunbizde yok canimda baskalarindan duymustum, dogulu bir arkadasta demisti ayipmis cocugu sevmek. hatta ayni sofrada oturup yemekte yiyemiyordu onlar. Veya baska seyde duymustum erkek evlat baba evdeyken banyoda yapamazmis ayipmis.
Bende anlayamadım bedef ama umarım gönlüne göre oluro Benim şansım yok Di mi 14+3 de fotosu baya erkek gibi ama İnternette Bazı yabancı sitelerde buna benzer fotolar gördüm sonra kıza dönmüşÇok umudum var bide 15 haftatıl usg fotosundaki nub kız nubu gibi öne eğik erkek nubu yukarı dik oluyo bacakların ordaki nubu incelesene belki ben yanlış algılıyorum ama ne bilim kız nubu gibi kalçaya paralel
Beni ayın 22nde çağırmışlardı ama o bölgeden tasindigim için burdaki sağlık ocağına pazartesi günü gidip bilgi vericemSabit uzanırken daha çok hissettiriyor bence ama sağlık ocağına gidebilirsin tabi orada da bir alet varmış ben henüz görmedim ama kalp atışı dinletiyorlarmış. Benide haftaya cuma için çağırdılar sağlık ocağında tahliller yapılacakmış.
cok gecmiş olsun içini ferah tutmaya calış olmadı akşam bi acile git kadın doğumcu vardır için rahat ederKızlar bu hafta çok stres yaşadım çok üzüldüm bebeğim dünden beri hareket etmiyo ne zaman sırt üstü yatsam hep hissederdim top gibi sertleşirdi karnım nerde olduğunu hissederdim çok korkuyorum Pazartesi günü üniversite ye gidicem 2 gün nasıl durucam bilmiyorum akıl verin bişi söyleyin
Amin Cnm orası daha belli değil normal yada sezeryan o dönemde görücez artık tabiki normal dogum istiyorum ama olmasada yapicak bisey yok.allah yardimcin olsun canim. Insallah kolay gecer dogumun. Normal dogum mu yapicaksin yoksa sezeryan mi. Normal dogumda insan daha cabuk toplarliyor. Sezeryan ne kadarda olsa buyuk bir ameliyat.
Hem bilgi vermiş olursun hemde izlem yaparlar, yanlış hatırlamıyorsam bostancı tarafındaydın değil mi?Beni ayın 22nde çağırmışlardı ama o bölgeden tasindigim için burdaki sağlık ocağına pazartesi günü gidip bilgi vericem
ne kadar saçma dayatmalar ya.ayıp olan ne belki baba ve çocuk aynı vakitlerde evde olmak durumunda kalıcak hep.o zaman çocuk kirden koksun
Kızlarrr bir internet sitesinde beğendiğim beşik indirimdeydi fırsatı kaçırmak istemedk, biraz erken oldu ama beşiğimizi aldıkmavili mavili aldık inşallah cinsiyetimiz değişmez
güle güle kullanın İnşallah canım nekadar aldınKızlarrr bir internet sitesinde beğendiğim beşik indirimdeydi fırsatı kaçırmak istemedk, biraz erken oldu ama beşiğimizi aldıkmavili mavili aldık inşallah cinsiyetimiz değişmez
Guzel gunlerde kullanirsinz insallah canm fiyat ogrenebilirmymKızlarrr bir internet sitesinde beğendiğim beşik indirimdeydi fırsatı kaçırmak istemedk, biraz erken oldu ama beşiğimizi aldıkmavili mavili aldık inşallah cinsiyetimiz değişmez
615 canım teşekkür ederimgüle güle kullanın İnşallah canım nekadar aldın
güle güle güzel günlerde kullanın canım.. çok güzelmiş615 canım teşekkür ederim
Teşekkür ederim cnm babymall de düne özel %30 indrm vardı 615 e geldiGuzel gunlerde kullanirsinz insallah canm fiyat ogrenebilirmym
Aynen cnm 6 ay kadar anca kullanılır sonrası için başka bişey düşünecğiz artk.. ama şimdiden büyük yatak olmazdı sonuçta ayrı oda da kalamaz. Bunu her odaya taşıyabliriz diye düşündk..cok guzelmis tatlim gule gule kullan saglikla insallah. Peki bunu ne kadar kullanmayi dusunuyorsun sanirim 6 aydan sonra kucuk gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?