- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #21.381
kayınvalidem neden sorun yapsın ki ?eşinizin annesi bunu sorun yapmadı mı? bazı insanların annenin bu tercihine saygı duymayıp eş annesini dışlamakla ve saygısızlıkla suçlamasını anlamıyorum
annem bana daha yakın eş annesi 1000 km uzaktan gelecek. o günleri görmek nasip olursa karnım burnumdayken şehir dışından gelen eş annesini mi ağırlayayım hastanede kalacağımız gece sen git annem dursun desem bu da kriz sebebi e öyle bir ortamda tabi ki eş annesinden çekinirim her taraf meydanda oluyor kanamalar şunlar bunlar zaten hastanede en fazla 2 kişinin kalmasına izin veriliyor.Annenle aynı şehirde yaşıyorsan bence kendi annenin kalmasını istemen çok normal.
biz de bu kriz sebebi oluyor dediğim gibi eş annesi uzaklardan gelecek ve sen hastaneye gelme desek aşırı kırıcı bir durum söz konusu oluyor.kayınvalidem neden sorun yapsın ki ?
annem gibidir herşeyi söylerim ben ona rahatlıkla aynı şekilde o da beni kızı gibi görür birşey demez
üstelik evde de oğluşum vardı onun yanında birinin kalması gerekiyordu..
ne anneme dedim kal diye ne kayınvalideme eşim kalsın yeter dedim onlarda tamam dediler
siz çok şanslıymışsınız..eşinin annesi ile kendi annesi gibi yakınlık kuranlar baya azınlıkta ama şanslılar :)kayınvalidem neden sorun yapsın ki ?
annem gibidir herşeyi söylerim ben ona rahatlıkla aynı şekilde o da beni kızı gibi görür birşey demez
üstelik evde de oğluşum vardı onun yanında birinin kalması gerekiyordu..
ne anneme dedim kal diye ne kayınvalideme eşim kalsın yeter dedim onlarda tamam dediler
Ben az yedimde noldu yine uyuyordu bizimki tembel cıktı o zamanda göstermemişti artık ümitler haftaya cumartesiye kaldı. Artık bol bol alışveriş yaparsın ben geçen gün 4 tane zıbın ve çorap aldim cinsiyet belli olmadığından alamadık fazla bişey ama zaten yaz ayına geliyor çokta bişey almayı düşünmüyorum.Cok yemisim çikolatayı hic görüntü yakalayamadi
Uzaktan geliyorsa bence kalsın annen hep yaninda nasıl olsaannem bana daha yakın eş annesi 1000 km uzaktan gelecek. o günleri görmek nasip olursa karnım burnumdayken şehir dışından gelen eş annesini mi ağırlayayım hastanede kalacağımız gece sen git annem dursun desem bu da kriz sebebi e öyle bir ortamda tabi ki eş annesinden çekinirim her taraf meydanda oluyor kanamalar şunlar bunlar zaten hastanede en fazla 2 kişinin kalmasına izin veriliyor.
Resim gozukmuo canimnuba bakanlar yorumlayabilir mi
Hayırlı olsun canım bi erkek daha maşallahOğluşum geliyoooor
hayırlı olsun sağlıkla gelsin kuzu :) kızlar atağa gecti sanki
gözünaydın canım prensesin
Yorumlar tuttumu canim doktorun yada yapmis miydi gozun aydinn bu aradaa
Teşekkür ederim kızlar sağlıkla doğsun tüm bebişler :) yorumlardan sadece ramzi tuttu diyebilirim çünkü ultrason fotoğraflarm hiç net değildi başka yorum yapılamadı o yüzden ama içimde hep bi kız yatıyor diyordum kuzenimde hamile olmadan 1 ay önce kızım olacağını görmüş rüyasında hissediyorduk sanki :))Gözün aydın cnm
Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun :)Oğluşum geliyoooor
Evet cnm doktor gerek görmedi o yüzden böyle yaptı
Ben hep eşime laf arasında sorarım kim kalır die senin annen kalır tabiki onun hakkı diyor... ablanda bişey anlamadı o da yaşamak ister o mutluluğu der... o yuzden bn hiç düşünmem..kızlar günaydın..sizlerin fikrini almak istiyorum:
doğum yaptığınız gece hastanede eşinizin annesinin yanınızda kalmasını nasıl karşılarsınız? ben şahsen doğal olarak her yerim meydanda kanamalar şunlar bunlar derken o medikal ve özel ortamda sadece kendi annemi ve eşimi istiyorum refakatçi olarak tabi o günleri görmek nasip olursa..ama şehir dışından gelen eş annesine de sen evde dur gelme hastaneye denmez. bu çok saçma bir durum değil mi? bazıları öbür anneyi dışlayamazsın kendi annen gibi onun da hakkı var diyorlar ama ben katılmıyorum buna. tabi ki doğumdan sonra bebeği sever ilgilenir o ayrı ama ben doğum öncesi ve doğumun hemen sonrasında kadının mahremiyete ihtiyacı olacağı için geceyi en fazla kendi annesi ve eşiyle geçirebileceğini düşünüyorum. bu diğer anneye saygısızlık veya vicdansızlık değildir. bir de doğum şekli ne olursa olsun doğumdan önceki süreçte insan inanılmaz gerilir diye tahmin ediyorum o anlarda insanın nazı bi tek kendi annesine geçer. malum eş anneleri her şeyi yanlış anlamaya meyilliler. ben o streste bi de aman eş annesi neden diye düşünmek istemem doğrusu..
sizler ne düşünüyorsunuz?
Oooyyy yesinler oğluşu maşallah gözün aydın canımOğluşum geliyoooor
Canım benim annem yoktu mecbur kaynana geldi hoş annem olsada ona müsade edecek insanlar değiller sen sen ol anneni iste.keşke annem hayatta olsaydıda o gelseydi kaynanayı geç hastaneden eve geldiğimiz gün kayınpederde geldi ayıp yok bişi yok şimdikinde kısmet olursa ablamı çapırıcam yaza denk geliyo okullar da kapalı o gelmezse en yakın arkadaşım o gelirim dedi yani sonuna kadar direticem hem görüşmüyorum hem eşim diyoki memlekette doğurursan annemlerde kalırsın diyo bakalım çok kavga kıyamet kopacak ya hakkımızda hayırlısıNe bilim cnm ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizlik olacaktır tabiki bende herhalde eşimi isterim yanımda bilmiyorum belki kayın valide kalır ama sanmıyorum kalacağını da başından beri bi negatiflik var bizdede
Ahh cnm keşke annem hayatta olsa da benimle kalsa ama maalesefki vefat edeli 14 yıl oldu.Canım benim annem yoktu mecbur kaynana geldi hoş annem olsada ona müsade edecek insanlar değiller sen sen ol anneni iste.keşke annem hayatta olsaydıda o gelseydi kaynanayı geç hastaneden eve geldiğimiz gün kayınpederde geldi ayıp yok bişi yok şimdikinde kısmet olursa ablamı çapırıcam yaza denk geliyo okullar da kapalı o gelmezse en yakın arkadaşım o gelirim dedi yani sonuna kadar direticem hem görüşmüyorum hem eşim diyoki memlekette doğurursan annemlerde kalırsın diyo bakalım çok kavga kıyamet kopacak ya hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?