2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

eşinizin annesi bunu sorun yapmadı mı? bazı insanların annenin bu tercihine saygı duymayıp eş annesini dışlamakla ve saygısızlıkla suçlamasını anlamıyorum
kayınvalidem neden sorun yapsın ki ?
annem gibidir herşeyi söylerim ben ona rahatlıkla aynı şekilde o da beni kızı gibi görür birşey demez
üstelik evde de oğluşum vardı onun yanında birinin kalması gerekiyordu..
ne anneme dedim kal diye ne kayınvalideme eşim kalsın yeter dedim onlarda tamam dediler

Annenle aynı şehirde yaşıyorsan bence kendi annenin kalmasını istemen çok normal.
annem bana daha yakın eş annesi 1000 km uzaktan gelecek. o günleri görmek nasip olursa karnım burnumdayken şehir dışından gelen eş annesini mi ağırlayayım hastanede kalacağımız gece sen git annem dursun desem bu da kriz sebebi e öyle bir ortamda tabi ki eş annesinden çekinirim her taraf meydanda oluyor kanamalar şunlar bunlar zaten hastanede en fazla 2 kişinin kalmasına izin veriliyor.

biz de bu kriz sebebi oluyor dediğim gibi eş annesi uzaklardan gelecek ve sen hastaneye gelme desek aşırı kırıcı bir durum söz konusu oluyor.

siz çok şanslıymışsınız..eşinin annesi ile kendi annesi gibi yakınlık kuranlar baya azınlıkta ama şanslılar :)

Cok yemisim çikolatayı hic görüntü yakalayamadi
Ben az yedimde noldu yine uyuyordu bizimki tembel cıktı o zamanda göstermemişti artık ümitler haftaya cumartesiye kaldı. Artık bol bol alışveriş yaparsın ben geçen gün 4 tane zıbın ve çorap aldim cinsiyet belli olmadığından alamadık fazla bişey ama zaten yaz ayına geliyor çokta bişey almayı düşünmüyorum.

Uzaktan geliyorsa bence kalsın annen hep yaninda nasıl olsa

hayırlı olsun sağlıkla gelsin kuzu :) kızlar atağa gecti sanki

gözünaydın canım prensesin

Yorumlar tuttumu canim doktorun yada yapmis miydi gozun aydinn bu aradaa

Gözün aydın cnm
Teşekkür ederim kızlar sağlıkla doğsun tüm bebişler :) yorumlardan sadece ramzi tuttu diyebilirim çünkü ultrason fotoğraflarm hiç net değildi başka yorum yapılamadı o yüzden ama içimde hep bi kız yatıyor diyordum kuzenimde hamile olmadan 1 ay önce kızım olacağını görmüş rüyasında hissediyorduk sanki :))

Evet cnm doktor gerek görmedi o yüzden böyle yaptı

canim sen seker yuklemesinden mi bahsediyorsun canim ? Benim doktorumda bana dedi seker yuklemesi yapalim diye. Sekerli su icmem gerek ondan mi dedim evet dedi. Dedim ben risk gurubuna girmiyorumki ne benim ailemde seker hastaligi var ne esimin aiilesinden zaten, bebegin suyu normal onceki dogumumda kilosu normaldi buyuk degildi neden yapmami istiyorsun dedim. Bana dediki iste akdeniz insani oldugum icin yapicakmis. o kadar sacma geldi ki. Akdeniz insaninda daha cok goruluyormus cunku.

Yaptirmak veya yaptirmamak tabi bize bagli ama ac karnina o kadar sekeri birden almak ne kadar dogru bilmiyorum supheyle bakiyorum cunku ayrica bebegede gidiyor bu.

Günaydın kızlar... hayırlı cumalar...

Ben hep eşime laf arasında sorarım kim kalır die senin annen kalır tabiki onun hakkı diyor... ablanda bişey anlamadı o da yaşamak ister o mutluluğu der... o yuzden bn hiç düşünmem..
Kayınvalidemin de kızı var 2tane torunu olmuş onlarda yaşamıştır heycanı yada yaşasaymışş :)

Cinsiyet öğrenenler ve öğrenecek olanlar özel mesaj atın... tek tek takip etmem çok zor...
Akşma misafirlerim gelicek giremeyeceğim...
Afilim92 hayırlı olsun..

Canım benim annem yoktu mecbur kaynana geldi hoş annem olsada ona müsade edecek insanlar değiller sen sen ol anneni iste.keşke annem hayatta olsaydıda o gelseydi kaynanayı geç hastaneden eve geldiğimiz gün kayınpederde geldi ayıp yok bişi yok şimdikinde kısmet olursa ablamı çapırıcam yaza denk geliyo okullar da kapalı o gelmezse en yakın arkadaşım o gelirim dedi yani sonuna kadar direticem hem görüşmüyorum hem eşim diyoki memlekette doğurursan annemlerde kalırsın diyo bakalım çok kavga kıyamet kopacak ya hakkımızda hayırlısı

Cinsiyetlerini öğrenenler hayırlı olsun inşş öğrenmeyenlerde en kısa zamanda öğrenir umarım. Benim dr gidiyim o zaman kesinleşir. Göbek çatlağına taktım ben sabah akşam sürüyorum çatlamış göbek çok kötü duruyo ve eskisi yerine gelmiyo inşş çatlamazsınız

Ahh cnm keşke annem hayatta olsa da benimle kalsa ama maalesefki vefat edeli 14 yıl oldu. ( yani kaynana kalmak isterse de bişey diyemem benimde yakin bir arkadaşım ben kalırım dedi yanında ben olur dedim ama bakalim eşimde kalır sıkıntı olmazsa. Ama söyle bi avantajım var kaynanam düzcede yaşıyor doğum ist anadolu yakasında bi hastanede olucak belki kalmak istemez kaynanam yaşayıp görücez. Allah seninde yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…