2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hem bilgi vermiş olursun hemde izlem yaparlar, yanlış hatırlamıyorsam bostancı tarafındaydın değil mi?
Evet cnm bostancidydim şimdi avrupa yakasına geldim eşimin işi de bu tarafta olunca buraya geldik zaten evim burdaydı kayınvalide oturuyordu o duzceye yerleşince bizde geldik artık.

Evet cnm bostancidydim şimdi avrupa yakasına geldim eşimin işi de bu tarafta olunca buraya geldik zaten evim burdaydı kayınvalide oturuyordu o duzceye yerleşince bizde geldik artık.
Anladım canım hayırlı olsun bende o taraflıyım işte evlenince geldim Kadıköy'e, hastane buldun mu bari şimdi doktor değişikliği olmuştur mecburen.

Aynen cnm 6 ay kadar anca kullanılır sonrası için başka bişey düşünecğiz artk.. ama şimdiden büyük yatak olmazdı sonuçta ayrı oda da kalamaz. Bunu her odaya taşıyabliriz diye düşündk..

cok guzelmis canim evet mantikli o zaman iyi. Bende bebegime oda yaptim ilk kizimdada yapmistim ilk 3 ay yanimda kucuk besikte yatti sonra odasina gecirdim. Pratik oluyor boyle besikler ben. Oturma odasinada koymustum. Kucukken gunduzleri orda uyuyordu yanimda hem sese alissin diye. Gule gule saglikla kullan insallah

Yok canım sabahtan beri nutellaya dadandım yok biraz sabırla beklyiim baklalım pazartesi ye kadar
Canim hareketlendi mi bebegin Telas yapma gerildikce hic hareket edemez .Ben de dun cok agladim gece boyu sol kasigim agridi da agridi .Bebeğin kafasi ordaymis cok üzüldüm keske uzmeseler bizi.Bir de bazi bebekler hareket edio edip 1 2 gun hareketsiz moda geciyormus arkadasiminki oyle .Ayrintilidan hic bisey anlamadilar sirtini dönüp kimildamamis bile .
Bunu idare edersen onların davranisinin dogru oldugunu savunmus gibi olursun .Cok sacma oldugunu anlamaları icin tam tersini yapmak lazim .Kocana yavas yavas islemelisin .
Kızlarrr bir internet sitesinde beğendiğim beşik indirimdeydi fırsatı kaçırmak istemedk, biraz erken oldu ama beşiğimizi aldık mavili mavili aldık inşallah cinsiyetimiz değişmez
Saglikla gelsin de icinde uyusun annesi cok guzel

Ben de anne yani besigini letgodan almayi planliyorum tahtasini iyice temizlerim minderini fln da kendim yaptiririm diyorum. Odasina mobilya takimi almak istedigim icin bi de kucucuk 5 ay kullanilcak besige o kadar para vermek istemiyorum.

Çok sagol canim Allah razı olsun

Teşekkür ederim cnm inşallahh.. tecrübeli annelerden olumlu şeyler duymak ne güzel

3ay oldu dushuk olali 1defa regl oldum 2ci adetim 15gun gecikti idrar testlerinde cikmiyor kan testide boyle cikdi bu normalde 0.5-1.2falan cikardi neden bu kadar yuksek bashina gelen varmi?
Canim normalde 15 gun geciktiyse idrar ve kan testinde cikar. Senin gonderdigin tahlil sonucu da degil diyor. Doktorunla bi gorus bence. Gecmis olsun.

Anladım canım hayırlı olsun bende o taraflıyım işte evlenince geldim Kadıköy'e, hastane buldun mu bari şimdi doktor değişikliği olmuştur mecburen.
Yok cnm hastane değişikliği yapmadım doktorumdan memnunum ama konuşucam bu tarafta herhangi bir hastanede doğum yaptırır mi diye sorucam haftaya randevum var. Avrupadan anadoluya geçişte alışmak kolay oluyorda anadoludan avrupaya geçişte alışmak hakkaten sıkıntı burası kalabalık anadolu yakası gibi degil yada o tarafa alışkınım ondan herhalde

Bende anlayamadım bedef ama umarım gönlüne göre oluro Benim şansım yok Di mi 14+3 de fotosu baya erkek gibi ama İnternette Bazı yabancı sitelerde buna benzer fotolar gördüm sonra kıza dönmüş
Canım açıkçası yanlış bişey söyleyip umutlandırmak istemem ama pipiden daha kalın gibi duruyo yani hani testis olup bariz ucu sivri oluyo o zaman ben de anlıyorum erkek olduğunu ama bu pipi kalın geldi açıkçası çğnkü sivrilik yok dümdüz kalın bişey ne bilim anlayamadım senşn bide 14 haftada daha bende 15 olmasına rağmen be bebeğin açısı gayet açıktı yani duruşu müsaitti ama ona rağmen böyle bacak arası resim vermedi bana

Kizlar sabahtan beri basim cok kotu bi parol icsem bise olmaz dimi yaaa hiccc icmek istemiorum ama ne acik hava ne kahve kar etmedi

Kizlar sabahtan beri basim cok kotu bi parol icsem bise olmaz dimi yaaa hiccc icmek istemiorum ama ne acik hava ne kahve kar etmedi
Ic canim gecmiyorsa yapcak bisey yok benim de haftada 3 gun agriyor en az ve kusma derecesine geliyorum. Uykumun icinde bile agriyor .Tam geciren bir sey bulamadim ama nane yagi ile masaj tulbentle baglamak Turk kahvesi sicak soğuk şok kisa sure rahatlatıyor

Benim için tam tersi olmuştu çünkü ben avrupa yakasında boğazdan kadıköye geçtim boğaz sakindir burası hareketli ama alıştım artık. Insallah doktorun baska hastaneye gidiyordur sanada rahat olur alıştığın doktor başka oluyor.

Sinuzit kremi vardi canim su viks gibi bise onla masaj yaptirdim esime biraz hafifledi

Hayırlısı olsun cnm bakalim ins başka hastaneye gidiyordur.

Kulağa komik geliyor, ilk kez duydum ama gerçekten var mıdır böyle şeyler, ben kayınpederle direksiyon çalışıyorum arada o derece arkadaş gibiyizde garip geldi.
Maşallah diyelim de sen gerçekten k.v ve k.p ile bayağı samimi ve sıcak bir ilişki yaşıyorsun kıymetini bil.nazar değmesin herkes senin gibi şanslı değil maalesef bu konuda canim.

Evet cnm şeker yuklemesi dıye gittim doktorada çok güvenirim anlattı durumu gerek yok seker içmene Bı bakalım sonuca göre yine konuşuruz dedı yspıkdı gerek yok dedı şükür bi sorunum da olmadı yine ne tavsıye ederse ona göre hareket edicem inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…