2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar tahmini olan var mi? Bardas kurmuş bacak arası kapalıydı.

Eklentiler

• IMG-20180212-WA0008.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 78
Doktordan Ziyade hastane önemli bence o konuda. Allah korusun acil bi durum olup başka hastanede doğurmak durumunda kalsak, hijyenik olmayan, belki ihtiyaç olacak, bende emin olamadım.
ayni konuyu aile hekimimle konustuk. Senin doktorun yaptirma derken nasilsa ilk dogum hemencecik olmaz hastaneye yetisirsin diye soylemistir dedi ki bizim ev hastaneye baya uzak...

ayni konuyu aile hekimimle konustuk. Senin doktorun yaptirma derken nasilsa ilk dogum hemencecik olmaz hastaneye yetisirsin diye soylemistir dedi ki bizim ev hastaneye baya uzak...

Evet bende onu sormadım doktora aklıma gelmedi. Hem doğum anında yetişmesi var, hem de acil durumlar var kendi hastanemize değil de doğum hastanesine yetiştirileceğimiz. Benim arkadaşım 6 aylıkken doğuma alındı acil, yol üzerindeki ilk hastaneye götürmüş eşi.

dogru soyluyorsun. Bu asinin cok asiri bir yan etkisi yoksa haftamiz gecmeden netlestirmek gerek.

Sanki can sıkmak moral bozmak için gönderilmiş bu insanlar!.bi de hamileliğin Bebeğin güzel yanlarından bahsetseler..insanı rahatlatıp mutlu etseler...kitaplarda okuyup rahatladığım kadar kimse rahatlatmadı beni. Hep felaket tellallığı..yarın bir gün dert yanmaya kalksak derler ki eee o kadar kitap okuduk bak noldu??biz sana demiştik. Bebeğin olsun şöyle olcak böyle olcak demiştik!!.. insan derdini de anlatamaz artık oh olsun der gibi konuşurlar???

kilolar ve gobisler konusulmus bn niye kilo alamiyorum ya hala toplamda 2kilo 200 gr almisim gobek deseniz coookk az belli teyzem senin bebek nerende bn senden daha hamile duruyorm diyo...

Canım ben de aynı sen gibiyim. 1,5kilo almışım. 19+5 im bugün. Karnım da yok gibi resmen. Ama bebek iyi dedi doktor. Sen almasan da o alıyor dedi.

Son düzenleme:
Kızlar Burcu Aydın boyama ya giden duyan var mıydı aranızda?

3.kez gittim bu akşam. 2keredir randevum iptal ediliyor. Ameliyatı çıktı vs diye ben de gece nöbetinde gidiyorum zor zahmet o da. Bu şekilde hep sorun mu oluyor ve son haftalarda randevusuz geleceksin 7,8saat bekleyebilirsin dedi ben şok canım sıkıldı diğer randevumda böyle olursa bırakıcam artık.

Kızlar iyi geceler anne yanı beşik araştıran arkadaşlar vardı şimdi gordum chicco next to me ebebek de 683 tl ye dusmus bugun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…