2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaaa afacanaa bakkkk sennnn yaaa masallahhhh sanaaa o bcakalarii yiycenn :)

Tipe bak ya valla içerde keyifleri yerinde bunlarinn yüzünü renkli olarak gorebildin mi canım? Benim de tam bir hafta sonra hem ayrintilim hem aşım var

Kizlar sizin gobusler ne alemde paylasalimmi gobusleri cinsiyetleride yazalim bakalim sivrilik yayvanlik filan cinsiyetle alakasi var mi
Ben sırt ağrısından yatıyorum saatlerdir kalkınca atiyim gobegimi. Omurgam eğri olduğundan mi bilmiyorum akşama doğru aglicak gibi oluyorum ağrıdan ya

Tipe bak ya valla içerde keyifleri yerinde bunlarinn yüzünü renkli olarak gorebildin mi canım? Benim de tam bir hafta sonra hem ayrintilim hem aşım var

Evet çok keyifliler, ayağını bi kafaya değdiriyo, bi iç içe geçiriyo , baya sov yaptı annesine yine. :) maşallah kuzularımıza.

Benim doktorum renkli ultrasonu 6 aydan sonra veriyormuş canım, öncesinde güzel olmuyorlar dedi, bende üstelemedim. 1 hafta sonra eyüp ekici verir belki.

Ne aşısı? Benim doktorum tetanoz aşısı önermedi, bizim hastanemizde olmaz öyle şeyler, o eskidendi dedi.

Benim gobektr cok gerildi. Gergin bir cukur gibi suan

Maşallahh ya ne güzel bi poz olmus o oyle:)

Evet tetanoz. Ay bilmem ki sağlık ocağı gel vurun dedi tarih verdi. Doktorum da bişey demedi. Şimdi dr değiştiricem bakalım o ne dicek...

Evet tetanoz. Ay bilmem ki sağlık ocağı gel vurun dedi tarih verdi. Doktorum da bişey demedi. Şimdi dr değiştiricem bakalım o ne dicek...

Doktordan Ziyade hastane önemli bence o konuda. Allah korusun acil bi durum olup başka hastanede doğurmak durumunda kalsak, hijyenik olmayan, belki ihtiyaç olacak, bende emin olamadım.

Arkadaşlar, acil bir karar vermem gerekiyor. Birkaç konuda bilgi alabilirsem sizlerden çok sevinirim. Aranızda ikili testi iyi çıkıp sonraki testlerde riski yüksek çıkan var mı acaba? Bir de kandan fetal DNA testi için fiyat biliyor musunuz,ne kadara yaptırdınız? Bana amniyosentez veya fetal DNA testi yaptırmam önerildi de.. Şu an için bu kadar yazabileceğim.

Ya ne tatli. Benim gobek hamile gobeginden ziyade biraci amca gobegine benziyor. Esim dalga geciyo hamileyim diye kandiriyo musun beni bu bildigin bira gobegi diye
Benimkide öyle görünüyor hamile kalmadan önce de çok zayıf bir bel bölgem yoktu o yüzden sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…