2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ikili test iyi çıkınca başka test yapılmadı canım Dr gerek yok dedi. Sadece noral tüp defekti var mı yok mu diye bir kan değerine bakıldı ekstradan o kadar. Sanırım ikili iyi çıkıp diğerleri kötü çıksa fetal dna yaptirmazdim. En güvenilir ikili testmiş cunku

Maşallah herkesin göbişler baya çıkmış benim çok çıkmadı 17+1 im ama bir hafta öndeydi en son 18 olmam lazım yine çok yok kiloda bir kilo falan aldım

Yanıt için teşekkürler. İkiliyi yaptırdığımız yerden farklı bir yere gitmiştim ve maalesef yaptılar ve sonuç riskli çıktı. Ben de bilmiyordum.. ve şimdi maalesef elde bir değer var ve es gecemiyorlarmis...

Maşşallah seninki yumurta gibi çıkmış:)) cok tatlı görünüo:)
Aslında pek anlamıyorum sivri diye neyi kastediyorlar. Bence seninki büyük ama sivri değil gibi. Bakalım cinsiyetin bir netleşsin seninki de çok tatlı canım. Bir zamanlar karnım böyle olucak mı acaba diye hayal kurardim

Benimde kocaman oldu ama öncesinde de göbeğim vardı. Elma tipi vücudum. Popom , bacaklarım daha ince normalde de. İlerki aylarda nasıl devasa bir şey olacağım tahmin bile edemiyorum :) benim iki kız olduğu işin heralde hiç sivri değil. Daha gerilme kaşınma hisside yok. Cildim yağlı yapıdadır biraz o yüzden mi acaba. Hala şu kremleri düzenli kullanmıyorum.

Merhaba hanımlar benim gobegimde sivri kalcam hiç dolmadi sadece sivri bir göbek var cinsiyetimiz erkek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…