2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yani yoğun bakım olması tabi iyi ama Allah korusun illa yoğun bakıma girecek die de bi sey yok fiyat gayet iyi bence istanbul gibi bi yerde Allah korusun oyle bi durum olsa bile sevk etmeleri kolay küvez ile sevkini yaparlar memnunsan değiştirme bence yine de senle eşinin kararı

bende 2,5 kiloydum 4 oldum valla cokda yemiyorum ama deli gibi su içiyorum hiç bu kadar su içen bi insan değildim bide masa başı işim hiç hareket yok o da etkiliyor bence
benmde işim masa başı buaralar kalçalarım çok ağrıo özellikle kalça kemiğim evde hiç oturmuyorum o yüzden hep uzanıyorum

Günaydın kizlar .17 Mart a ayrintili usg ye randevu aldim doç ve 250 TL cd vs. veriyorlarmis .

bende 2,5 kiloydum 4 oldum valla cokda yemiyorum ama deli gibi su içiyorum hiç bu kadar su içen bi insan değildim bide masa başı işim hiç hareket yok o da etkiliyor bence

60,2 ile hamile kaldım 17. Haftam 65,5 çıkıyorum. Böyle giderse 20 kilo alırım heralde

benmde işim masa başı buaralar kalçalarım çok ağrıo özellikle kalça kemiğim evde hiç oturmuyorum o yüzden hep uzanıyorum
benim oğlum 1. sınıf eve gidince yatma gibi durum olmuyor anca dersleri yemek uyuduktan sonra uzanıp dinleniyorum iş yerinde arada cıkıp turluyorum yemek sonrası ama haftada 1-2 kere anca

benim ayrıntılı da 26 şubatta güzel haberlerle döneriz inşallah hepimiz...
kiloya gelince en son 5 kilo almıştım üzerinden 3 hafta geçti ne kadar aldım bilemiyorum ama ben 20 yi hedefliyorum genelde hep 20 alıyorum çünkü

anadolu yakası mı avrupa yakasından mı bakıyorsun gercekten fiyat cok yüksek gerek yok bence tüp bebek sonrası başka dr gecen cok oluyor inş iyi bi dr bulursun
Saol canım ben İzmir'deyim. Bugün başka bir doktora gidiyorum umarım anlaşabilirim her konuda. Normalde her hangi bir şeyi kafama çok takan biride değilimdir, rahatımdır. Hamilelikle huyum değişti valla. Eşimi bile baydım doktor konusunda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…