2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bence iki kez ayrıntılıya girme birinden aldığın sonucu diğerine götür.

Hangi şehirdesiniz? Fetal Dna İzmir'de ücretsiz yapılıyor.

Canım ben de aynı sen gibiyim. 1,5kilo almışım. 19+5 im bugün. Karnım da yok gibi resmen. Ama bebek iyi dedi doktor. Sen almasan da o alıyor dedi.
bnde ayni cnm cok sukur allahima bebek aliyo iyi dedi ama bir haftadir icim rahat deil bise yiyemez oldum hareketinide az hissediyorm doktra gitmeye calisacam insallah kuzum iyidir

Oo masallhhh canimmm yaaa once usg fotolarondan cinsiyet tahmini yapiorduk simdi gobusler belli cinsiyetler belli insallahhh bebislerimizide paylasmak nasip olur :)
ay evet bebekler dogdukcada paylaşalım ne güzel olur :))

bakalm perşembe netleşir sanırım cinsiyet heyecanla bekliyorum:)

Bende yemek yiyince bebek göbeği ve kilo göbeği birleşince akşamları 9 aylık oluyorum :)
benimde öyle oluo sabahları biraz küçülüo akşama kadar hele akşam yemekten sonra kocaman oluyo

ya bizler zaten bebek bakmanın helede ilk doğduğu zamanlarda kolay olmadığını tahmin edebiliyoruz onlara soran bile yok ama millet meraklı moral bozmaya

bnde ayni cnm cok sukur allahima bebek aliyo iyi dedi ama bir haftadir icim rahat deil bise yiyemez oldum hareketinide az hissediyorm doktra gitmeye calisacam insallah kuzum iyidir

İnş iyidir canım kötü şeyler düşünme hiç. Bana bebek alıyor merak etme dedi rahatladım Valla. Senin de öyledir. Tabi sen yine de beslenmene dikkat et.

Kızlar Liv hospital ulusa doğum ücreti sordum evime yakın sayılır. Sgk geçmiyor. Normal doğum 16.800 Sezeryan 18 bin dedi. Bu ne uçuk fiyatlar evde dogurcam galiba
bende livden fiyat aldım 7900 verdi sizin sigortasız fiyat mı acaba?

ben ilk hamileliğimde ben anadolu yakasında oturuyorum hastane avrupa yakasındaydı sorun olmuyor canım memnunsan değiştirme zaten en fazla kalacağın 2 gün hastanede hatta benim sabah trafiğinde suyum gelmişti 8 de eşimde avrupa yakasında calışıyor işe gitmişti dr cok rahatlattı oyle hemen doğum olmaz merak etme dedi taksiye bindim kendim gittim eşim de hastaneye geldi o trafikte gelmesi beni alması geri gitmemiz daha cok zaman kaybı memnunsan bırakma bence

aynen canım Allah sağlık versin kız erkek farketmez hayırlı evlat olsun inş hepsi

Kızlar kaç kilo aldiniz bugun tam 18+4 olduk 4 kilo almism çok mu aldım ya(
bende 2,5 kiloydum 4 oldum valla cokda yemiyorum ama deli gibi su içiyorum hiç bu kadar su içen bi insan değildim bide masa başı işim hiç hareket yok o da etkiliyor bence

Günaydın kızlar, Bana akıl verin lütfen ben istanbul leventte özel bir hastaneye gidiyorum. Normal 1000 küsür sezeryan 2850 dedi. Ancak yeni doğan yoğun bakım yokmuş. Küvez var dediler. Ben kendi doktorumdan memnunum ancak doğumla ilgili hiç konuşmadık. Herkes yeni doğan yoğun bakımı olan hastaneleri mi tercih ediyor ? Yoğun bakım olan hastanelerde fiyatlar çok yüksek. Hastane mi değiştirmeliyim acaba nasıl bir tercih yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…