- 14 Kasım 2017
- 440
- 538
- 53
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #21.981
Mesela benim ikiz olduğu için erken doğum ihtimali çok yüksek o yüzden yeni doğan bakımı olması çok önemli. Ama senin eğer riskli bir gebeliğin yoksa doktor seni yönlendirir zaten.Günaydın kızlar, Bana akıl verin lütfenben istanbul leventte özel bir hastaneye gidiyorum. Normal 1000 küsür sezeryan 2850 dedi. Ancak yeni doğan yoğun bakım yokmuş. Küvez var dediler. Ben kendi doktorumdan memnunum ancak doğumla ilgili hiç konuşmadık. Herkes yeni doğan yoğun bakımı olan hastaneleri mi tercih ediyor ? Yoğun bakım olan hastanelerde fiyatlar çok yüksek. Hastane mi değiştirmeliyim acaba nasıl bir tercih yapmalıyım
Hadi hayırlısı olsun. Bu ayrıntılı usg için doktor mu diyor yaptırman lazım ayrıca başka bir doktordan randavumu almamjz gerekiyor ayrıntılı içinGünaydın kizlar .17 Mart a ayrintili usg ye randevu aldim doç ve 250 TL cd vs. veriyorlarmis .
canm sen hangi hastanede yaptırdın tüp bebeği şimdi hangi hasteneye gitceksin denemeye bende izmirdeyimde ondan sordum. tüpü ege üni. hastanesinde yaptırmıştım. perşembede medikalparka gidicem orda yapmak istiyorum doğumuSaol canım ben İzmir'deyim. Bugün başka bir doktora gidiyorum umarım anlaşabilirim her konuda. Normalde her hangi bir şeyi kafama çok takan biride değilimdir, rahatımdır. Hamilelikle huyum değişti valla. Eşimi bile baydım doktor konusunda :)
Canim icin rahat olsun bu asi ölü asi .Hamilelere canli aşı zaten yapmıyorlar risk yokmus .Hani su umreye giden hamileler ekstra asi yaptırıyor ya hem hem yasak hem cok riskliymis .Yarina kolun sisebilir tutmayabilir dikkatli ol etkisi 1 gun sonra cikiyor .Ben de daha yaptirmadim.Herkese günaydınlar.az önce tetanoz aşısı oldum yaptırıp yaptırmamakta çok kararsız kaldım.inşallah yan etkisi yoktur bebeğe..
Bizim kilo alımı hep aynı gidiyor :) Bende 76 ile kaldım bu sabah 80'i gördüm tartıda.Bende 20 kilo diye düşünüyorum 81 ile hamile kaldım bende 85 çıkıyorum
bunu herkese tavsiye ediolar mutlaka yaptır diye gittiğin hastanede yapılıyosa orda yaptırabiliyosun yada başka birini tavsiye ediyolar ona git yaptır diye veyahut sen bildiğin bir yer varsa oraya gidiyosun.Hadi hayırlısı olsun. Bu ayrıntılı usg için doktor mu diyor yaptırman lazım ayrıca başka bir doktordan randavumu almamjz gerekiyor ayrıntılı için
Amin canim .Ayni hastanede yapiliyormus fiyat ayniymis .Ama benim dr um yaptirmisken perinatologa yaptır dedi .Bir prof bir de doc onerdi prof a ulasamadim.Doc a aldim ben de .20 ile 22 arasi yapilmaliymis galiba günü gecmesin dikkat et dedi .Tarihi kendi hesapladi .Hadi hayırlısı olsun. Bu ayrıntılı usg için doktor mu diyor yaptırman lazım ayrıca başka bir doktordan randavumu almamjz gerekiyor ayrıntılı için
Ben tüp bebeği kent hastanesinde yaptırdım. Bugün gideceğim doktor daha çok Çınarlı'da yaptırıyormuş. Ama eğer doktorla anlaşabilirsem, hastaneleri dolaşıp fiyat almayı düşünüyorum. Medikalpark'ta güzel hastane ama doğum kısmı nasıl hiç bilmiyorum.canm sen hangi hastanede yaptırdın tüp bebeği şimdi hangi hasteneye gitceksin denemeye bende izmirdeyimde ondan sordum. tüpü ege üni. hastanesinde yaptırmıştım. perşembede medikalparka gidicem orda yapmak istiyorum doğumu
Kızlar ben de 63 ile hamile kaldım su an 65 im.yani iki kilo almışım gibi duruyor.ama en başta 61 e düşmüş tüm. Öyle düşününce 4 kilo almış oluyorum. Fazla mı sizce?Bizim kilo alımı hep aynı gidiyor :) Bende 76 ile kaldım bu sabah 80'i gördüm tartıda.
hem evime yakın hemde doğum kısmıda güzelmiş orda doğum yapan tanıdıklar oldu. bide sana tavsiyem sen bilirsin tabi hastaneden bir doktor bulursan daha uygun oluyo fiyat dışardan birini bulup doğumu o hastanede yaparsan daha tuzlu oluo çünkü doktora ayrı para hastaneye ayrı para vs vs . ama o hastaneden bulunca standart oluo. msla ben medikal parktan bir doktorla doğum yapcam zaten ama fiyat almaya gittiğimde direk doktor kim dediler dışardan olursa sgk geçerli olmuomuş vs vs bişeyler anlattılar ona göre fiyat verceklerdiBen tüp bebeği kent hastanesinde yaptırdım. Bugün gideceğim doktor daha çok Çınarlı'da yaptırıyormuş. Ama eğer doktorla anlaşabilirsem, hastaneleri dolaşıp fiyat almayı düşünüyorum. Medikalpark'ta güzel hastane ama doğum kısmı nasıl hiç bilmiyorum.
Doktorlarında kendi anlaşmaları oluyor hastanelerle galiba ama sgk geçmemesi kötüymüş. Bugün ayrıntılarını öğrenicem. Gerçekten acayip bir sektör olmuş şu doğum, içine girince gördüm. Doğurması, doktoru, alışverişi. Allah hepimize bol kazanç versin.hem evime yakın hemde doğum kısmıda güzelmiş orda doğum yapan tanıdıklar oldu. bide sana tavsiyem sen bilirsin tabi hastaneden bir doktor bulursan daha uygun oluyo fiyat dışardan birini bulup doğumu o hastanede yaparsan daha tuzlu oluo çünkü doktora ayrı para hastaneye ayrı para vs vs . ama o hastaneden bulunca standart oluo. msla ben medikal parktan bir doktorla doğum yapcam zaten ama fiyat almaya gittiğimde direk doktor kim dediler dışardan olursa sgk geçerli olmuomuş vs vs bişeyler anlattılar ona göre fiyat verceklerdi
benm sorduğum yer sgk geçerli olmuyo dedi ama başka hastanede durum farklıdır belki bilemiyorum.Doktorlarında kendi anlaşmaları oluyor hastanelerle galiba ama sgk geçmemesi kötüymüş. Bugün ayrıntılarını öğrenicem. Gerçekten acayip bir sektör olmuş şu doğum, içine girince gördüm. Doğurması, doktoru, alışverişi. Allah hepimize bol kazanç versin.
Ben tüp bebeği kent hastanesinde yaptırdım. Bugün gideceğim doktor daha çok Çınarlı'da yaptırıyormuş. Ama eğer doktorla anlaşabilirsem, hastaneleri dolaşıp fiyat almayı düşünüyorum. Medikalpark'ta güzel hastane ama doğum kısmı nasıl hiç bilmiyorum.
hem evime yakın hemde doğum kısmıda güzelmiş orda doğum yapan tanıdıklar oldu. bide sana tavsiyem sen bilirsin tabi hastaneden bir doktor bulursan daha uygun oluyo fiyat dışardan birini bulup doğumu o hastanede yaparsan daha tuzlu oluo çünkü doktora ayrı para hastaneye ayrı para vs vs . ama o hastaneden bulunca standart oluo. msla ben medikal parktan bir doktorla doğum yapcam zaten ama fiyat almaya gittiğimde direk doktor kim dediler dışardan olursa sgk geçerli olmuomuş vs vs bişeyler anlattılar ona göre fiyat verceklerdi
İştahım artmaya başladı birazda tatlı yiyorum, şekerden zaten korkuyordum ama durdurmak çok zor cidden normal yeme düzenimin dışına çıkıyorum, kendimi tanıyamıyorum. İnşallah kapılardan sığmayan bir hamile olmayız.Bizim kilo alımı hep aynı gidiyor :) Bende 76 ile kaldım bu sabah 80'i gördüm tartıda.
Kaçıncı ayda gidecektin peki çünkü bizim ikiz zaten biraz fazladan göbeğimiz olacaktır.Beni bu kilo ile zaten doğuracağım ülkeye almayacaklar Eşim az ye karnın belli olmasın kapıdan çevirmesinler diyorda ben şiştikçe şişiyorum.
ben kılıç aydınlı dan aldım nişantaşında 600Tl dr birde Rıza Madazlı Recep Has önderdiKızlar İstanbul Avrupa yakasında ayrıntılı ultrason için neresini tavsiye edersiniz ?? Fiyatları nasıl?
Bende avrupa yakasında olsam ya Kılıç Aydınlı ya da Recep Has tercih ederdim, ikisi içinde güzel tavsiyeler duydum hep.ben kılıç aydınlı dan aldım nişantaşında 600Tl dr birde Rıza Madazlı Recep Has önderdi
Anladım canım çok sağol hiç bir bilgim yok benim de ondan sordum doktoruma gidiyorum o ne derse onu yaptırıyorum işte. Bu hafta randevum var sorayım ne dicekbunu herkese tavsiye ediolar mutlaka yaptır diye gittiğin hastanede yapılıyosa orda yaptırabiliyosun yada başka birini tavsiye ediyolar ona git yaptır diye veyahut sen bildiğin bir yer varsa oraya gidiyosun.
Benimki de bu hafta söyler ozaman canım 17deyim yaparsa bir dahaki randevumda söyler o haftalara denk geliyorAmin canim .Ayni hastanede yapiliyormus fiyat ayniymis .Ama benim dr um yaptirmisken perinatologa yaptır dedi .Bir prof bir de doc onerdi prof a ulasamadim.Doc a aldim ben de .20 ile 22 arasi yapilmaliymis galiba günü gecmesin dikkat et dedi .Tarihi kendi hesapladi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?