2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr alışveriş listesi yaptınızmı hem kendiniz hem de bebeğiniz için??? ben şimdi oturdum aldım kalem kağıt başlıyorum listeyee..
dün annemlerdeydim ve neler var neler yok baktım...cinsiyet belli olunca daha kolay oluyor herşey...

eğer yaptıysanız foto olarak atın bakalım birbirimizden örnek alalım....

hayirli ugurlu olsun canim,ben ilk bebeyimde ³0 haftaars falan bwladim listeye,34-e kadar listwyi gozumun onunde bulundurdum aklima gelen weyleri ilave ettim 34-45 de aliw veriwe ciktim.

hayirli ugurlu olsun canim,ben ilk bebeyimde ³0 haftaars falan bwladim listeye,34-e kadar listwyi gozumun onunde bulundurdum aklima gelen weyleri ilave ettim 34-45 de aliw veriwe ciktim.
34-45 e kadar nasıl dayandınnn
ben son zamanlara kdar bekleyebilecek biri değilim

benmde işim masa başı buaralar kalçalarım çok ağrıo özellikle kalça kemiğim evde hiç oturmuyorum o yüzden hep uzanıyorum
Canım maanezyum eksikliğinden olabilir ikinci oğlumda öyleydim ben felçli gibiydim heleki 6 Aydan sonra iyice yürüyemez olmuştum doktor magnezyum yazdı ölelikle hafiflemişti ama tamamen geçmiyo

Hiç duymadım canım Sada hastanesini ben.

Aynen. Normalde hiç şekerli şey sevmem, 1 sene çikolata yemesem aklıma gelmezdi. Şimdi her akşam kaşıntı tutuyor ne yesem diye.

Kızlar ben de 63 ile hamile kaldım su an 65 im.yani iki kilo almışım gibi duruyor.ama en başta 61 e düşmüş tüm. Öyle düşününce 4 kilo almış oluyorum. Fazla mı sizce?
En iyisi doktoruna sormalısın. Yaş, boy vs bir çok etken vardır. Ama bana göre zaten kilolu hamile kalmamışsın, zayıfların daha fazla kilo alma şansı var bence :)

İstanbul da olanlar Eminönünde Havuzlu han var onlar size orda direk liste bile veriyor :) ben bütün ihtiyaçlarımı ordan karşıladım ilkinde A dan Z ye hersey mevcut kafayı yiyorsun resmen :) bebek kıyafet kremleri sebamed falan mevlüt kıyafetini sekeri kapı süsünü küvetini lohusa geceliğimi tek seferde hepsi bitti bi park yatak bebek arabası için e-bebek ama onlarda varmış orda park yatak bebek arabası tavsiye ederim

Evet bende 2013 te ilk çocuğumun ve benim dopum ihtiyaçlarımızı ordan karşıladım, acayip uyguna geldi. Şimdi 2. Bebeğime hamileyim onunkileride yavaş yavaş liste yapmaya başladım ordan tamamlicam inşallah.

ben hala kasıklarımda hissediyorum da normal mi acaba dedim hani ne zaman yukarı çıkacak diye... internette okudum 24. haftadan sonra falan diyo bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…