- 1 Ekim 2017
- 226
- 306
- 53
- 31
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #22.021
Gobek deligimi gecmedi. Genellikle sol tarafta kipirdiyordu. Son gunler gobek deligimin tam altinda yada sag tarafimda hissetmeye basladimKızlar ya bebeğinizin hareketlerini tam olarak nerede hissediyorsunuz ?
3000 civarı canım sezeryan. Ünlüler de olsa yine de çok uçuk. Ülkenin çoğunluğu orda yaşıyor iyi doktor diye marka olanlar da zenginlere hitap etmeyi tercih ediyor ve ben bunu etik bulmuyorum. Tabi tercih meselesi herkes kesesine göre seçer doktorunu hastanesini.Kocaeli nasıl fiyatlar canım yarı yarıya derken yine bi 5-6 bin falan mı İstanbul’un öyle olması normal İstanbul sonuçta ünlüler falanda var
Evet canım instagram da sayfaları var ama gidip bakmak çok eğlenceli olurdu istanbulda olsak.İstanbul da olanlar Eminönünde Havuzlu han var onlar size orda direk liste bile veriyor :) ben bütün ihtiyaçlarımı ordan karşıladım ilkinde A dan Z ye hersey mevcut kafayı yiyorsun resmen :) bebek kıyafet kremleri sebamed falan mevlüt kıyafetini sekeri kapı süsünü küvetini lohusa geceliğimi tek seferde hepsi bitti bi park yatak bebek arabası için e-bebek ama onlarda varmış orda park yatak bebek arabası tavsiye ederim
bugun oynadigini hissetmeye basladim kuzumun cok sukur hic bise istemiyo canm ya kesinlikle yemek istemiyorm ne yapacaksam boyle benİnş iyidir canım kötü şeyler düşünme hiç. Bana bebek alıyor merak etme dedi rahatladım Valla. Senin de öyledir. Tabi sen yine de beslenmene dikkat et.
ben 37 de ayrılmayı düşünüyorum... 2. gebeliğimde yaşadım yazdığını izne ayrılmadan 36+4 te doğum oldu ne olacağı belli olmuyor ama en azından doğum öncesi iznimi doğum sonrasında kullandım süper oldu yani ... Rabbim izin verirse yine 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorumçalışan anneler sizlere sorum doğum iznine 32. haftada mı yoksa 37. haftada mı çıkmayı düşünüyorsunuz? bir fikir izinleri mümkün mertebe doğum sonrasıne ötelemek yönünde diğer bir bakış açısı da zaten allah ömür verdiği sürece çalıaşcağız zaten bari hamileliğimizin son zamanlarında istirahat edip keyfini çıkaralım yönünde..zaten 32. haftada çalışabilir raporu alınca bir daha rapor veya izin de alınamıyormuş annelik izninden gidiyormuş. bi arkadaşım 37. haftaya kadar bekledi tam izne ayrıldığı gün ertesi günü doğuma gitmek zorunda kaldı ama son zamanlarında artık işyerinde resmen sürünüyordu öyle olmaktansa bir ay önceden dinlenmeye geçmek daha mantıklı değil mi? tabi tercih meselesi
sizler neler düşünüyorsunuz?
sonrada Kayseri sanirim 1100 tl ile sezeryanEn uygunu SIVAS yine ozaman 1.000 tlyle
Degisiyor yeri canim .Kızlar ya bebeğinizin hareketlerini tam olarak nerede hissediyorsunuz ?
Bende erken ayrılmak istiyorum zaten normal bir performans gösteremiyorum daha şimdiden zorlanmaya başladım. Doğum sonrasında gerekirse ücretsiz izin kullanırım diyorum. Benim doğum iznim 30. haftada başlıyor ikiz olduğu için ama sanırım ben 24 te isyan ederim.çalışan anneler sizlere sorum doğum iznine 32. haftada mı yoksa 37. haftada mı çıkmayı düşünüyorsunuz? bir fikir izinleri mümkün mertebe doğum sonrasıne ötelemek yönünde diğer bir bakış açısı da zaten allah ömür verdiği sürece çalıaşcağız zaten bari hamileliğimizin son zamanlarında istirahat edip keyfini çıkaralım yönünde..zaten 32. haftada çalışabilir raporu alınca bir daha rapor veya izin de alınamıyormuş annelik izninden gidiyormuş. bi arkadaşım 37. haftaya kadar bekledi tam izne ayrıldığı gün ertesi günü doğuma gitmek zorunda kaldı ama son zamanlarında artık işyerinde resmen sürünüyordu öyle olmaktansa bir ay önceden dinlenmeye geçmek daha mantıklı değil mi? tabi tercih meselesi
Aynen bende senin gibi düşünyrm canım 32. HAftada izne ayrılıp o süreyi stressiz geçirmek istyrm. Benmde arkdaşlarım 37 yi bekledi sonra koştur koştur doğuma gittiler.. 32 de almazsan 37 yi beklemek zorundasın arada 5 hafta var çok uzun bi süre malesefçalışan anneler sizlere sorum doğum iznine 32. haftada mı yoksa 37. haftada mı çıkmayı düşünüyorsunuz? bir fikir izinleri mümkün mertebe doğum sonrasıne ötelemek yönünde diğer bir bakış açısı da zaten allah ömür verdiği sürece çalıaşcağız zaten bari hamileliğimizin son zamanlarında istirahat edip keyfini çıkaralım yönünde..zaten 32. haftada çalışabilir raporu alınca bir daha rapor veya izin de alınamıyormuş annelik izninden gidiyormuş. bi arkadaşım 37. haftaya kadar bekledi tam izne ayrıldığı gün ertesi günü doğuma gitmek zorunda kaldı ama son zamanlarında artık işyerinde resmen sürünüyordu öyle olmaktansa bir ay önceden dinlenmeye geçmek daha mantıklı değil mi? tabi tercih meselesi
Su an bir sey diyemiyorum .Cunku ogrencilerim agir beni son zamanlarda zorlayabilirler ve risk teskil edebilir benim icin .Dogum yaza geldigi icin dogum iznim de yanacak .Her sekilde ucretsiz izin alacagim icin 1 2 hafta cok fark etmiyor benim icin .Belki de 6 dan sonra birakmak zorunda kalcam heyet raporuylaçalışan anneler sizlere sorum doğum iznine 32. haftada mı yoksa 37. haftada mı çıkmayı düşünüyorsunuz? bir fikir izinleri mümkün mertebe doğum sonrasıne ötelemek yönünde diğer bir bakış açısı da zaten allah ömür verdiği sürece çalıaşcağız zaten bari hamileliğimizin son zamanlarında istirahat edip keyfini çıkaralım yönünde..zaten 32. haftada çalışabilir raporu alınca bir daha rapor veya izin de alınamıyormuş annelik izninden gidiyormuş. bi arkadaşım 37. haftaya kadar bekledi tam izne ayrıldığı gün ertesi günü doğuma gitmek zorunda kaldı ama son zamanlarında artık işyerinde resmen sürünüyordu öyle olmaktansa bir ay önceden dinlenmeye geçmek daha mantıklı değil mi? tabi tercih meselesi
Kaçırma canim 20 22 arasi olmasi lazim sanirim.Anladım canım çok sağol hiç bir bilgim yok benim de ondan sordum doktoruma gidiyorum o ne derse onu yaptırıyorum işte. Bu hafta randevum var sorayım ne dicek
Benimki de bu hafta söyler ozaman canım 17deyim yaparsa bir dahaki randevumda söyler o haftalara denk geliyor
aynen 5 hafta çok uzun bir süre..ve geri dönüşü de yok..doğum yapan arkadaşlarım son haftalarda geceleri uyuyamadıklarından vs. bahsediyorlardı o durumdayken sabah 8 akşam 5 mesai çok zorlayabilir diye düşünüyorum. yukarıda da dediğim gibi bu zamanlar bir daha gelmeyecek ama allah ömür verdiği sürece 60 küsür yaşlarına kadar çalışacağızAynen bende senin gibi düşünyrm canım 32. HAftada izne ayrılıp o süreyi stressiz geçirmek istyrm. Benmde arkdaşlarım 37 yi bekledi sonra koştur koştur doğuma gittiler.. 32 de almazsan 37 yi beklemek zorundasın arada 5 hafta var çok uzun bi süre malesef
Kızlar ben de İzmirdeyim Aralık ayında taşındık internette okuyarak Kordon kadında Mete Beye gidiyorum Sada hastanesinde yapıyormuş doğumu ben doktorumdan çok memnunum ama hastaneyle ilgili hiç bilgim yok sizin bilginiz var mı hastaneyle ilgili. Ben Can hastanesini de merak ediyorum orayla ilgili bir bilginiz var mı
Hiç duymadım canım Sada hastanesini ben.
evet benim cok hoşuma gitmişti :)Evet canım instagram da sayfaları var ama gidip bakmak çok eğlenceli olurdu istanbulda olsak.
ödemdendir o sıkıntı yapma en az 10-15 alınacak zaten dikkat et yeter bence65 ile hamile kaldım 58 e düştüm tekrar alıp 66 ya çıktım ama sanki 66 dan çok fazlaymış gibi hissediyorum malum hafifte olsa çıkan göbekten dolayı. 70 i gördüğüm anda diyetisyene gitmeyi planlıyorum. Sanki erkek bebek gebeliği değilmiş gibi kalça ve gögüslerimde büyüdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?