2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kocaeli nasıl fiyatlar canım yarı yarıya derken yine bi 5-6 bin falan mı İstanbul’un öyle olması normal İstanbul sonuçta ünlüler falanda var
3000 civarı canım sezeryan. Ünlüler de olsa yine de çok uçuk. Ülkenin çoğunluğu orda yaşıyor iyi doktor diye marka olanlar da zenginlere hitap etmeyi tercih ediyor ve ben bunu etik bulmuyorum. Tabi tercih meselesi herkes kesesine göre seçer doktorunu hastanesini.

Evet canım instagram da sayfaları var ama gidip bakmak çok eğlenceli olurdu istanbulda olsak.

65 ile hamile kaldım 58 e düştüm tekrar alıp 66 ya çıktım ama sanki 66 dan çok fazlaymış gibi hissediyorum malum hafifte olsa çıkan göbekten dolayı. 70 i gördüğüm anda diyetisyene gitmeyi planlıyorum. Sanki erkek bebek gebeliği değilmiş gibi kalça ve gögüslerimde büyüdü.

çalışan anneler sizlere sorum doğum iznine 32. haftada mı yoksa 37. haftada mı çıkmayı düşünüyorsunuz? bir fikir izinleri mümkün mertebe doğum sonrasıne ötelemek yönünde diğer bir bakış açısı da zaten allah ömür verdiği sürece çalıaşcağız zaten bari hamileliğimizin son zamanlarında istirahat edip keyfini çıkaralım yönünde..zaten 32. haftada çalışabilir raporu alınca bir daha rapor veya izin de alınamıyormuş annelik izninden gidiyormuş. bi arkadaşım 37. haftaya kadar bekledi tam izne ayrıldığı gün ertesi günü doğuma gitmek zorunda kaldı ama son zamanlarında artık işyerinde resmen sürünüyordu öyle olmaktansa bir ay önceden dinlenmeye geçmek daha mantıklı değil mi? tabi tercih meselesi
sizler neler düşünüyorsunuz?

ben 37 de ayrılmayı düşünüyorum... 2. gebeliğimde yaşadım yazdığını izne ayrılmadan 36+4 te doğum oldu ne olacağı belli olmuyor ama en azından doğum öncesi iznimi doğum sonrasında kullandım süper oldu yani ... Rabbim izin verirse yine 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum

ya mart başındaki anneler bile şimdi doğum sancısı falan filan diyorlar... ben sanırım haziran 15 ten sonra beklemeye geçicem sanki çok yaklaştım gibi oldu

Bende erken ayrılmak istiyorum zaten normal bir performans gösteremiyorum daha şimdiden zorlanmaya başladım. Doğum sonrasında gerekirse ücretsiz izin kullanırım diyorum. Benim doğum iznim 30. haftada başlıyor ikiz olduğu için ama sanırım ben 24 te isyan ederim.

Aynen bende senin gibi düşünyrm canım 32. HAftada izne ayrılıp o süreyi stressiz geçirmek istyrm. Benmde arkdaşlarım 37 yi bekledi sonra koştur koştur doğuma gittiler.. 32 de almazsan 37 yi beklemek zorundasın arada 5 hafta var çok uzun bi süre malesef

Su an bir sey diyemiyorum .Cunku ogrencilerim agir beni son zamanlarda zorlayabilirler ve risk teskil edebilir benim icin .Dogum yaza geldigi icin dogum iznim de yanacak .Her sekilde ucretsiz izin alacagim icin 1 2 hafta cok fark etmiyor benim icin .Belki de 6 dan sonra birakmak zorunda kalcam heyet raporuyla

Kaçırma canim 20 22 arasi olmasi lazim sanirim.

aynen 5 hafta çok uzun bir süre..ve geri dönüşü de yok..doğum yapan arkadaşlarım son haftalarda geceleri uyuyamadıklarından vs. bahsediyorlardı o durumdayken sabah 8 akşam 5 mesai çok zorlayabilir diye düşünüyorum. yukarıda da dediğim gibi bu zamanlar bir daha gelmeyecek ama allah ömür verdiği sürece 60 küsür yaşlarına kadar çalışacağız zaten çalışırken gün içinde dinlenmeye veya bebiş hazırlığı yapmaya vakit olmuyor en azından 32 den sonra bu işlere yürüyüşe hazırlıklara falan stres yapmadan daha rahat hazırlanılır diye düşünüyorum..tabi 2. gebeliğini yaşayanlar daha tecrübeli oldukları için sanırım 37. haftada çıkmayı tercih edebiliyorlar.

Ben sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum. Öğretim görevlisiyim, zaten yazın mesai olsa bile iş hafifliyor.

Bu arada 16+1 deyim ve ne bir bulantı vb belirti kaldı ne de bebeğin hissetmeye başladım. Endişeleniyorum. normal mi bu durum sizce? Siz nasıldınız bu haftalarda?

Hiç duymadım canım Sada hastanesini ben.

sada menemen tarafında hiç gitmedim nasıl bir hastane bilmiyorum güzel şeyler duymadm pek ama yanıltmakta istemem seni. can hastanesi güzel temiz yeni bi hastane iki defa oraya gittim ama devam etmicem orda hem evime daha yakın hemde hakkında güzel şeyler okuduğum başka bir doktora gitmeye karar verdim. bide oranın yeni olması biraz kokuttu beni düzenleri oturmamış diye.

ödemdendir o sıkıntı yapma en az 10-15 alınacak zaten dikkat et yeter bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…