2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar uzun zamandır girmiyordum baya konuşmussunuz benim kız denilen bebeğimin cuma günü itibariyle cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendik tabiki cinsiyetin önemi yok ama bi tane erkek varken bi kız da fena olmazdı hanı

Hayırlı olsun canım ne zaman kız denmişti acaba ?

37 de cıkarsan sonrası için iznin 4 ay oluyor 32 de cıkarsan 2 ay önce 2 ay sonra gibi hesaplanıyor ücretsiz alacakssan mantıklı ben 37 haftama kadar calıştım 37+3 de doğum oldu ama son hafta yıllık iznimi kullandım 1 hafta sonra 4 ay izin 2 ay süt iznimi toplu aldım ek

yani işyerinde sorun olmayacaksa ücretsiz izin mantıklı ben o günleri ilkinde de şimdi de bebekle gecirmeyi tercih ederim son hafta işyeri cok zorlamadı beni hafta 1-2 gittim :) sonra 4 ay iznim 2 ay ücretsi 6 ayda ücretsiz aldım 1 yaşına kadar baktım valla cok iyi oldu :)

Kızlar merhaba.az önce sağlık ocağına gittim idrar ve kan tahlili sonuçlarımı almak için,böbrek kumu döküyormuşum.Ben uzun uçak yolculuğu yaptığım için bavul kaldırırken filan yada uzun süre hareketsiz oturmak zorunda kaldığım için belimi incittim o yüzden ağrıyor sanıyordum fakat kummuş.Bol bol su iç dedi.2 gün sonra gel tekrar tahlil yapalım dedi çünkü idrarı tahlil için 3 hafta önce vermiştim.kanım düşük çıkmış ama onun içinde multivitaminini düzenli alman yeterli olur dedi.Bebeğimi 3 gündür hissedemiyordum korktuğumu birşey olup olmadığını sordum oda daha küçük olduğu için her zaman hissedemeyeceğimi söyledi ebe hanım bebeğin kalbini bi dinletsin dedi dinletim pır pır atıyordum prensesimin kalbi çok şükür.Ve ayrıntılı ultrasonu ne zaman yapmam gerektiğini sordum.O da hastaneye gidip gitmediğimi doktorum olup olmadığını sordu.Bende hep gittiğim bi doktorum yok bir kere sadece cinsiyet için doktora göründüğümü söyledim.Ben doktor olarak kendi çocuğumuz için ayrıntılı ultrason yaptırmadım sende 3 hafta önce ulrasona girmişsin zaten bi eksiklik olsaydı doktorun dikkatini çekerdi söylerdi dedi ama yine sen bilirsin dedi.Cuma günü tekrar gidip hem idrar tahlili vereceğim hemde tetanoz aşımı olacağım.dua edin kumlar ağrısız sancısız dökülsün taş olmasın

Ben eğer bir sağlık problemim olmazsa 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. 32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra kadın doğumdan rapor alamıyorsun ama başka bölümlerden rapor alabilirsin sorun olmuyor şuan annelik izninde olan arkadaşım o şekilde yaptı varisleri vardı 1 hafta çalıştı 1 hafta izin aldı. Tabi ki de son ayları rahat geçirmek isteriz ama eğer ücretsize çıkılmayacaksa 2 aylık çocuğu bırakmakla 3 aylık çocuğu bırakmak da bir değil. Çocuğu ne kadar geç bırakırsak o kadar iyi benim düşüncem bu.

aynen katılıyorum yazdıklarına

Benimde 2. ayımda 2 hafta falan hafif bulantım oldu. sonrasında bende pek hamile gibi hissetmedim kendimi. İlk gebeliklerde 20. haftadan sonra hissedilmeye başlıyor deniliyor ama ben 18. haftamda başladım hissetmeye canım. Endişelenecek bişey yok bebeğin gayet iyi inşallah.

37de çıkarsak geri kalan günler iznimizden düşmüyor mu ben sorun olmazsa çalılmayı düşünüyorum da sonraki günleri iznimden düşer diye düşünmüştüm daha iş yerimle hiç konuşmadımda

Az var canım aramızda hiç merak etme bende hiçbir şey hissetmiyorum hissetme bende de yok sadece gıdıklanıyormuş gibi bir his oluyor ama bebeğim mi çözemedim daha

37ye kadar caliscak olanlardanim ben de. Bebege bakcak kimsem olmadigi icin bakici tutmak zorundayim bu yuzden dogumdan sonra ne kadar fazla bebisimle gecirirsem onu buyutursem o kadar iyi. Bebek saglikli dogdugu surece izne ciktigim gunun ertesi dogsa asiri super olur ordaki 3 haftayi da bebikle beraber kullanmis olurum.

İnşallah. Çok enteresanmış bu gebelik psikolojisi. İnsan her daim tetikte oluyor. Teşekkürler cvp için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…