2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Az var canım aramızda hiç merak etme bende hiçbir şey hissetmiyorum hissetme bende de yok sadece gıdıklanıyormuş gibi bir his oluyor ama bebeğim mi çözemedim daha

Bende o da yok maalesef . Cumartesi randevum var, inşallah sağlıklı haberini alırım. O zamana kadar sizlerin haberini almak iyi geliyor. Teşekkürler cvp için canım:)

İşte öyle olmuyor diye biliyrm ben ordaki 3 haftan direk yanıyor. Doğum sonrası iznin başlıyor canım. İyi araştrmak gerek bunu benm arkadaşlarım iznm hep yandı dediler böyle olduğu için..

Canım banim arkadaş öğretmendi doğum izni yanmasın diye çocuğu ayarlayıp yapmıştı bizde gülmekten koptuk ama iyi oldu izni yanmadı :)

Bende o da yok maalesef . Cumartesi randevum var, inşallah sağlıklı haberini alırım. O zamana kadar sizlerin haberini almak iyi geliyor. Teşekkürler cvp için canım:)
Olur canım merak etme bebeğin gayet sağlıklıdır hiç üzülme sen. Ne demek birkaç gün önceye kadar aynı duyguları bende hissediyordum ama şimdi ilerleme var birkaç gün önceye kadar sende de başlar :)

İşte öyle olmuyor diye biliyrm ben ordaki 3 haftan direk yanıyor. Doğum sonrası iznin başlıyor canım. İyi araştrmak gerek bunu benm arkadaşlarım iznm hep yandı dediler böyle olduğu için..
Devlet memur mevzuatini okudugumda oyleydi en son diye hatirliyorum ama tekrardan bakiyimm. Yok canim benim dedigim gibiymis. Devlet memuruysa kurumu usulsuzluk yapmis.

“Beklenen doğum tarihinden önceki üç haftaya kadar Kurumunda fiilen çalışan kadın memurun, son üç haftalık doğum öncesi analık izni süresi içinde erken doğum yapması halinde doğum öncesinde kullanamadığı analık izni süresi, kurumunda fiilen çalışarak geçirdiği süreler ile birlikte, doğum sonrası analık izni süresine ilave edilecektir. “

Kızlar sabahin 6 sindan beri diş ağrısı çekiyorum. Doktora gittim antibiyotik ve parol verdi ama parolda etki etmedi. Karanfil yagi bıraktım o da hafif geçirdi ama hâlâ var. başka önerileriniz varmı bu ağrı çekilecek gibi değil

Canım banim arkadaş öğretmendi doğum izni yanmasın diye çocuğu ayarlayıp yapmıştı bizde gülmekten koptuk ama iyi oldu izni yanmadı :)
Öyle kisiler var evet şanslılar .Ama benim oyle bir durumum olmadi cok zor hamile kaldim canim Rabbim verdi cok şükür .Izin falan umrumda degil.Babamiz calisip bakar biz de oglusla oluruz.

Kızmi seninki göbüşün kıza benzıyor
En son kız dedi bakalım persembe günü netleşir inşallah:)

Ben okumustum mevzuati yanmiyo die hatrliyorum

Düşüyor zaten canım 37. haftada ayrılırsan doğumdan sonra 3 ay kullanıyosun tabi doğumun ne zaman olduğu da önemli. Toplam 112 gün izne ayrıldığın günden itibaren başlıyor işte

Hayır canım iznin yanmaz hiçbir şekilde işyeri bilinçsizmiş demek ki kanunda yazıyor erken doğum olursa iznin kullanılamayan kısmı doğum sonrasına aktarılır diye.

Ozaman iyiymş cnm çünkü bunun konusu olmuştu ben henüz araştrmadm öğrenmiş oldum.. ozaman dediğin gibi 37. Haftaya çalışmak mantıklı ücretsiz izin alınmayacaksa

Benim duyduğum kadarıyla bir kere çalışabilir raporunu 32 de aldıktan sonra gelen günlerde hangi bölümden olursa olsun alınan raporlar ve yıllık izinler totaldeki annelik izninden düşüyormuş çünkü aksi takdirde suistimal eden çok olur diye. Ki bu mantıklı diğer türlü herkes 37 ye kadar çalışabilir alır annelik izni yanmasın diye ama bi yandan da rapor izin derken işe gitmez bu çok saçma olur. Bir de 37 den sonra herkesi istese de istemese de annelik iznine çıkmak zorundaymış diye duydum ama mevzuatı incelemedim.

Düşüyor zaten canım 37. haftada ayrılırsan doğumdan sonra 3 ay kullanıyosun tabi doğumun ne zaman olduğu da önemli. Toplam 112 gün izne ayrıldığın günden itibaren başlıyor işte
Anladım canım şimdi benim 32.haftam haziran başına geliyor biraz daha dayanırım bayramda yaklaşmış oluyor zaten bayramdan sonra çıkarım diyorum ama tabi şimdi sadece düşünme ozamanki durumuma bağlı her şey

Kızlar kendim kefir mayalamaya karar verdim bir çok faydası varmış özellikle benim kabızlık sorunum içinde çözüm olucak inşallah. Netten araştırdım biraz doktoruna sorup günde 1 bardak tüketenlerde olmuş ben yinede perşembe günü doktorumada sorucam tabi. Sizlerede tavsiye ederim hem kabızlık icin hemde iyi bir kalsiyum kaynagıymiş

Canım bende öğretim görevlisiyim hangi okuldasın sen. Yaza doğru bizde aksine yoğunluk başlıyor. Finaller ardından bütünlemeler. Oğluma hamileyken çok zorlanmıştım ben 32. Haftam temmuzda dolmuştu maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…