2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok faydalıymış kefir ama bir türlü sevemedim ben. Ayran en sevdiğim şeydir ama kefiri içemiyorum.

Çok faydalıymış kefir ama bir türlü sevemedim ben. Ayran en sevdiğim şeydir ama kefiri içemiyorum.
Ben bugün ilkkez tadına baktım alışkın olduğum bi tat değil ama alışmayı düşünüyorum yararıda çokmuş hem bebeğin bile bağışıklığını güclendirdiği yazio nette ama doktorada soruyum tabi yinede aksi bişey diceğini sanmıyorum ama aklımda kalmasın. Sen naptın bugün doktora gitcektin muayene oldunmu karar verdinmi doktora

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi benim. Yeni bir üniversite olduğu için öğrenci sayısı az. Dönem de Mayıs ortası gibi bitiyor, final vs hazirana kadar biter. Yaz okulu mu var sizde? Öyle ise zor. Sen hangi ünidesin bu arada?

Kızlar yav az önce oturdum bi liste yapim dedim bebiş için alışveriş listesi.aklıma bişey gelmedi sonra nete bakim dedim bakmaz olaydım meğer ne çok eksiğim varmış valla ilk bebeği olanlar allah yardımcınız olsun.hem maddi açıdan hemde alışveriş için allah kolaylık versin valla neyseki bebek arabası beşik falan var

Haftasonu 3 5 kiyafet aldik 200 TL verdik .Zamana yaymak en iyisi .Cunku daha bebek odasi ve bebek arabasi var .Hepsi ayrı maddiyat istiyor .Kiyafetleri çantayı bakim urunlerini vs 2 ay icinde tamamlayip sonra da odasina gecmek istiyorum bakalim .Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Ewet ihtiyaçlari çok oluyor,indirimden body alisverisi karlı oluyor ,cok giyiliyormus cunku,hastane cikisini doguma doğru almayı planlıyorum yaza uygun şeyler daha cesitli olur ve dışarı çıkarken biraz daha iyi giysileri olur,medikal urunler de o zaman alinabilir, büyük esyalar için marttan sonra alırız gibi

Dun tvde bir uzmana anne 6 aylik bebeğime kefir kullanabilir miyim diye sormustu .Dr da kullanabilirsin cok az demisti .Hamilelere de faydali diye biliyorum .2.ayda ben almistim ama ögg geldi icemedim.

Morhipo da indirim var bakabilirsiniz .%50 filan guzel seyler vardi .Kizlar bir de kışlıklar indirimde 6 _9 aylik kisliklara bakabilirsiniz .Tulum ,hirka ,mont vs

Valla benim üçüncü olacak ama elim ayağıma dolaştı zaten merkezi bir yerde değiliz ayda bir şehire gidiyorum hastane için bakalım internete dadanıcam sanırım

Valla benim üçüncü olacak ama elim ayağıma dolaştı zaten merkezi bir yerde değiliz ayda bir şehire gidiyorum hastane için bakalım internete dadanıcam sanırım
İnternette olur tabi ama büyük esyalar için sıkıntı olabilir( beşik, dolap araba gibi)

Instagramda cok guzel sayfalar var hic yorma kendini madem merkeze uzaksin .Missmodish ,irembabykids,melikeninsirindükkani ,mammacoto

Evet eski doktoruma gittim. Başka bir rahatsızlığımı tedavi etmişti güveniyorum. Eşimde beğendi, çok konuşkan biri. Bir sürü başka doktor tavsiye eden oldu ama macera aramıyım bildiğim kişiye gidiyim diyorum. Diğer doktorun neredeyse 4’de 1 ücretini istedi doğum için yani o kısımda önemliydi.

İnternette olur tabi ama büyük esyalar için sıkıntı olabilir( beşik, dolap araba gibi)
Beşiği var arabasıda var oğlanlardan kalan be onlarıda internetten aldım.tabi bebek odası yani mobilya olarak sıkıntı valla şimdiden paniklemeye başladım allah hepimize kolaylık versin özellikle sıfırdan başlayacak olanlara

Instagramda cok guzel sayfalar var hic yorma kendini madem merkeze uzaksin .Missmodish ,irembabykids,melikeninsirindükkani ,mammacoto
Kapıda ödeme mi canım bizim buraya kargo gelmiyo da güya ilçe ama köy gibi aynı.hiç bir şey yok iki küçük bakkal var allahtan sağlık ocağı var oda olmasa işler bozuk. Kilise yakınız ama gidemiyoruz malum Aydan Aydan antepe gidebiliyorum bölük bölük alıcam artık bi ay kıyafetleri bi ay kişisel bakım ürünleri bir ay ana kucağı ve puset bölücem artık yada işte internetten kredi kartıyla alıp kilisten aldırıcam bizim işler bozuk valla allaha emanet yaşıyoz

Kızlar tetenoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor acaba? Geçen hafta doktora gittim doktorum birşey söylemedi. Sağlık ocağından da hiç aramadılar. Yaptıran arkadaşlar olunca aramızda merak ettim ben de.

merhaba kızlar birşey soracağım dün hamile olduğumu öğrendim allahım isteyen herkese nasip etsin insallah. değerim 415 çıktı 4 haftalık. normal midir sizce?
hayirli olsun rabbim saglikla kucagina aldrmayi nasip etsin cnm. degerin normal gbi ama adetin kac gun gecti oda onemli
birde herseyden onemlisi iki gunde iki kati artmasi mesela bugun 400 cikti deilmi carsamba 800 900 olursa iyi bisey iki ye katlamasi lazm. saglicakla al kucagina insallah

18. hafta ilk doz sanirim cnm. aslina bakarsan 30. haftaya kadar yapiolar. ne zaman gidersen gt beni iki hafta once cagrdilar ben yaptrmak istemedim imza attm geldm ozaman 19. haftada filandm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…