2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

amin teşekkür ederim.

18. hafta ilk doz sanirim cnm. aslina bakarsan 30. haftaya kadar yapiolar. ne zaman gidersen gt beni iki hafta once cagrdilar ben yaptrmak istemedim imza attm geldm ozaman 19. haftada filandm

Canım neden yaptırmak istemedin tetanozu?doktorun mu istemedi? Benimki de yaptırma dedi erken doğumu tetikliyor dedi kafam karıştı iyice.

benim ablam netten ranza aldı çekmecelerinden merdiven olan büyükler için yani.sadece 2 vidasi eksik geldi ama ben asla netten alamam hiç şansım yok

gece kuşu yokmu başka bizim gibii kızlarr her an içim kazınıo her an içim yanıo her an idrarım gelio altıma yapıcak gibi oluyorum mutfak tuvalet arası gezintim bitmio sizde durumlar ne.tek ben böyle değilim demi

Bugun kontrolum var 2li testten beri gormedim bebisimi bakalim hala kiz mi :)
Birde miyom vardi onu merak ediyorum.
Sevgililer gununde sevgiyle kalin anneler
İi görüşleriniz olsun canım uzun süre görmeyince çok heycan yapıyorun bende.bugün sevgililer güni demi

Canım neden yaptırmak istemedin tetanozu?doktorun mu istemedi? Benimki de yaptırma dedi erken doğumu tetikliyor dedi kafam karıştı iyice.
cnm bn kendim arastrdm aslinda zaten bundan once 2 kaybim var kan sulandrci igne vs kullanarak cok sukur 20. haftayi gordum. Dr da yaptir dedi bna bende dusunmuyorum tetikliyor riskli gebeliklerde diye kendim soyledim. bisey diyemedi ben bisey diyemem bakanlik bize bu sekilde soyluyor dedi. yani birnevi emir kulu bende istemiyorum o zaman dedim hastane sartlari eminim dağdan daha streildir :)

Günaydın kizlar tetenoz aşısı icin dr um 20 yi geçmeden yaptırma dedi .Sebebini bilmiyorum .25 te filan gitmeyi düşünüyorum .

kızlar aşıyla ilgili olarak kadın doğum doktoru bana yatır dedi, aile hekimi 18 haftadan sonra yaptırmanın iç bir sakıncası yok ama 2 hafta daha bekleyelim bebeğin hareketlerini iyice hisset öyle dedi. iki tane doktor arkadaşım var ikisi de gebeyken bu aşıyı yaptırmışlar ve önemli olduğunu söylüyorlar, yeni doğan tetanozu önemli dediler. durum böyle olunca sanırım ben de bir iki hafta sonra yaptıracağım.

Evet 37'den sonra izne ayrılmak zorundasın. Aslında bende 32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra rapor alınamıyor diye okudum ama bizim kurum bu konuda sıkıntı çıkarmadı. Bence bilgileri yoktur araştırmadılar da bende bilgi vermedim :) çünkü 3,5 ay sonra bende aynı durumda olacam. Yani bence 32. haftada çalışabilir raporu almak mantıklı eğer sonrasında çalışılamazsa tekrar çalışamaz raporu alır ayrılır. Bebek için kendimizden fedakarlık etmek zorundayız.

Tetanozdan bende endiseliyim yaptirsammi yaptirmasam mi ilk gebeligim beni haftaya cagirdilar o zaman 22 haftalik oluyorum gec degil dimi

Aynen bende öyle düşünüyorum. Çalışabilirsem benimde bayram haftasına denk geliyor. Bayramdan sonra olsa benim için daha iyi olurdu bayram tatili analık iznimden gitmiş oluyor.

Yok canım yaz okulu ama dönem haziranda bitiyor ardından bütünlemeler başlıyor. Bütünlemeler okul en kalabalık zamanını yaşıyor. Finale vize ye girmeye tenezzül etmeyenler bütlerde bitiyor. Özyeğin ünideyim iki yıldır. Öncesi marmaradaydım

Bana 20. haftada ilk doz 30. haftada ikinci doz dediler. Biz aramicaz sizin takip etmeniz lazım dediler. Önümüzdeki pazartesiye gün vermişlerdi. Gidip yaptıracam bende inşallah.

Kizlarrr cok yorgunum oglum oksurdu gece atesi cikti biraz kustu yaaa bi duzelse yavrum benim degisk oksuruoyr havlar gibi krup diolar sanirim dua edin teyzeleri oglumaa

Dun tvde bir uzmana anne 6 aylik bebeğime kefir kullanabilir miyim diye sormustu .Dr da kullanabilirsin cok az demisti .Hamilelere de faydali diye biliyorum .2.ayda ben almistim ama ögg geldi icemedim.
İcebilirsem icicem benimde alışkin okduğum bi tat degil

Doktorunun adı ney canım muayenesimi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…