2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kizlar tetenoz aşısı icin dr um 20 yi geçmeden yaptırma dedi .Sebebini bilmiyorum .25 te filan gitmeyi düşünüyorum .
bana nisan ayında randevu verdi 25 oluyorum ozaman ama doktoruna sor dedi

canim ya bende
canim ya ayni durimdayiz tuvalete gitmekten biktim vallah. yediyim ne vatsa yarim saat sonra yakiyor beni. birde uzaninca belim cok âgriyor.((

evet canım benim ilk bebeğim olacak kısmetse iğneden ipliğe herşey lazım

Benim de 2.cocugum ve tek tesellim beşiğin ve bebek arabasının olmasi ben dün hastane çantasında neler koyacağım onun listesini yaptım tabi ilavelerim olacaktır ama en önemlilerini yazdım diye düşünüyorum 25.haftadan sonra çantamı hazırlamaya başliyacam ufak ufak inşallah Allah ömür versin

Kızlar dün instagramda gördüm ilgilenen varsa alttaki numaradan ulaşabilirsiniz bana çok uygun geldi fiyatı üstelik yatak da süper

Eklentiler

• Screenshot_20180213-230326.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 94
işte benim duyduğum kadarıyla evet rapor alıp işe gitmeyebilirsiniz ama bu toplam annelik izninden düşülür. bir diğer sıkıntı çalışır raporu bir kere alındıktan sonra zorlanılırsa "hadi ben dayanamıyorum tekrar çalışamaz raporu alayım" gibi bir durum olmuyor benim anladığım kadarıyla

Resmen dünyayı yiyorum, gece tuvalete kalktığımda bile aç oluyorum kışın ortasında açlıktan kış uykusundan uyanan ayı gibi oluyorum , tuvalet zaten ayrı bir olay zırt pırt gitmekten bıktım özellikle de geceleri yani yalnız değilsin ben de varım :)

Teşekkür ederim cnm bilgilendirdigin icin çok üzülüyordum gerçekten. Doktorumdan çok memnunum ilgili bir doktor içimi rahatlattin o zaman devam ediyorum Allah yardim eder elbet.

Aynen bende öyle düşünüyorum. Çalışabilirsem benimde bayram haftasına denk geliyor. Bayramdan sonra olsa benim için daha iyi olurdu bayram tatili analık iznimden gitmiş oluyor.
İnşallah bebişlerimizde bizde iyi oluruzda dayanabiliriz bayram tatili boşuna kendi iznimizden gitmemiş olur. İşim rahat çünkü masabaşı pek yoğunluğum olmuyor o zamanlarda ama her şey kısmet. Birde mecburn doktor için izin alıyorum onları bu analık izninden düşme hakları yok dimi sanırım yıllık iznimden düşüyorlar geçen yılda yıllık iznimi eksik kullandırttılar zaten özelde çalışınca hep hak yiyorlar.

Kizlarrr cok yorgunum oglum oksurdu gece atesi cikti biraz kustu yaaa bi duzelse yavrum benim degisk oksuruoyr havlar gibi krup diolar sanirim dua edin teyzeleri oglumaa

Gecmis olsun kucuk kuzuya bizde 5 yasina kadar her kis 2 kere krup gecirdik erkek cocuklarda daha sik olurmus oksuruk geldiginde balkona pencreye cikarirdik rahatlardi tavsiye ederim acil sifalar

Yok canım tekrar çalışamaz raporu alabilirsin. O konuda bir zorunluluk yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…