- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #22.141
İnşallah bebişlerimizde bizde iyi oluruzda dayanabiliriz bayram tatili boşuna kendi iznimizden gitmemiş olur. İşim rahat çünkü masabaşı pek yoğunluğum olmuyor o zamanlarda ama her şey kısmet. Birde mecburn doktor için izin alıyorum onları bu analık izninden düşme hakları yok dimi sanırım yıllık iznimden düşüyorlar geçen yılda yıllık iznimi eksik kullandırttılar zaten özelde çalışınca hep hak yiyorlar.
Evet aynen oyle canim calisabilir diye heyet raporu çıktıktan sonra bozulamiyor .Illa ki olagan dışı durumlarda bir kolaylik vardir .Ama uğraşmak gerekir .Heyet vs sıkıntılı seyler .O zaman iyice ağırlaşcaz.işte benim duyduğum kadarıyla evet rapor alıp işe gitmeyebilirsiniz ama bu toplam annelik izninden düşülür. bir diğer sıkıntı çalışır raporu bir kere alındıktan sonra zorlanılırsa "hadi ben dayanamıyorum tekrar çalışamaz raporu alayım" gibi bir durum olmuyor benim anladığım kadarıyla
Ay ayyy cok tatli masallah .Sariya isleme yapacak misin canim ?Kızlar miniğim için ördüklerim bakın bakalım nasıl olmuş,... gerçi sarı yelek süslenecek daha onun aşamaları var
walla nasıl bi süsleme yapsam bilemedim.. bişiler yapılacakta bekliyo şimdilikAy ayyy cok tatli masallah .Sariya isleme yapacak misin canim ?
Amin canım rabbim bebeklerimizi korusun bugün hastane dışında sağlık ocağında bebeğimi dinledimBenim de 2.cocugum ve tek tesellim beşiğin ve bebek arabasının olmasiben dün hastane çantasında neler koyacağım onun listesini yaptım tabi ilavelerim olacaktır ama en önemlilerini yazdım diye düşünüyorum 25.haftadan sonra çantamı hazırlamaya başliyacam ufak ufak inşallah Allah ömür versin
Bende daha düşünüyorum bir karar veremedim. Bizim çevrede de doğuma 3 hafta kalaya kadar çalışıp 5 haftasını doğum sonrasına eklemek var. Çocukla daha çok zaman geçirmek için sonrasında da raporlarla süreleri uzatıyorlar. İzin bittikten sonra rapor almak etik mi orası tartışılır ama bunu yapan çok kişi var. Ben Skolyozum olduğu için hamileliğimin son zamanları ağrılarımın artmasından korkuyorum. o yüzden 32. haftada izne ayrılabilirim ama karar vermedim daha. şartlar ne gösterirse o olacak galiba :)çalışan anneler sizlere sorum doğum iznine 32. haftada mı yoksa 37. haftada mı çıkmayı düşünüyorsunuz? bir fikir izinleri mümkün mertebe doğum sonrasıne ötelemek yönünde diğer bir bakış açısı da zaten allah ömür verdiği sürece çalıaşcağız zaten bari hamileliğimizin son zamanlarında istirahat edip keyfini çıkaralım yönünde..zaten 32. haftada çalışabilir raporu alınca bir daha rapor veya izin de alınamıyormuş annelik izninden gidiyormuş. bi arkadaşım 37. haftaya kadar bekledi tam izne ayrıldığı gün ertesi günü doğuma gitmek zorunda kaldı ama son zamanlarında artık işyerinde resmen sürünüyordu öyle olmaktansa bir ay önceden dinlenmeye geçmek daha mantıklı değil mi? tabi tercih meselesi
sizler neler düşünüyorsunuz?
Beni de 18de cagirdi 3 gun once. Doktoruma sordum git yaptir dedi. Haftaya 19da yapticam.18.haftamda çağırdılar beni erken mi acaba yaptırsam mı bilemedim
Canım 17+3 üm az önce tetanoz aşımı oldum geldimBen su an 17. Haftadayim. Yeni tasindik buraya hic saglik ocagina da gitmedim. Asilar kacta basliyordu ?
ayyy evet ya bundan sonrası daha çabuk geçecekAmin canım rabbim bebeklerimizi korusun bugün hastane dışında sağlık ocağında bebeğimi dinledimyerim onu uyy.. küçük oğlumda yanımdaydı anne senin karnında kamyon mu var diyo haspam bende abisinden kalanlara baktım dün baya bi zıbın tulum dağıtmışım hiç bişey kalmamış hastane çantasınında listesi ayrı hazırlık kahve makineme kadar koyucam nasipse..sezaryen olucam için kafadan üç gün kalırım herşeyi düşünmem gerek a dan z ye şaka maka yolu yarıladık artık hamdolsun
Canım yakınında sağlık ocağı varsa kalbini dinlettir ben bugün dinledim içim rahatladıKızlarr ya sizde de tedrginlk oluyor mu uzun zamandr kontrole gitmyrm hep bi korku yaşıyorum.. geçen hafta seğirmelerim oluyordu bu hafta o da yok.. melankolik bi ruh halinde geziyorum
Canım 17+3 üm az önce tetanoz aşımı oldum geldim
Merhaba, ben de özel sektörde çalışıyorum ve 15 günde bir doktor kontrolüne gidiyorum. Ogün doktora gittiğime dair doktordan yazı alıyorum ve insan kaynaklarına bu yazıyı veriyorum. Böylece ne ücretimden kesiliyor ne de yıllık iznimden kesiyorlar. İstersen, bir insan kaynaklarına danış. Netice bu bizim yasal hakkımız.İnşallah bebişlerimizde bizde iyi oluruzda dayanabiliriz bayram tatili boşuna kendi iznimizden gitmemiş olur. İşim rahat çünkü masabaşı pek yoğunluğum olmuyor o zamanlarda ama her şey kısmet. Birde mecburn doktor için izin alıyorum onları bu analık izninden düşme hakları yok dimi sanırım yıllık iznimden düşüyorlar geçen yılda yıllık iznimi eksik kullandırttılar zaten özelde çalışınca hep hak yiyorlar.
Amin canım inşallah , oyy yerim kamyon sesiniAmin canım rabbim bebeklerimizi korusun bugün hastane dışında sağlık ocağında bebeğimi dinledimyerim onu uyy.. küçük oğlumda yanımdaydı anne senin karnında kamyon mu var diyo haspam bende abisinden kalanlara baktım dün baya bi zıbın tulum dağıtmışım hiç bişey kalmamış hastane çantasınında listesi ayrı hazırlık kahve makineme kadar koyucam nasipse..sezaryen olucam için kafadan üç gün kalırım herşeyi düşünmem gerek a dan z ye şaka maka yolu yarıladık artık hamdolsun
Cok tesekkur ederizz teyzeleri canim bende soguk buhar veriorum. Sesi kisildi kac gune gecer acabaGecmis olsun kucuk kuzuya bizde 5 yasina kadar her kis 2 kere krup gecirdik erkek cocuklarda daha sik olurmus oksuruk geldiginde balkona pencreye cikarirdik rahatlardi tavsiye ederim acil sifalar
Beni de arayan olmadı,doktor da söz etmedi bilinmedim ,aslında korkuyorum da aşıdan en son lisede asi olmuştum:)Kızlar tetenoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor acaba? Geçen hafta doktora gittim doktorum birşey söylemedi. Sağlık ocağından da hiç aramadılar. Yaptıran arkadaşlar olunca aramızda merak ettim ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?