2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım. Ben memurum canım hastaneye gideceğimiz zaman sorun olmuyor analık izninden ya da yıllık izninden düşme hakları yok tabi ki. Zaten hamile kaldığımızdan beri devamlı doktora gidiyoruz ve gitmeye devam edecez bu şekilde yıllık izin de yetmez. Analık izninden kesinlikle düşemezler ama özelde çalışmak daha farklı oluyor tabi ki yıllık iznin için bir şey diyemicem. Ama iyi araştırmak lazım. Hakkını yedirme kesinlikle

Kızlarr ya sizde de tedrginlk oluyor mu uzun zamandr kontrole gitmyrm hep bi korku yaşıyorum.. geçen hafta seğirmelerim oluyordu bu hafta o da yok.. melankolik bi ruh halinde geziyorum

Evet aynen oyle canim calisabilir diye heyet raporu çıktıktan sonra bozulamiyor .Illa ki olagan dışı durumlarda bir kolaylik vardir .Ama uğraşmak gerekir .Heyet vs sıkıntılı seyler .O zaman iyice ağırlaşcaz.

Istanbul anadolu yakasinda olan arkadaslar detaylu ultrason nerede yaptiracaksiniz?

Ben su an 17. Haftadayim. Yeni tasindik buraya hic saglik ocagina da gitmedim. Asilar kacta basliyordu ?

Amin canım rabbim bebeklerimizi korusun bugün hastane dışında sağlık ocağında bebeğimi dinledim yerim onu uyy.. küçük oğlumda yanımdaydı anne senin karnında kamyon mu var diyo haspam bende abisinden kalanlara baktım dün baya bi zıbın tulum dağıtmışım hiç bişey kalmamış hastane çantasınında listesi ayrı hazırlık kahve makineme kadar koyucam nasipse..sezaryen olucam için kafadan üç gün kalırım herşeyi düşünmem gerek a dan z ye şaka maka yolu yarıladık artık hamdolsun

Bende daha düşünüyorum bir karar veremedim. Bizim çevrede de doğuma 3 hafta kalaya kadar çalışıp 5 haftasını doğum sonrasına eklemek var. Çocukla daha çok zaman geçirmek için sonrasında da raporlarla süreleri uzatıyorlar. İzin bittikten sonra rapor almak etik mi orası tartışılır ama bunu yapan çok kişi var. Ben Skolyozum olduğu için hamileliğimin son zamanları ağrılarımın artmasından korkuyorum. o yüzden 32. haftada izne ayrılabilirim ama karar vermedim daha. şartlar ne gösterirse o olacak galiba :)

Slm kızlar plasentası aşağıda olanlardan biri de benim. Bugün öğrendim. Bu haftalarda vajinal muayene yaptıran oldu mu rahim ağzını ölçtü dr. Şimdiye kadar ultrasondan ölçerdi. Pazartesi ayrıntılı ultrason var.

ayyy evet ya bundan sonrası daha çabuk geçecek

Kızlarr ya sizde de tedrginlk oluyor mu uzun zamandr kontrole gitmyrm hep bi korku yaşıyorum.. geçen hafta seğirmelerim oluyordu bu hafta o da yok.. melankolik bi ruh halinde geziyorum
Canım yakınında sağlık ocağı varsa kalbini dinlettir ben bugün dinledim içim rahatladı

Canım 17+3 üm az önce tetanoz aşımı oldum geldim

Sagolasin kuzum cevap icin. Ben tetanoz olmayacagim. Cunku testlerde ona bagisikligim cikti. Demek ki olmusum cocukken filan. Oda 10 15 yil koruyor galiba. Hacettepe de tekrara gerek yok dediler

Merhaba, ben de özel sektörde çalışıyorum ve 15 günde bir doktor kontrolüne gidiyorum. Ogün doktora gittiğime dair doktordan yazı alıyorum ve insan kaynaklarına bu yazıyı veriyorum. Böylece ne ücretimden kesiliyor ne de yıllık iznimden kesiyorlar. İstersen, bir insan kaynaklarına danış. Netice bu bizim yasal hakkımız.

Amin canım inşallah , oyy yerim kamyon sesini evet baya baya bulantıydı cinsiyetdi ağrı sancı derken yarısı gitti bile haklısın canım sezeryan olanlar daha fazla kaldıkları için daha da çok ihtiyaçları oluyor hastanede, gözünde büyütme ama hemen hemen aynı şeyler olacak çantada sadece fazla kalacağın için aynı şeylerden fazla fazla koyacaksın o kadar , ben de hurcu çıkarıp bakayım bir ara neler var neler kalacak neler atılacak ilk çocuktan kalanlar arasından kıyamadığım için hiç birisini atamadım da hiç 1 yaşına kadar olanlardan ama güzellerinden seçip yeğenime vermiştim , zannimca dışarı değil de evde giymelik kıyafetler kalmış anca dışarı için yenilerini alırım biraz , birazını da çocuk doğduktan sonra yavaş yavaş zorlanmadan alırım ihtiyacına göre inşallah sen ayrıntılya ne zaman gireceksin canım

Gecmis olsun kucuk kuzuya bizde 5 yasina kadar her kis 2 kere krup gecirdik erkek cocuklarda daha sik olurmus oksuruk geldiginde balkona pencreye cikarirdik rahatlardi tavsiye ederim acil sifalar
Cok tesekkur ederizz teyzeleri canim bende soguk buhar veriorum. Sesi kisildi kac gune gecer acaba

Beni de arayan olmadı,doktor da söz etmedi bilinmedim ,aslında korkuyorum da aşıdan en son lisede asi olmuştum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…