2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaslar 18.haftamdayım ve buay şiddetli baş agrısından kıvranıyorum agrı kesici pek fayda etmiyor , dra haftaya gidecem aranızda baş ağrısı ceken varmı benle aynı dönem

3.5 yasinda canim kullanilir muhtemelen ya diorum su cocuk hastanacagina biz hastalansak yaaa

Biray sonra çağırdılar canım martın 12 si gibi gidicem ama üniversite de video verirlermi bilmiyorum o yüzden özele mi gitsem karar veremedim
Bence özele git ordan aldığın sonucu üniversiteye götür doktorlar bakarak karar versinler hem zaten özelden yaptırınca ordaki Dr da sana anlatacak her şeyi üniversiteye formaliteden gidersin artık canım ama yine de araştır bilen birine sor ben bilmeden yanlış yönlendirmek de istemem canım

merhaba arkadaslar 18.haftamdayım ve buay şiddetli baş agrısından kıvranıyorum agrı kesici pek fayda etmiyor , dra haftaya gidecem aranızda baş ağrısı ceken varmı benle aynı dönem
geçmiş olsun benim de çok sık başım ağrıyor malesef doktorların da izniyle parol içiyorum

Evet canım süt gaz yapmıştır. Mümkünse ısıtarak tüket daha az gaz oluşur, çok rahatsız olmazsın

kızlar ya elimde bikaç tane kaz tüyü ya da tavşan tüyü diye geçiyo ip var bunlarla ne yapılabilir ? ne örebilirim ? ay bi akıl verin sabahtan beri örgülere bakmaktan beynim yandı

Ya sorma canim valla esim bugun nobetci yanlizim insallah bu gece gibi olmaz rahat uyur yavrum ya
İlk gece her zaman daha kötü geçer canım sonraki geceler biraz daha hafifler ateş ama öksürük bir kaç gün daha süre bilir canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin minik paşaya

Kizlarrr sevgilelr gununuzz kutlu olsunn minnak sevgililerinizle ve eslerinzle hediyeler geldimi eslerde ?
Benim eşim ve ailesi özel günleri kutlamıyorlar diye hediye geleceğini sanmıyorum canım ama sevgililer gününü ben de kutlamıyorum ama diğer özel günleri kutluyorum doğum günü evlilik yıldönümü falan :)

Erkek o zaman seninki öylemi?
Benim canim ne tatli ne eksi sade şeyler cekiyor canim ortaya karışık.

Laktozsuz gaz yapmayan sütler var. Rahatsız ettiyse ondan kullanabilirsin. Ben peynir ve yopurt tüketemiyorum midemi ekşitiyor ama genelde 2 bardak sütü içmeye çalışıyorum

Canim bendede oluyo hele bir ara 3gun surdu cok kotuydum. Boool boll su ic basina masaj yaptir ilik dus al...

Aynen cnm bizim kuruntumuz şimdi programdan baktımda eğer hamile olmasaydm adet günümmüş sanırm ağrılarım ondan oluyor.. birde işyerinde ultrason cihazı vardı arkadşlarla gidip bebeğe baktk şükür ki hareket ettiğini gördüm demekki bazen hissedip bazen hissetmemek normalmş kızlar

Bilemedim canım bı araştır istersen ya da kadın dogumcuna sor. Sağlık ocakları ne düzen tutturduysa öyle gidiyor heralde
Cuma sorucam bakalım ne dicek canım
bence cıkmadan bi konuş ona göre ayarlarsın belli mi olur bana öğrenince şimdi sen haziran da gider 7-8 ay gelmessin dedi yönetici :)
Öyle yapcam zaten canım konuşmadan önce bir sorucam bakalım ne dicekler.

Selaaam tatli annisler ve taze anne adaylari, herkese saglikli,mutlu,huzurlu hamilelikler diliyorum, suan biz melegimle 16+2 deyiz, cinsiyetimiz tam belli degil o yuzden heyecanli bekleyis devam ediyor, ayprensesii tum bilgileri cinsiyetimiz belli olunca toptan aticam ins, bu arada istanbul da yasiyorum, 4 yil aradan sonra yine kadinlar kulubunde bir hamis topigindeyim, yazmak icin biraz gec kaldim, ama uzaktanda olsa ara sira takipteydim, umarim saglicakla bebislere kavusuruz, ben nasib olursa 2. kez bu duyguyu yasicam, 28 aylik bir oglum var. ilk kez anne olacak arkadaslariminda heyecanini bizzat paylasiyorum, Rabbimden hepimizin gonlune gore hayirli evlatlarimiz olmasini dilerim,yaramaz oglusumdan firsat buldukca yazmaya calisacagim, herkese sevgiler ve saglikli hamilelikler

Geçen gittiğimde vitamin istedim tansiyonum düşüyor dedim kan tahlili yaptırın dediler dedim bir hafta önce özelde yaptırdım düşük çıktı dedim iğne verdi doktor dedim burdada yaptırmanız gerek dediler kayıtlara geçmeliymiş bekleyemem dedim hiç yaptırmadım çıktım bugün sağlık ocağı verdi decavit.yani şimdi özelde yaptırsam üniversite burdada yaptırmanız gerek derse napıcam bilmem

Canım ban Sur hastanesinde yaptırıcam dr murat göksu perinatologmuş murat göksu 335₺ renkli cd rasim vs variyolarmış internettede iyi yorumlar okudum evimede yakın ümraniyedeyim ben

İlk gece her zaman daha kötü geçer canım sonraki geceler biraz daha hafifler ateş ama öksürük bir kaç gün daha süre bilir canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin minik paşaya
Cok saol canim ya suan col iyi sukur gece insallah skntı yasamaz da pasam uyur rahatca

Kızlar dr umdan geldim bebeğim gayet iyi ama plasentam eşim aşağıdaymış biraz o yüzden kanama oluyomuş biraz daha görünüyoou kanama kahvelik devam eder dedi cinsiyet kesinleşti kızım geliyor inşş osteocare diye ilaç verdi vitamin sanırım. Eş yukarı çıkmazsa sezeryan olurmuş ama çıkar dedi inşş bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…