- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #23.961
Canım bende sabah almıştım baktım baya bulantı yaptı akşam yatarken alıyorm omega demir ve progestan. Sabahda vitamin ve progestan alıyorum yine. Banimde kaç ğündür karın ağrım oluyo sabahları ama ben gaza bağlıyorum şişlik ve ağrı oluyo, ilaçla etkisi var mıdır ki?Kizlar demir hapını ne zaman alıyorsunuz ? .Eczaci sabah tok diye yazdi ama ben bir kac kez oyle aldim aşırı bulanti yapti .Ve hem multivitamin hem omega hem devit hepsini yaymak zorunda kaldim .Demiri gece yatmadan aliyorum .Normalde portakalla filan almam lazim onu da biliyorum ama bulantidan yapamiyorum.
Asil sorum su kac gecedir karin agrisiyla uyaniyor ve saatlerce agri cekiyorum demirin etkisi olabilir mi?
Bende gece alıyorum bulantılardan dolayı öyle başladım ama başlarda sikinti yoktu simdi tuvalet sıkıntısı basladi şu anda her sabah karın ağrısı ile tuvalete kosuyirko ama tam anlamıyla rahatlayamiyorum kesinlikle ilaçla ilgiliKizlar demir hapını ne zaman alıyorsunuz ? .Eczaci sabah tok diye yazdi ama ben bir kac kez oyle aldim aşırı bulanti yapti .Ve hem multivitamin hem omega hem devit hepsini yaymak zorunda kaldim .Demiri gece yatmadan aliyorum .Normalde portakalla filan almam lazim onu da biliyorum ama bulantidan yapamiyorum.
Asil sorum su kac gecedir karin agrisiyla uyaniyor ve saatlerce agri cekiyorum demirin etkisi olabilir mi?
Canım kusmam hiç olmadı ishal desen bazen keşke olsam diyorum çünkü genelde kabızım beslenme azlığı olduğunu da düşünmüyorum aslında bebek iriymiş önde gidiyor neyse 2 hafta sonra sorucam artık doktoraÜre düşüklüğü çok kusmalarda ishalde ve beslenme azlığında oluyor du galiba
Sanmıyorum canım ama yine de doktoruna sor ve ya bir eczaneye bile Sora bilirsin , bana Dr sabah aç karnına al dedi ben de öyle alıyorum hiç bulantı yapmadı aksine tok karnına aldığım decavit biraz bulantı yaptı başlarda sonra ona da alıştımKizlar demir hapını ne zaman alıyorsunuz ? .Eczaci sabah tok diye yazdi ama ben bir kac kez oyle aldim aşırı bulanti yapti .Ve hem multivitamin hem omega hem devit hepsini yaymak zorunda kaldim .Demiri gece yatmadan aliyorum .Normalde portakalla filan almam lazim onu da biliyorum ama bulantidan yapamiyorum.
Merhaba ben hamile olmadan önce test yaptırdıgımda ürem düşük çıkmıştı doktor çok su içtiğin için olur demişti normal demişti yüksek olması kötü zaten demişti öyle hatırlıyorum. İçiniz rahat olsun yani iyi gecelerCanım kusmam hiç olmadı ishal desen bazen keşke olsam diyorum çünkü genelde kabızım beslenme azlığı olduğunu da düşünmüyorum aslında bebek iriymiş önde gidiyor neyse 2 hafta sonra sorucam artık doktora
gece zaten wcye kalktığım için alarmımıda kurdum gece 3te içiyorum bir sorununu yaşamadım şimdiye kadar sadece afedersin tuvalette renk değişikliğiKizlar demir hapını ne zaman alıyorsunuz ? .Eczaci sabah tok diye yazdi ama ben bir kac kez oyle aldim aşırı bulanti yapti .Ve hem multivitamin hem omega hem devit hepsini yaymak zorunda kaldim .Demiri gece yatmadan aliyorum .Normalde portakalla filan almam lazim onu da biliyorum ama bulantidan yapamiyorum.
Canım bende sabah almıştım baktım baya bulantı yaptı akşam yatarken alıyorm omega demir ve progestan. Sabahda vitamin ve progestan alıyorum yine. Banimde kaç ğündür karın ağrım oluyo sabahları ama ben gaza bağlıyorum şişlik ve ağrı oluyo, ilaçla etkisi var mıdır ki?
Bende gece alıyorum bulantılardan dolayı öyle başladım ama başlarda sikinti yoktu simdi tuvalet sıkıntısı basladi şu anda her sabah karın ağrısı ile tuvalete kosuyirko ama tam anlamıyla rahatlayamiyorum kesinlikle ilaçla ilgili
Sanmıyorum canım ama yine de doktoruna sor ve ya bir eczaneye bile Sora bilirsin , bana Dr sabah aç karnına al dedi ben de öyle alıyorum hiç bulantı yapmadı aksine tok karnına aldığım decavit biraz bulantı yaptı başlarda sonra ona da alıştım
2 kisi de ayni problemi yasadigi icin bunun etkili olcagini dusunuyorum. Gece yine karnim agridi .Bugun demir almayip deneyeyim bir de agrim olmazsa sorcam eczaciya .Belki hapi bile degistiririm dr a sorup .Sagolun kizlar.Günaydın kızlar
gece zaten wcye kalktığım için alarmımıda kurdum gece 3te içiyorum bir sorununu yaşamadım şimdiye kadar sadece afedersin tuvalette renk değişikliği
Hangi marka kan ilacini kullaniosun canim su kapsullu olandan mi2 kisi de ayni problemi yasadigi icin bunun etkili olcagini dusunuyorum. Gece yine karnim agridi .Bugun demir almayip deneyeyim bir de agrim olmazsa sorcam eczaciya .Belki hapi bile degistiririm dr a sorup .Sagolun kizlar.
canim tesekkur ederim iyi dileklerin icin harika gecti cok sukur rabbim korkthmzla karsilastrmasin hic birimjzi hepimiz sag salim alalim kucaklarimiza insallahhhhGünaydim umarım bebeğin cok sağlıklıdır. Ve tam zamanında sağlıkla kucağina alırsın. İnşallah birdaha kotu bir acı yaşamazsın. Güzel haberlerle gelirsin inşallah.
Amin canim insallah bizede dua et :)canim tesekkur ederim iyi dileklerin icin harika gecti cok sukur rabbim korkthmzla karsilastrmasin hic birimjzi hepimiz sag salim alalim kucaklarimiza insallahhhh
Bu esler de karilari haric herkesi dinliyor Allah akil versin .
Canim arkadasim sifonyer aldi birlikte kurduk .Cok alisveris yapmadigi halde aldiklarinin yarisi ortada kaldi .Cunku kiyafet degil ki sadece bakim urunleri ,battaniyesi ,kundagi vs vs derken her sey darmadagin olur .Senin isin zorlasir .Ben de bunu cok dusundum ama dolap sart bunu düşünüyorum .
Bende oda yapmicam
Bakım ürünlerini kendi dolabmda yer actim alt gözlere koyacağım.
Diğerlerini de ince dolap alacağım
Bol cekmeceli
Günaydın herkese. Bebeklerinizi alt kasıklarınızda mı hissediyorsun?
Gyno ferro canimH
Hangi marka kan ilacini kullaniosun canim su kapsullu olandan mi
Isini görür gibi duruyor canim .Arkadaşlarda çekmece yetmez bir sürü ıvır zıvır oluyor dedi. Ama bol çekmeceli dolap almak en iyisi askı olan tarafa minik şeyleri koyunca kocaman boşluk kalıyor çok kullanılışlı olmuyor dediler. Ben de şu modeli beğendim. Fikriniz nedir kızlar?
Kullanışlı olur mu etrafınızda gördünüz mü bu tarz dolap kullanan?
çok teşekkürler canım içim rahatladı ondan olabilir çünkü çok su içiyorum bu aralarMerhaba ben hamile olmadan önce test yaptırdıgımda ürem düşük çıkmıştı doktor çok su içtiğin için olur demişti normal demişti yüksek olması kötü zaten demişti öyle hatırlıyorum. İçiniz rahat olsun yani iyi geceler
Evet canim altlarda hissediyorum dr demisti zatenGünaydın herkese. Bebeklerinizi alt kasıklarınızda mı hissediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?