2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok en basta dr um kasik agrilarim icin su icmem gerektigini soylemisti 5.haftadan beri duzenli iciyorum o yüzden .Kasik agrisi degil bu karinda oluyor tuhaf bir sey .Gecer insallah.
Insallah canim yaaa normal bise oldugunu bilsek rahat ederde insan ama korkuoz bebekle alakalimi acaba die onlar iyi olsunda tek canim

Günaydın herkese. Bebeklerinizi alt kasıklarınızda mı hissediyorsun?
Doktor ultrasonla bakarken kafasının göbek hizamın biraz yukarısında olduğunu söyledi . Ben de hareketlerini hep kasıklarımda hissettiğimi söyleyince orada ayakları olduğunu , hareketli bi bebiş olduğu için bitek orada belirginlik hissetmemin normal olduğunu söyledi . Çok nadiren göbeğimde hissediyorum . Çoğunlukla hep kasığımda kıpırdaşıyor

laiyka canım ben hem göbek hizamda hatta daha yukarda hem kasiklarimda hissediyorum. Neresiyle nereye vuruyor anlamıyorum ama dik duruyor demek ki kafa bı yerde ayaklar bı yerde. Hatta mesaneye çok vuruyor

2 yaşında bir oğlum var. Elimden geldiiince dinleniyorum ev işi yapmıyorum. Sürekli dua okuyorum oturduğum yerde. Allahım oğlumu bize bağışlasın inşsllah. Tüm anneler yavrularına sağlıkla kavuşsun.

:) yaa canim sorma benim 38 bedenleri tam dolduruorum artik :) bu bebis ney senin canim

Canim hic kafama takmiyorum. Zaten arkamdan konusuyolar yuzume konusmaya cesaretleri yok. Bi kere biri yeltendi aldi cevabini oturdu. Hepimiz isteriz cocugumuz hem en iyi sartlara sahip olsun hem hep yaninda olalim her anini beraber yasayalim ama malesef dort dortluk bir hayat yok.

Askılığın altı boş kalmaz ki canım bazı eşyalarını dolap içi duzenleyiciler oluyor onlara koyup askılığın altından koyacaksın ve ya kutularda ayakkabıları olacak onları koyacaksın belki başlarda bir kaç ay biraz boşluk olur ama zamanla dolap yetmeyecektir bile ilave şifonyer , ilave dolap falan alacaksın ama tabikide karar yine de senin, bu fotodaki dolap da çok güzel canım çok beğendim

İyi ki varsınız . Okudukça yazdıklarınızı gerçekten moral buluyorum

Kizlar napiosunuz esim nobetci pazar pazarr havaa yagmurlu ara sira karli sıkıcı bi havaaa offfff sıkıldım vallaaa sizde ne var ne yok

Kizlar napiosunuz esim nobetci pazar pazarr havaa yagmurlu ara sira karli sıkıcı bi havaaa offfff sıkıldım vallaaa sizde ne var ne yok
Ben de biraz evi topladim yeğenim vardi üni okuyor burda .Onu gonderdim yalniz kaldim .Hava cok guzel ama esim olmadigi icin degerlendiremedik .

Karpatya0180 ayrinyili usg de hareketli mi olmasi gerekiyor ?Ben de gecen normal usg icin cikolata su iyice sistim .Dr cok hareket ettigi icin zor inceledi .Hatta esime dedim ki ayrintiliya giderken cikolata yemeyim dr inceleyemez .Kafam karisti simdi.

cnm uyuyordu doktor hareket edecekki kalbine midesine damarlarina bakabileyim olmaz boyle dedi sonra hafif uyandi uyku sersemi yine bi cikolata daha yedm tam kalksin die yuruttu filan aynen hareketli istiolar

Selam kızlar bugün biraz AVM gezdik belim koptu resmen yoruldum walla toker bebeye girdik. Nasıl güzel seyler var ama hiçbirşey almadan geri çıktım içim kaldı ama bir ay daha bekleyip öyle alışveriş yapayım dedim

Yarın sabah ayrıntılıya giricem dualarını eksik etmeyin herkes güzel haberlerle gelsin inşallah bunu da atlatırsak şükür Rabbime bişi kalmamış oluyo şeker testini pek kafama takmıyorum şaka maka iyice azalıyo günler

Slm kızlar dün ayrıtılı ultrasyonumuz var bebeğim plesentasinim yanlış yerden oluştuğunu söyledi sıkı takip yapmamız gerek dedi moralim çok bozuldu erken doğum olabilir dedi araştırdım netten bir sürü şey cıktı başka dr gittim kesinlikle doğum sancim başlamadan bebegin alınması gerekiyor dedi doğum anında sorun olmaması için doğum sancim başlamadan almak gerekiyormus kordonu allah korusun kopar falan dedi kontroller daha sıkı olacakmış bebeğim kilo alımına dikkat edilmesi gerekiyormus eğer kilo almıyorsa ondan mis sorun dünden bu tarafa 3 dr gittim özelle 3 de aynı şeyi söyledi moralim sıfır(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…