2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Öğlen uykusu değil de hep yemekten sonra tatli canım istiyor , genellikle uyku saat aksam 10 dan sonra gelmeye başlıyor ama bir geldi mi karşı koyamıyorum , zaten yakın zamanda şeker yüklemesi yapılacak o zaman ortaya çıkar eğer varsa ona göre diyet yaparız canım herkesin hamileliğinde illa ki değişik bir şey oluyor canım her şeyi hastalığa kötülüğe yorma, Allah'ın izniyle sağ salim doğururuz inşallah

Öğlen olmuyor sebebi okulda çocuklarla birlikte yemek yemem .Uykumun gelmesine firsat vermiyorlar .Aksama dogru uyku bastiriyor o da yorgunluktan kaynakli .Seker ölçümü yaptir canim Istersen dr a soyle 20li haftaları bekleme .

Açlık tokluk bı baktır istersen canım. Benim de annemde şeker var o yüzden risk grubundaymisiz zaten ama şükür bişey cikmadi yüklemede.

Bizimde öyle canım..
Annem başka şehirde yaşıyor bir valiz bebek çocuk eşyası almış
Görümcem de ufak ufak biseyler almis
Şanslılar valla hep hediyeler :)
Canım peki beğenmediklerini naptin
Canım hediye gelenler annemden kardeşimden kayınvalidemden zevklerine güveniyorum zaten yada beraber alıyoruz onun için pek beğenmediğim yok ama konu komşudan gelirse beğenmediğin olursa naparım bilmiyorum
Elaleme neymiş ki özele gidenlerde bir problem mi oluyormuş. Sen bebeğinin sağlığını düşündüğün içinde ne nankör olursun nede insafsız buna sadece eşinle sen karar verebilirsiniz canım

Bizimkiler ben yokken almış oluyor canım alınca veriyorlar o yüzden kullanmazsam ayıp olur sanki

Ne kadar sacma .Bu surecte annenin sagligi ve ruhsal durumu cok onemli .Calismayan ozele gidemez diye akillarinca kural mi koyuyorlar .Bir de herkes niye karışır anlamıyorum bu bebege bir anne bir baba yeter karar vermek icin.
İnsanlara soz lazım konuşmaya ne yapalım ben pek umursamasamda kım ne der diye ama kocam umursuyor

Calişana bin bir laf takarlar calişmayana koca parası yeyiyor diye bencil derler aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen biyik

Kızlarrr acilen bana fikri verin noluurrr???

Bebek odası yapmıyorum. 1yaşa kadar kullanabileceğim beşik verdi kuzenim. Ama bebeğin eşyalarını vs koymak için beyaz dolap alıyım dedim. Annem de Şifonyer al 5çekmeceli diyor. Dolabın askısına ne asıp durcan sana raf lazım. Dürüp koymak için en güzeli şifonyer diyor. Tecrübeli anneler lütfen yardım edin 1yaşa kadar şifonyer yeter mi?1yaş sonrası oda vs yaparız belki. Şuan için gereksiz bişey de almak istemiyorum sonra elimde kalacak diye. Ama şifonyer yetmez diye düşünüyorum. Napıcammm???

İnsanlara soz lazım konuşmaya ne yapalım ben pek umursamasamda kım ne der diye ama kocam umursuyor
Bu esler de karilari haric herkesi dinliyor Allah akil versin .
Canim arkadasim sifonyer aldi birlikte kurduk .Cok alisveris yapmadigi halde aldiklarinin yarisi ortada kaldi .Cunku kiyafet degil ki sadece bakim urunleri ,battaniyesi ,kundagi vs vs derken her sey darmadagin olur .Senin isin zorlasir .Ben de bunu cok dusundum ama dolap sart bunu düşünüyorum .

Aynenn ben calisiyorum benim arkamdan da bu cocuk bakamaz el kadar cocugu birakicak vicdansiz kesin emzirmez mama verir diyolar.
Bazen bu şehirde cok akrabam yok diye üzülüyorum ama böyle seyleri duyunca da iyi ki uzak cogu diyorum .Luzumsuzlar

Bende oda yapmicam
Bakım ürünlerini kendi dolabmda yer actim alt gözlere koyacağım.

Diğerlerini de ince dolap alacağım
Bol cekmeceli

Sat'ina göre de 30 haziran miydm

3.bebis de mi erkek.Sende bendensin o zaman Allah hayırlısıi ile kucağımiza almayı nasip eylesin
Aynen canım 3. Oglus geliyor. Lh takip ettim 3 gün önce ilişki olmuştu ama nasibimizdeyine erkek varmış çok şükür. Sağlıkla gelsin. Bu sefer. Çok ozenecegim çünkü insanlarda su algı var "yazık yine oğlu oldu" bu tabuyu yıkmak için herşeyi 4/4 luk yapmaya özen gösteri yorum.

Kızlar bebişlerinize havlu bornoz aldınızmı. Ben bakıyorumda netten havlu bornoz setmi alsam yada havlu alıp bide 1-3yaş bornozmu alsam bilemedm. Sizler naptnz yada napıcaksnz bikac örnek atıyorum netten baktklarmdan. 1 ve 2 deki gibi setmi alsam yoksa 3 ve 4 gibi mi alsam msla

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-24-21-54-51.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2018-02-24-21-54-18.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2018-02-24-22-03-38.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_2018-02-24-21-58-48.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 58
sadece havlu al bence. bornozun da acelesi yok yürümeye başlayana kadar diye düşünüyorum. belki hediye falan da gelir.

kızlar nbb'nin hamile külodundan aldım fiyatı diiğer markalara göre daha uygun çok rahatmış. bu göbekten dolayı mecbur kaldım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…