- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #23.921
Öğlen uykusu değil de hep yemekten sonra tatli canım istiyor , genellikle uyku saat aksam 10 dan sonra gelmeye başlıyor ama bir geldi mi karşı koyamıyorum , zaten yakın zamanda şeker yüklemesi yapılacak o zaman ortaya çıkar eğer varsa ona göre diyet yaparız canım herkesin hamileliğinde illa ki değişik bir şey oluyor canım her şeyi hastalığa kötülüğe yorma, Allah'ın izniyle sağ salim doğururuz inşallahKızlar size oluyo mu yemek yedikten sonra bi uyku hali çöküyo özellikle öğle yemeğinden sonra ardına tatlı ihtiyacım artıyo bide tatlı yiyorum hepten uyku basıyo sarhoş gibi oluyorum acaba şekerim mi var , bizim ailede şeker hastası da çoktur halamında gebelik şekeri vardı çocuğu ölmüştü 7 aylık karnında, sizce ?
Öğlen olmuyor sebebi okulda çocuklarla birlikte yemek yemem .Uykumun gelmesine firsat vermiyorlar .Aksama dogru uyku bastiriyor o da yorgunluktan kaynakli .Seker ölçümü yaptir canim Istersen dr a soyle 20li haftaları bekleme .Kızlar size oluyo mu yemek yedikten sonra bi uyku hali çöküyo özellikle öğle yemeğinden sonra ardına tatlı ihtiyacım artıyo bide tatlı yiyorum hepten uyku basıyo sarhoş gibi oluyorum acaba şekerim mi var , bizim ailede şeker hastası da çoktur halamında gebelik şekeri vardı çocuğu ölmüştü 7 aylık karnında, sizce ?
Açlık tokluk bı baktır istersen canım. Benim de annemde şeker var o yüzden risk grubundaymisiz zaten ama şükür bişey cikmadi yüklemede.Kızlar size oluyo mu yemek yedikten sonra bi uyku hali çöküyo özellikle öğle yemeğinden sonra ardına tatlı ihtiyacım artıyo bide tatlı yiyorum hepten uyku basıyo sarhoş gibi oluyorum acaba şekerim mi var , bizim ailede şeker hastası da çoktur halamında gebelik şekeri vardı çocuğu ölmüştü 7 aylık karnında, sizce ?
Şanslılar valla hep hediyeler :)Bizimde öyle canım..
Annem başka şehirde yaşıyor bir valiz bebek çocuk eşyası almış
Görümcem de ufak ufak biseyler almis
Canım hediye gelenler annemden kardeşimden kayınvalidemden zevklerine güveniyorum zaten yada beraber alıyoruz onun için pek beğenmediğim yok ama konu komşudan gelirse beğenmediğin olursa naparım bilmiyorumCanım peki beğenmediklerini naptin
Elaleme neymiş ki özele gidenlerde bir problem mi oluyormuş. Sen bebeğinin sağlığını düşündüğün içinde ne nankör olursun nede insafsız buna sadece eşinle sen karar verebilirsiniz canımBende özele gide bilirdim ama el alem ne der diye düşünüyoruz hep bi problem yok önceden hiç bir tedaviye ihtiyac kalmada hamile kaldım şimdide cok şükür yani eğer özele gitsek hep baskı olucak ne problem varda özele gidiyorsun diye. Ben calişmiyorum diye ne insafsizliğim ne nankoruğum kalır ne başka bişeyim kalır. Zaten doğumudu devletde olsun diyor herkes emir edercesine ama o kadar olmaz kendi canimi bebeğimin sağlığını yoldan bulmadım ben doğumda doğuma yakın kontrolede muakgak özele gidicem 37 haftadan sonra. Senin eyer gide biliyorsan özele git coğu devlet hastanesinde seeni insan olarak bile görmeyen insanlar va tama iyileride varda işimizi şansa burakmamalıyız.
Bizimkiler ben yokken almış oluyor canım alınca veriyorlar o yüzden kullanmazsam ayıp olur sankiŞanslılar valla hep hediyeler :)
Canım hediye gelenler annemden kardeşimden kayınvalidemden zevklerine güveniyorum zaten yada beraber alıyoruz onun için pek beğenmediğim yok ama konu komşudan gelirse beğenmediğin olursa naparım bilmiyorum
Elaleme neymiş ki özele gidenlerde bir problem mi oluyormuş. Sen bebeğinin sağlığını düşündüğün içinde ne nankör olursun nede insafsız buna sadece eşinle sen karar verebilirsiniz canım
Evde giydirirsin sende canım hem onların gönlü olmuş olurBizimkiler ben yokken almış oluyor canım alınca veriyorlar o yüzden kullanmazsam ayıp olur sanki
İnsanlara soz lazım konuşmaya ne yapalım ben pek umursamasamda kım ne der diye ama kocam umursuyorNe kadar sacma .Bu surecte annenin sagligi ve ruhsal durumu cok onemli .Calismayan ozele gidemez diye akillarinca kural mi koyuyorlar .Bir de herkes niye karışır anlamıyorum bu bebege bir anne bir baba yeter karar vermek icin.
Calişana bin bir laf takarlar calişmayana koca parası yeyiyor diye bencil derler aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen biyikŞanslılar valla hep hediyeler :)
Canım hediye gelenler annemden kardeşimden kayınvalidemden zevklerine güveniyorum zaten yada beraber alıyoruz onun için pek beğenmediğim yok ama konu komşudan gelirse beğenmediğin olursa naparım bilmiyorum
Elaleme neymiş ki özele gidenlerde bir problem mi oluyormuş. Sen bebeğinin sağlığını düşündüğün içinde ne nankör olursun nede insafsız buna sadece eşinle sen karar verebilirsiniz canım
Bu esler de karilari haric herkesi dinliyor Allah akil versin .İnsanlara soz lazım konuşmaya ne yapalım ben pek umursamasamda kım ne der diye ama kocam umursuyor
Canim arkadasim sifonyer aldi birlikte kurduk .Cok alisveris yapmadigi halde aldiklarinin yarisi ortada kaldi .Cunku kiyafet degil ki sadece bakim urunleri ,battaniyesi ,kundagi vs vs derken her sey darmadagin olur .Senin isin zorlasir .Ben de bunu cok dusundum ama dolap sart bunu düşünüyorum .Kızlarrr acilen bana fikri verin noluurrr???
Bebek odası yapmıyorum. 1yaşa kadar kullanabileceğim beşik verdi kuzenim. Ama bebeğin eşyalarını vs koymak için beyaz dolap alıyım dedim. Annem de Şifonyer al 5çekmeceli diyor. Dolabın askısına ne asıp durcan sana raf lazım. Dürüp koymak için en güzeli şifonyer diyor. Tecrübeli anneler lütfen yardım edin 1yaşa kadar şifonyer yeter mi?1yaş sonrası oda vs yaparız belki. Şuan için gereksiz bişey de almak istemiyorum sonra elimde kalacak diye. Ama şifonyer yetmez diye düşünüyorum. Napıcammm???
Aynenn ben calisiyorum benim arkamdan da bu cocuk bakamaz el kadar cocugu birakicak vicdansiz kesin emzirmez mama verir diyolar.Calişana bin bir laf takarlar calişmayana koca parası yeyiyor diye bencil derler aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen biyik
Bazen bu şehirde cok akrabam yok diye üzülüyorum ama böyle seyleri duyunca da iyi ki uzak cogu diyorum .LuzumsuzlarAynenn ben calisiyorum benim arkamdan da bu cocuk bakamaz el kadar cocugu birakicak vicdansiz kesin emzirmez mama verir diyolar.
Kızlarrr acilen bana fikri verin noluurrr???
Bebek odası yapmıyorum. 1yaşa kadar kullanabileceğim beşik verdi kuzenim. Ama bebeğin eşyalarını vs koymak için beyaz dolap alıyım dedim. Annem de Şifonyer al 5çekmeceli diyor. Dolabın askısına ne asıp durcan sana raf lazım. Dürüp koymak için en güzeli şifonyer diyor. Tecrübeli anneler lütfen yardım edin 1yaşa kadar şifonyer yeter mi?1yaş sonrası oda vs yaparız belki. Şuan için gereksiz bişey de almak istemiyorum sonra elimde kalacak diye. Ama şifonyer yetmez diye düşünüyorum. Napıcammm???
Aynenn ben calisiyorum benim arkamdan da bu cocuk bakamaz el kadar cocugu birakicak vicdansiz kesin emzirmez mama verir diyolar.
Herkese güzel ve mutlu haftasonları kızlar insallah bebekleriniz ve sizler iyisinizdir bu hafta ayrıntılı ultrasona girdim ve doktorumu degistirdim ve yeni doktorum çok anlayışlı birisi tüm sorularıma cevap alabildim bu arada sanırım ben haziran annesi olucam ayrıntılıya göre doğum 30 Haziran dedi doktorum Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin inşallah
Aynen canım 3. Oglus geliyor. Lh takip ettim 3 gün önce ilişki olmuştu ama nasibimizdeyine erkek varmış çok şükür. Sağlıkla gelsin. Bu sefer. Çok ozenecegim çünkü insanlarda su algı var "yazık yine oğlu oldu" bu tabuyu yıkmak için herşeyi 4/4 luk yapmaya özen gösteri yorum.3.bebis de mi erkek.Sende bendensin o zaman Allah hayırlısıi ile kucağımiza almayı nasip eylesin
sadece havlu al bence. bornozun da acelesi yok yürümeye başlayana kadar diye düşünüyorum. belki hediye falan da gelir.Kızlar bebişlerinize havlu bornoz aldınızmı. Ben bakıyorumda netten havlu bornoz setmi alsam yada havlu alıp bide 1-3yaş bornozmu alsam bilemedm. Sizler naptnz yada napıcaksnz bikac örnek atıyorum netten baktklarmdan. 1 ve 2 deki gibi setmi alsam yoksa 3 ve 4 gibi mi alsam msla
Yok canım martın 10 u gibi gidicem 21+ larda oluyorum o zamanGunaydin canim. Senin ayrintilin bugundu diye hatirladim sana bakiniyodum grupta. Benim sali gunu ayrintili 20+6 oluyo tam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?