2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese. Bebeklerinizi alt kasıklarınızda mı hissediyorsun?
Günaydın :) Benim sol tarafımda göbek deliğinin biraz alt kısmında, hareketleri bariz hissetmesem de dokunduğumda sertliğinden orda olduğunu anlayabiliyorm bazen ortaya doğru geçiyor ama kasık kısmında değil canım

Aynenn ben calisiyorum benim arkamdan da bu cocuk bakamaz el kadar cocugu birakicak vicdansiz kesin emzirmez mama verir diyolar.
İnsanın canını cıkmakdan başka bir işleri yok ki. Onlara hic bir şey kanıtlamak zorunda değilsin bebek masrafları gercekde insanı iflasa götürüyor sen ihditacın varkı bebeğnın buna ihtiyacı varkı calışıyorsun. Bende isderdim calişmak kendi paramı kazanmak ama şimdilik öyle bir şansım yok şimdilik.

Canim bunda yazmadi dr kan hapi ama oglumda ferro fort kullandim hiccc bulanti yapmadii banaaa dierini icememistim ben bi sor dokttoruna canim tatli bi tadi var:)
Bu ferro sanol canim igrenc bisey daha agzimdayken dis kapsül eriyor o anda midem kalkiyor .Buna alistim derdim karin agrisinin nedenini bulmak .Bugun B 12 ignem var acildeki dr a sorcam .

Merhaba herkese.. benim ara ara kanamam devam ediyor . Bu durum çok moralimi bozuyor. Türkiye’deki doktorum bu halde uçağa binemezsiniz dedi. Cezayir gibi bir ülkede sıkışıp kaldım. Buradaki doktor da bişey demiyor. Sürekli yatıyorum. İğne oluyorum. Ne olur bize dua edin. 11 senenin sonunda gelen mucize bebeğim bizi bırakmasın.

Calişana bin bir laf takarlar calişmayana koca parası yeyiyor diye bencil derler aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen biyik
Milletin ağzı torba değil ki büzesin. İşleri güçleri yok millete laf söylüyorlar canım hiçbiri de dönüp kendine bakmaz ama. Ben çalışıyorum mesela hem hayat şartları hemde okadar okudum emek verdim şimdi çalışmak hakkım sen çalışmıyorsundur seninde bebeğin vardı sanırım bakan yoksa mecbursun
çalışmıyo diye laf söyleyen gelsin baksın hem ev işi hem yavrunla uğraşmak en zoru
Iyi geceler kızlar dün tetanos aşısı olmuştum sol kolumdan dün bişey yoktu bugün agrimaya başladı gittikçe ağrıyor ben bu gece soluma nasıl yaticam
Benimde öyle canın vurulduğum gün yoktu akşam başladı ağrısı zorla yattım akşam sağ koluma vurdurmadığıma çok pişman oldum

Günaydın kızlar karın ağrısından bahsetmişsiniz bende içiyorum gyno ferro sanol ama bende herhangi bir sıkıntı yok çok şükür

Canım eğer denlenmezsen hareket edersen kanam devam eder kandini hiç zorlama bak ben bir aydır yatıyorum anca bitti kkanama ve kahvelik. Birazdaha dayan emek istiyo malesef inşş yukarı çıkınca sorun kalmıcak. Plasentada çok damar varmış az bi zorlamala kanama yaparmış altta olduğu zaman o yüzdandr bu durum hep yat bol bol karnını oku elini koyup

Canim Allah yardimcin olsun. Nolur sabirli ol bak sen ne kadae telaw edersen o kadar bu durum uzanir. Zaten 7 aya kadar ucaga binme izni var bazi durumlarda 8 bile oluyor. Bebiwin seni birakmiyacak canim. Allah sizi ayirmasin. Sag salim kucagina alirsin inwallah. Dualarim sizinle

Allah evladını sana bağışlasın canım,inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur cümlemizin

Aynen canim o işi bulana kadar ne enekler vermişsindir sen. Bende kuzım daha kücük hede hamileyim isdesemde şimdilik en fazla evden satiş yapa biliyorum o kadar onada calışmak denmez zaten kendi özel ihtiyaclarımı zor qıderiyorum.bende isderdim bi işim olmasını ama şimdilik öyle bir şansım yok irelde ne olucağnı yanlız allah bilir.

O zaman kesin ondan canim degistircem sorup

4 litre iciyorum .
Suyuda iyi iciomussun cnm bana doktorum susuz kalmis vucudun oda hafif kasilma yapio 3 lt su ic demisti bndede ara ara vardi suya baslayinca gecti seninde ole bisey mi dedim ama deil canim dr sor bi

Ederiz canim igne oluisan korkma canim insallah kucağına alirsin sag salim Allah korur melegini dinlen bol bolll

Suyuda iyi iciomussun cnm bana doktorum susuz kalmis vucudun oda hafif kasilma yapio 3 lt su ic demisti bndede ara ara vardi suya baslayinca gecti seninde ole bisey mi dedim ama deil canim dr sor bi
Yok en basta dr um kasik agrilarim icin su icmem gerektigini soylemisti 5.haftadan beri duzenli iciyorum o yüzden .Kasik agrisi degil bu karinda oluyor tuhaf bir sey .Gecer insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…