- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #24.021
O zaman ben yine cikolata yiyip gideyim ctesi ye denk geliyor dr un mesai bitimine dogru .Beklemeye zaman kalmayabilir.cnm uyuyordu doktor hareket edecekki kalbine midesine damarlarina bakabileyim olmaz boyle dedi sonra hafif uyandi uyku sersemi yine bi cikolata daha yedm tam kalksin die yuruttu filan aynen hareketli istiolar
Canim gecmis olsun insallah her sey gönlünce olur .Strese girip bebegini uzme .Dogum sancin baslamadan dogum başlatabilirler sezeryan olur .zaten sezeryanda 1 hafta on gun one cekiyorlar duruma gore .Onemli olan o aşamaya kadar saglikla gitmek .Dogum sekli onemli degil .Insallah iyi bir dr la bu süreci atlatirsin .Lutfen bak gerilme Allah a sığın .Bebegin her seyi hissediyor .Elini karnina yok Ya Şafî c.c ,Ya Múbdi c.c,Ya Kadir c.c esmalarini oku .Dua edelim biz de.Slm kızlar dün ayrıtılı ultrasyonumuz var bebeğim plesentasinim yanlış yerden oluştuğunu söyledi sıkı takip yapmamız gerek dedi moralim çok bozuldu erken doğum olabilir dedi araştırdım netten bir sürü şey cıktı başka dr gittim kesinlikle doğum sancim başlamadan bebegin alınması gerekiyor dedi doğum anında sorun olmaması için doğum sancim başlamadan almak gerekiyormus kordonu allah korusun kopar falan dedi kontroller daha sıkı olacakmış bebeğim kilo alımına dikkat edilmesi gerekiyormus eğer kilo almıyorsa ondan mis sorun dünden bu tarafa 3 dr gittim özelle 3 de aynı şeyi söyledi moralim sıfır(((
Ah canım ya üzülme inşalar bebeğni sağ salım kucağna almayı nasıp eder allah bol bol dua et canım allah dualarnı duyuyor unutma.Slm kızlar dün ayrıtılı ultrasyonumuz var bebeğim plesentasinim yanlış yerden oluştuğunu söyledi sıkı takip yapmamız gerek dedi moralim çok bozuldu erken doğum olabilir dedi araştırdım netten bir sürü şey cıktı başka dr gittim kesinlikle doğum sancim başlamadan bebegin alınması gerekiyor dedi doğum anında sorun olmaması için doğum sancim başlamadan almak gerekiyormus kordonu allah korusun kopar falan dedi kontroller daha sıkı olacakmış bebeğim kilo alımına dikkat edilmesi gerekiyormus eğer kilo almıyorsa ondan mis sorun dünden bu tarafa 3 dr gittim özelle 3 de aynı şeyi söyledi moralim sıfır(((
Uyku uyuyamiyorum 10 yıldır bekliyorum bu bebeği inş dediğin gibi olur cnm ama her an bebegin hareketlerini takip etmem gerekiyor şimdi kordon koptumu kopmadimi die nasıl geçer 9 ayCanim gecmis olsun insallah her sey gönlünce olur .Strese girip bebegini uzme .Dogum sancin baslamadan dogum başlatabilirler sezeryan olur .zaten sezeryanda 1 hafta on gun one cekiyorlar duruma gore .Onemli olan o aşamaya kadar saglikla gitmek .Dogum sekli onemli degil .Insallah iyi bir dr la bu süreci atlatirsin .Lutfen bak gerilme Allah a sığın .Bebegin her seyi hissediyor .Elini karnina yok Ya Şafî c.c ,Ya Múbdi c.c,Ya Kadir c.c esmalarini oku .Dua edelim biz de.
Canım iyi düşün iyi olsun rabbim sağ sağlim Doğum yapmamızı nasip etsin benimde sıkıntılı plasenta sezaryen dikiş yerine yapışık benimde doktor 32 haftaya kadar gidersen eğer aksi bi durumda hemen alırız dedi.bebek büyüdükçe o yapışık yerin gerilerek yırtılma ihtimali var allah korusun çok kötü şeyler olabilir rabbim bebeklerimizi ve bizi korusun bende o yüzden daha alışveriş yapmaya cesaret edemiyorum allaha emanetiz hepimizSlm kızlar dün ayrıtılı ultrasyonumuz var bebeğim plesentasinim yanlış yerden oluştuğunu söyledi sıkı takip yapmamız gerek dedi moralim çok bozuldu erken doğum olabilir dedi araştırdım netten bir sürü şey cıktı başka dr gittim kesinlikle doğum sancim başlamadan bebegin alınması gerekiyor dedi doğum anında sorun olmaması için doğum sancim başlamadan almak gerekiyormus kordonu allah korusun kopar falan dedi kontroller daha sıkı olacakmış bebeğim kilo alımına dikkat edilmesi gerekiyormus eğer kilo almıyorsa ondan mis sorun dünden bu tarafa 3 dr gittim özelle 3 de aynı şeyi söyledi moralim sıfır(((
Saol cnm ne olur dualarınızda bizide eksik etmeyinAh canım ya üzülme inşalar bebeğni sağ salım kucağna almayı nasıp eder allah bol bol dua et canım allah dualarnı duyuyor unutma.
Canım iyi düşün iyi olsun rabbim sağ sağlim Doğum yapmamızı nasip etsin benimde sıkıntılı plasenta sezaryen dikiş yerine yapışık benimde doktor 32 haftaya kadar gidersen eğer aksi bi durumda hemen alırız dedi.bebek büyüdükçe o yapışık yerin gerilerek yırtılma ihtimali var allah korusun çok kötü şeyler olabilir rabbim bebeklerimizi ve bizi korusun bende o yüzden daha alışveriş yapmaya cesaret edemiyorum allaha emanetiz hepimiz
Saat alsan canim sole spor bi saat guzel olur meselaKızlar eşimin doğum günü yaklaştı ne alacağımı bilemedim bütün gün düşünmekten yoruldum , evden tek başına çıkamıyorum kızım biraz yorulup kucak istiyor ben de alamıyorum diye evden internetten alacağım fikir verin bana ne alsam acaba kıyafet alayım dedim spor yelek çok seviyor ama kaç tane var kazak t-shirt bol bol pantolon ayakkabı ben almam kendi deneyip alır onları cüzdanı da var en son ben almıştım klasik giymediği için kravat gömlek falan olmaz parfüm hep aynı marka kullanıyor o da var daha kafam çatladi geriye bir şey kalmıyor ne alayım ki
Ayyy canim insallah bir skntı cıkmaz Alllah yar ve yardimciniz olsun.... saglikla dogurusun bu gunleri bebisinin sesi gulusu varligi unutturur sana....bizdede kopma ihtimali varmış ben daha bir şey almadım almiycamda bütün hevesim gitti sağlıkla doğsun o zaman alırım napiyim cnm benim rabbim senide benide sağlıkla yavrularımıza kavuştursun ikimizde hemen hemen aynıyız o zaman çocuk dr arkadaşım var 34. Haftaya kadar önemli dedi o haftalar arasında ciğer gelişimi oluyormuş inş bir aksilik olmazda o haftaları görürüz ne diyim rabbim bizlerle olsun
Saati var 2 tane ama arada aklına gelince kullanıyor pek de hevesi yok ama acaba araba için bir şey mi alsam diyorum araba süsü bagaj düzenleyici falan gibi şeyler arabasına pek bir düşkün de bir de güzel sofra kurarım ama o da biraz basit mi kaçar hani adı günde bile alacağım bir şeyi doğum günü hediyesi olarak vermek biraz komik olur mu ? Gerçi eşim özel günlere pek önem vermez olsa da olur onun için olmasa da ama ben birazcık mutlu olmanın hediyeleşmenin bir zararı olmaz diyorum :) kararsızlıktan nefret ediyorum ne yapcam benSaat alsan canim sole spor bi saat guzel olur mesela
Himmmmm ozamnnn gumus yuzuklerden hoslanir miSaati var 2 tane ama arada aklına gelince kullanıyor pek de hevesi yok ama acaba araba için bir şey mi alsam diyorum araba süsü bagaj düzenleyici falan gibi şeyler arabasına pek bir düşkün de bir de güzel sofra kurarım ama o da biraz basit mi kaçar hani adı günde bile alacağım bir şeyi doğum günü hediyesi olarak vermek biraz komik olur mu ? Gerçi eşim özel günlere pek önem vermez olsa da olur onun için olmasa da ama ben birazcık mutlu olmanın hediyeleşmenin bir zararı olmaz diyorum :) kararsızlıktan nefret ediyorum ne yapcam ben
Pek değil canım hem ben internetten ala bileceğim bir şey bakıyorum , ev süsü hazır gül yaprakları mumlar falan yemek falan ne yapacağım menü hazır bir tek hediye yokHimmmmm ozamnnn gumus yuzuklerden hoslanir mi
Ayy erkege hediye almak zorr yaaaa gumus zincir takarsa oda hos olur tlefon kilifi gelio aklima son care kiyafete yonelcen canim :)Pek değil canım hem ben internetten ala bileceğim bir şey bakıyorum , ev süsü hazır gül yaprakları mumlar falan yemek falan ne yapacağım menü hazır bir tek hediye yok
Evet mecburen kıyafet bakacağım artık güzel bir kazak ve ya kapüşonlu sweatshirt alırım yeter hamile halimle uğraştırmasın beni :) kizimda tam eşimin doğum gününde öğrendim hamile olduğumu hediye falan gözü görmedi o zaman :)Ayy erkege hediye almak zorr yaaaa gumus zincir takarsa oda hos olur tlefon kilifi gelio aklima son care kiyafete yonelcen canim :)
En guzelll hediyeeeeEvet mecburen kıyafet bakacağım artık güzel bir kazak ve ya kapüşonlu sweatshirt alırım yeter hamile halimle uğraştırmasın beni :) kizimda tam eşimin doğum gününde öğrendim hamile olduğumu hediye falan gözü görmedi o zaman :)
Canim ya ben supriz hamilelik yawadim. Sut verdiyim icin adet duzensizliyi vardi ve bilmedim. Ama oyrendiyimde ilk olarak steress yawadim uzmanligim kaldi diye ama sonra cok mutlu oldum . Kizim bawka arkadaw aramak zorunda deyil. İnwallah guzel iki kardew buyuyuekler. Tabi ki guzel sende bende uc yawinda istiyordum ama kismet tek arzum sag salim gelsinde.Yaa aralari yakin ne guzel benimkilerimde 3.5 yas olucak cok mu gec kaldim nee ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?