2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bi anda benim gibi iki haftada uc kilo alan varmi. suana kadar 19 haftama kadar bir kilo almistim ama dun eczanede tartildim uc kilo birden almisim iki haftada uc kilo beni inanilmaz sok etti insallah tarti yanlistir sikinti kilo almak degil bir anda almak .( bugun yeniden tartilcam bakalim

1.5 ayda 3 kilo aldım ama 2 hafta da bilemedim yanlışlık olmasın

Evet benimde belim sıkıntılı çok eğilmek istemiyorum . Yatağı yükseltmeyi bende düşündüm ama zaten 15 kg taşıma kapasitesi var, neyle yükseltebiliriz kilosunu çok arttırmadan bilemedim

Günaydın :) Bilmiyorum belki süngeri aşağı indirir üzerine yatagı koyarız. Sünger çok baskılanmaz sert olursa eğer, hemde hafif olur.

Bu arada hepinize günaydın, herkesin günü güzel geçsin bebişler güzel güzel kıpırdasın içerde :) bende erkenciyim bugün geceden beri kalkıp kalkıp durdum bunlar küçük provalar sanırım...

Farklı bir tartıda tartıldıysan o farketmiş olabilir. Ya da farklı bir ayakkabı falan giydiysen oda etkiler. O yüzden doktora hep aynı ayakkabı ile gidiyorum ben
Botlar ağır oluyor genelde

Farklı bir tartıda tartıldıysan o farketmiş olabilir. Ya da farklı bir ayakkabı falan giydiysen oda etkiler. O yüzden doktora hep aynı ayakkabı ile gidiyorum ben
Botlar ağır oluyor genelde
Nirmalde saglik ocaginda tartiliyordum iki hafta sonra ecz tartilayim dedim umarim yanlistir kendimde de vucuden hic kilo almis degilim sadece karnim cikti o kadar umarim tartidandir:)

İnş sağlıkla gelir canım içini ferah tut güzel haberler alırsın inş

Vücut ödem yapıyor. Haftada 1 evde tartılıyorum dün tartıldım geçen haftaya göre 2 kilo almış gözüküyordum ohaaa oldum resmen. Ama bu sabah gene tartıldım o fazlada 2 kilo gözükmüyordu aynı çıktım geçen haftaya göre :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…