2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de yaptıracağım, bugün doktorum da yeterli açıklamayı yaptı. Yüklenen şeker dozu, 1 dilim nutellalı ekmekle neredeyse aynıymış.
Gereksiz risklere girmek istemiyorum.

kizlar acil yardiminiza ihtiyaxim var bugun detaylida sorun cikti doktor genetik test onerdi.yaptiranlar nerede yaptirdilar bilgi verirlerse cok aevinirim. birde amniyosentez yaptiran var mi aranizda kafam cok karisik
Ben İzmir’de tepecik genetik tanı merkezinde ücretsiz yaptırdım. (Sgk karşıladı) sadece İzmir’de ücretsiz yapılıyor diye biliyorum. İyi haberler alın inşallah..

Ben oğlumda ilk 8 ayda 3 doktor değiştirdim :)
Şöyle özetleyebirim;
Her aradığımda ulaşabiliyor muyum?
Müsait değilse en kısa sürede dönüş yapıyor mu?
Gerekli açıklamayı yapıyor mu?
Çocuğun her şeyiyle yakından ilgileniyor mu? (Fiziksel ve psikolojik)
Acil durumlarda hızla reaksiyon alıyor mu?
Evime yakın mı?
Çocuğu var mı? (Empati çok önemli)

Evet cnm, bebek arabalarımız da senle aynıydı dimi, yanlış mı hatırlıyorum:)

Saol cnm, kraftın e bebekte indirimini bekle, en ucuz ordan bulunuyor, 500e aldım ben.
Canım bende salon için park yatak çocuk odasına 2 ayrı yatak istiyorum ama ebebekte ikizler için hiç park yatak görmedim. Sen almadan araştırmışsındır gözüne çarptı mı?

Kızlar bugün doktoruma gittim. Ağızdan kullanacağım demirin depolarımı doldurması aylar alırmış nefes darlığımda olduğu için 2 flakon demir ilacı damardan yaptırdı, iki ilaç 630tl Allah'tan sigortamız var.
Kalça ağrım için magnezyum başladı ama fayda görmeyebilirsin sonuç almazsan fizik tedaviye git dedi.
Eşim vitamin kullanmasın mı diyince imom diye bir takviye başladı.
Birde tetanoza ek olarak boğmaca aşısıda önerdi. Umarım şikayetlerim azalır

Insallah sifa olsun canim .Su ana kadar vitamin takviyesi almiyor muydun?

sonsuzzz canım ben Oğluşumu ilk 6 ay üst katta yatırdım sonra alt kata indik dediğin gibi yatağı çok ince olduğu için kv saolsun yatağın ölçülerinde yün yatak yaptı sıcacık yatıyo Oğluşum tavsiye ederim nacizane

En iyisini yapmışsınız doktorlarla görüşmekle, elinizde değil tahmin ediyorum ama hamile anneler olarak içimizi ferah tutmak zorundayız. İnşallah sorunsuz bir şekide bitirisiniz bu zor dönemleri de..

Canım bende salon için park yatak çocuk odasına 2 ayrı yatak istiyorum ama ebebekte ikizler için hiç park yatak görmedim. Sen almadan araştırmışsındır gözüne çarptı mı?
İkizlere özel park yatak bulamadım ben. En büyük ebatlısını alıcam sanırım. Kaç ay beraber yatabilirler hiç bir fikrim yok ama.

Yok canım hiç ilaç vermemişti.
O yuzden yetersiz kaldi demek ki canim .Ben 12.haftadan itibaren omegaya filan basladim öncesinde de multivitamin baslamisti dr
Simdi.demir devit multivitamin omega 3 um var :))
O konu da pek bi fikrim yok aslında sadece dalinin sıvı deterjanını almayı düşünmüştüm senin bir önerin var mı canım
E bebekin deterjanından memnun kalan cok kisi okudum forumda .Dalin de olabilir .Toz olmasin yeter kalinti filan bebekte tahrişe yol acabilir alerji vs

İkizlere özel park yatak bulamadım ben. En büyük ebatlısını alıcam sanırım. Kaç ay beraber yatabilirler hiç bir fikrim yok ama.
Tanidigim ikiz bebeklerde ayni yerde yatirinca biri kimildayinca oteki de uyaniyor .Diger türlü iki besik yer açısından problem .Allah yardimcin olsun canim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…