2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 2117123 Eki Görüntüle 2117124

kızlar bebişim için ilk defa alışveriş yaptım çok beğendim umarım gelince de memnun kalırım... sizce nasıl ?

Güle güle giysin inşallah :) çok güzel.

Bu şeker yüklemesi basit bir şey gibi görünüyorda , ben de bu konuda tam ikna olmadım neden yapıldığına dair. Bazı dr yaptırıyor bazısı yaptırmıyor. Benimki de yaptır dedi.

Güle güle giysinler çok cici oluyor her şeyleri :)

Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah, bunlar geçici olsun.

Teşekkürler hepimizinki ayprensesii :)

Eki Görüntüle 2117290

Kızlar park yatağımız geldi. Ee biz bunlara nasıl yatak alacağız? Üst kata ince, alt kata kalın yatak mı?

Çok güzelmiş, sünger yatak yaptırmak mantıklı ve ilk başta çok kullanışlı gibi görünüyor bilemedim bende araştıracağım daha. büyüyünce de ortopedik 11 yaşa kadar kullanmayın diyorlar, viskoz yatak kullanacağız herhalde sonrasında, çok kafa karıştırıcı bir durum.

A ilk defa duydum neden tavsiye etmiyolarmış canım iyi oldu öğrendiğim bende ona göre bakarım bende park yatak düşünüyorum çünkü

Visco bedenin şeklini aldığı için bel boyun desteklemiyormuş, o yüzden sert yatak tavsiye ediliyor geneldw

Evet ortopedik önermeyelerde var, ne kullanacağız bi bu bebişlere :) sert sünger kestirip koyalım en iyisi :)

Alt katta ince yatağın altında bir kat olarak kullanmak işin mi yün yatak cnm, yoksa direkt yün yatakta mı yattı bebişin?

Evet ortopedik önermeyelerde var, ne kullanacağız bi bu bebişlere :) sert sünger kestirip koyalım en iyisi :)

vallahi öyle yapacağım ben, en güzeli sert 32-36 numara sünger diyorlar, mantıklı geldi bana.

Sizinkini beğendim, ben de park yatak alacağım bu arada, ama şu bel mevzusu ne olacak bilmem eğil kalk belimi ağrıtmamak için yatağı biraz yükseltmem gerekecek alt kata inince.

Canım benim de geçmeyen bir enfeksiyonum var.2.ye antibiyotik kullanıyorum.Bir sıkıntı olmadı şükür.doktorlar bebeğe zarar vermeyecek ilaçları veriyoar zaten.enfensiyon olması daha kötü.

Çok geçmiş olsun canım inşallah sağ salim atlatırız bu süreci.Bebislerimizi sağ salim zamanında alırız kucaklarimiza.

benimde hiç şikayetim yoktu idrarda kan görünüyordu tek kullanımlık ilaç verdi idrar kulturude yaptirdik temiz çıktı Dr bol bol su iç dedi kültür temiz çıktığı için problem yok

Kızlar sanki bebeğimin hareketleri tekmeleri biraz güçlendi gibi 2-3 gündür daha böyle hissediyorum. Sizler ne durumdasnz.

Evet canım artık bende daha güçlü hissediyorum. Artık acaba bebek mi hareket etti tekmeledi diye tereddütte kalmıyorum eminim ve gerçekten çok güzel bir duygu :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Evet benimde belim sıkıntılı çok eğilmek istemiyorum . Yatağı yükseltmeyi bende düşündüm ama zaten 15 kg taşıma kapasitesi var, neyle yükseltebiliriz kilosunu çok arttırmadan bilemedim

Kızlar benim bebişimede bakarmısınız cinsiyet ne sizceBurda 10+1

Eklentiler

• B0607BC6-4F86-4548-B0B8-D77F14B19D9C.webp
    11 KB · Görüntüleme: 56

Allah acil şifalar versin canım , bebeğini sana kavuştursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…