- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #24.581
Eki Görüntüle 2117123 Eki Görüntüle 2117124
kızlar bebişim için ilk defa alışveriş yaptım çok beğendim umarım gelince de memnun kalırım... sizce nasıl ?
Karatay, hamilelikte bir kez bile ani şeker yüklenmesi çocukta kalp problemleri olmasına neden olur diyor. Malum günümüzde de doğan çocukların çoğu kalbi delik doğuyor. O yüzden ben biraz tereddütlüyüm bu konuda. Benim doktorum 2'li 4'lü testleri falan istemiyor. Şeker yüklemesi konusunda ne düşündüğünü soracam. Yarın kontrolüm var bakalım kızım ne kadar büyümüş :)
Eki Görüntüle 2117153 Eki Görüntüle 2117152 5 li takımdan bir krem bir gri aldım.
Herkese merhaba:) 6 gündür sürekli ve yoğun şekilde devam eden kanamam bu sabah kesildi çoooook şükür. Ama ben psikopat oldum bu sürede. İnşallah bir daha başlamaz. Hem plasenta previa hem de kesede yırtık var. Bebeğin gelişimi yerinde çok şükür ama o kadar kötü günler yaşadım ki... artık ne isim bakıp beğeniyorum ne de bebeğime kıyafet... Ben bu mucize bebeği sağlıkla dünyaya getirmek için elimden geleni yapmaya kararlıyım. Sürekli yatıyorum . 7 Mart’ta doktor randevum var. Dualarınızı eksik etmeyin.
Eki Görüntüle 2117290
Kızlar park yatağımız geldi. Ee biz bunlara nasıl yatak alacağız? Üst kata ince, alt kata kalın yatak mı?
A ilk defa duydum neden tavsiye etmiyolarmış canım iyi oldu öğrendiğim bende ona göre bakarım bende park yatak düşünüyorum çünkü
Canım bende salon için park yatak çocuk odasına 2 ayrı yatak istiyorum ama ebebekte ikizler için hiç park yatak görmedim. Sen almadan araştırmışsındır gözüne çarptı mı?
Güle güle giysin inşallah :) çok güzel.
Bu şeker yüklemesi basit bir şey gibi görünüyorda , ben de bu konuda tam ikna olmadım neden yapıldığına dair. Bazı dr yaptırıyor bazısı yaptırmıyor. Benimki de yaptır dedi.
Güle güle giysinler çok cici oluyor her şeyleri :)
Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah, bunlar geçici olsun.
Teşekkürler hepimizinki ayprensesii :)
Çok güzelmiş, sünger yatak yaptırmak mantıklı ve ilk başta çok kullanışlı gibi görünüyor bilemedim bende araştıracağım daha. büyüyünce de ortopedik 11 yaşa kadar kullanmayın diyorlar, viskoz yatak kullanacağız herhalde sonrasında, çok kafa karıştırıcı bir durum.
sonsuzzz canım ben Oğluşumu ilk 6 ay üst katta yatırdım sonra alt kata indik dediğin gibi yatağı çok ince olduğu için kv saolsun yatağın ölçülerinde yün yatak yaptı sıcacık yatıyo Oğluşum tavsiye ederim nacizane
Evet ortopedik önermeyelerde var, ne kullanacağız bi bu bebişlere :) sert sünger kestirip koyalım en iyisi :)
İnşallah gösterir bitter çikolata ye bn yedim gösterdi :)
İnşallah gösterir bitter çikolata ye bn yedim gösterdi :)
Canım benim de geçmeyen bir enfeksiyonum var.2.ye antibiyotik kullanıyorum.Bir sıkıntı olmadı şükür.doktorlar bebeğe zarar vermeyecek ilaçları veriyoar zaten.enfensiyon olması daha kötü.Kızlar idrar yollarında enfeksiyon çıktı.. sanırım burda bi kaç arkadaşın başına gelmişti antibiyotik kullandınız mı? Hiç şikayetim yok yanma ağrı gibi ama enfeksiyon oluşmuş canım sıkıldı
Çok geçmiş olsun canım inşallah sağ salim atlatırız bu süreci.Bebislerimizi sağ salim zamanında alırız kucaklarimiza.Herkese merhaba:) 6 gündür sürekli ve yoğun şekilde devam eden kanamam bu sabah kesildi çoooook şükür. Ama ben psikopat oldum bu sürede. İnşallah bir daha başlamaz. Hem plasenta previa hem de kesede yırtık var. Bebeğin gelişimi yerinde çok şükür ama o kadar kötü günler yaşadım ki... artık ne isim bakıp beğeniyorum ne de bebeğime kıyafet... Ben bu mucize bebeği sağlıkla dünyaya getirmek için elimden geleni yapmaya kararlıyım. Sürekli yatıyorum . 7 Mart’ta doktor randevum var. Dualarınızı eksik etmeyin.
benimde hiç şikayetim yoktu idrarda kan görünüyordu tek kullanımlık ilaç verdi idrar kulturude yaptirdik temiz çıktı Dr bol bol su iç dedi kültür temiz çıktığı için problem yokKızlar idrar yollarında enfeksiyon çıktı.. sanırım burda bi kaç arkadaşın başına gelmişti antibiyotik kullandınız mı? Hiç şikayetim yok yanma ağrı gibi ama enfeksiyon oluşmuş canım sıkıldı
Kızlar ya Elif Masal mı ? Elif Miray mı ? sizce
Kızlar sanki bebeğimin hareketleri tekmeleri biraz güçlendi gibi 2-3 gündür daha böyle hissediyorum. Sizler ne durumdasnz.
vallahi öyle yapacağım ben, en güzeli sert 32-36 numara sünger diyorlar, mantıklı geldi bana.
Sizinkini beğendim, ben de park yatak alacağım bu arada, ama şu bel mevzusu ne olacak bilmem eğil kalk belimi ağrıtmamak için yatağı biraz yükseltmem gerekecek alt kata inince.
Kizlar akintiniz var mi benim bugun yogun geldi beyaz kivami krem gbi kokusuz normal mi
Teşekkür ederim. Hepimiz sağ salim kavuşuruz bebeklerimize inşallah
Herkese merhaba:) 6 gündür sürekli ve yoğun şekilde devam eden kanamam bu sabah kesildi çoooook şükür. Ama ben psikopat oldum bu sürede. İnşallah bir daha başlamaz. Hem plasenta previa hem de kesede yırtık var. Bebeğin gelişimi yerinde çok şükür ama o kadar kötü günler yaşadım ki... artık ne isim bakıp beğeniyorum ne de bebeğime kıyafet... Ben bu mucize bebeği sağlıkla dünyaya getirmek için elimden geleni yapmaya kararlıyım. Sürekli yatıyorum . 7 Mart’ta doktor randevum var. Dualarınızı eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?