2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende aynı senin yaşadıklarını yaşadım detaylıda da sorun cıkınca bana kordosentez die bi işlem yapıldı kordondan sıvı alıp baktılar temiz cıktı ense burun ikili test sonucu temiz ise hiç sorun değil içini rahat tut bak gör oğlum 7 yaşında ve maşallah hiç sorun kalmadı doğunca yeni doğan sünneti olduk ve böbrek için film cektiler o kadar sonra ne olur ne olmaz die düzenli 1 yaşına kadar takip ettik

Visco bedenin şeklini aldığı için bel boyun desteklemiyormuş, o yüzden sert yatak tavsiye ediliyor geneldw
Anladım canım bende öyle bakayım ozaman netten alırsan burdan paylaşır mjsın bende ordan bakarım biz mayısa doğru almayı düşünüyoruz ama aklımda bulunsun

Kızlar ya Masal ismini eşime sevdiremedim... dalga geçerler diyo... ne söylesem bi kulp takıyo sanırım doğana kadar bu kızın adı olmayacak

Kızlar ya Masal ismini eşime sevdiremedim... dalga geçerler diyo... ne söylesem bi kulp takıyo sanırım doğana kadar bu kızın adı olmayacak
Bir liste yap 15 20 tane isim olsun .Sonra oturup listeyi küçültün 5 6 ya kadar ve kura cekin

Canım hep aynı tartıda tartıl bı de sabah akşam yemekten önce sonra falan aynı saat olsun. Sabahtan akşama benim bir buçuk kilo farkediyor. Bu arada ben de 8 haftada 7 kilo aldım artarak devam ediyor

Ay insallah benimde oyle olmustur kuzum ya :)

Canım hep aynı tartıda tartıl bı de sabah akşam yemekten önce sonra falan aynı saat olsun. Sabahtan akşama benim bir buçuk kilo farkediyor. Bu arada ben de 8 haftada 7 kilo aldım artarak devam ediyor
Ama. Sen zayif hamile kalmistin kuzum ben normal kiloda kaldim o yuzden dikkat etmeye calisiyorum bitanem :)

Kızlar bakar mısınız?

Eklentiler

• 504B78CC-30CA-4291-A622-F10A92C8EC8E.webp
    11 KB · Görüntüleme: 60
Canım benim de bir anda yükseldiğim oluyor, ama sanırım şişkinliğin etkisi var daha sonra tekrar tartılınca normal çıkıyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…