2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kan ilacini kullanan arkadaslar neden verdi doktrunuz size kaniniz dusuk diyemi benim doktrum kanini ben takip ediyorm gerek yok hemde decavittede kan ilacindan alman gereken var dedi gerci ilk oglumdada vermemisti ama saglik ocagida israrla veriyo icsemmi icmesemmi kafam karisti

Canım banada inatla gerek yok başlama demişti, ikiz olduğu halde.. 20. Haftama kadar nekan ilacı ne vitamin nede omega aldım. Ama yürürken nefes darlığım başladı, kanımda 1,5 ayda 2 değer düşmüş. Ağızdan alınan ilaç depoları yavaş doldurur dedi ve 2 adet ilacı serum koyup damardan taktırdı. Kendimi şimdi dinç hissediyorum. Senin hemoglobin değerin ne?

Hakkimizda hayirlisi olsun bu donemde bi anda kilo almak beni seker konusunda korkuttu acikcasi..

Bende ilk 3 ay kilo almadım. 4. Ayda 4 kilo birden aldım. Şimdi 3 haftada 3 kilo daha almışım. Şekerden değilde preeklamsiden korkuyorum bende. Normalde tansiyonum 9-10 çıkar dün 11e çıkmıştı.

Bende ilk 3 ay kilo almadım. 4. Ayda 4 kilo birden aldım. Şimdi 3 haftada 3 kilo daha almışım. Şekerden değilde preeklamsiden korkuyorum bende. Normalde tansiyonum 9-10 çıkar dün 11e çıkmıştı.
Bende 17 18 hafta da hep dusuk tansiyonla gezdim bayiliyordum nerdeyse iki kere acillik oldum simdi tansiyonumu olcucem ve arastircam bu konuyu canim

Benim demir 11 canım alt sınırda o yüzden verdi. Değerim normal sınırlarda olsaydı icmezdim midemi kötü yapıyor. Şimdi bir içip bir içmiyorum maalesef dayanabildigim kadar iste

Kızlar merhaba bir kaç gündür giremedim hatta bir hafta olacak heralde biraz ev işine verdim kendimi çok yoruldum ama tabi bitermi her gün temizlesem yine aynı bide üstüne benim küçük oğlan 5 yaşında küçüklü büyüklü mıknatıs yuttu iki gün hastanede geçti hala çıkaramadı doktor kakasından çıkmasını bekliyo bugün 3. Gün yarına kadar çıkmazsa doktor cuma gelin dedi amelyat olabilir miniğim çok kötüyüm iki gündür korkuyorum inşallah bugün yada gece çıkarır serçe parmağım geniştiğinde 5 kuruş inceliğinde birbirine yapışık bapırsakta ilerliyor ama çok yavaş allahım sen yardım et dua edin nolur çıkarsın yarına kadar

Çok geçmiş olsun canım... nasıl becerdi onu yutmayı ya.. Rabbim yardımcınız olsun da bir an önce çıkarsın kuzu

Çok geçmiş olsun bende çocukken böyle bulduğum bir çiviyi yutmuştum sürekli takip edilmişti sonunda çıkmıştı Allahtan ama annem delirmişti. İnşallah kakasıyla çıkar çocuk işte iki dakikada kendi kendine ne işler yapıyor. Hastanede röntgen ile bakıyorlar değil mi?

Kızlar slm gece 5.30 da uyudum sabah 9 da kalktım yetmedi boğazım şişti kollarim ve belim agriyor evden 2 dk dışarı çıktım hastalandım şimdi uzanıyorum ama napicam ıhlamur içiyorum boğazım nasıl geçer

Cerez niyetine.Hazir gelmisken diye düşünmüştür canim
İlk defa gittim ben daha gitmem diye dediğin gibi yapmış olabilir canım

Canım bence sen kadın Doğum doktorunu dikkate al. Sonuçta onun uzmanlık alanı. Aile hekimi standart olarak veriyor.

Çok geçmiş olsun canım, inşallah ameliyata gerek kalmadan hallolur

Kızımı 15de öğrenmiştim, ama onun ultrason kagıdına baktım 10 haftalıkken kafa eller belli değil bu daha farklı heryeri belli o yüZden sormak istedim
Canım allah gönlüne göre versin sanırım erkek istiyorsun ama banade erkek gibi geldi :)

Canım geçmiş olsun inşş çıkar, tuvalete çıkması için bişeler yapsaydınız keşke . Mıknatıs yutmak için yaşı büyük değil mi 5 yaş?

Gecmis olsun canim ya insallah cikarirda ameliyata gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…