- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #24.681
Canim benim topikte alan herkes paylasti urunlerini ben kendiminkini atayim sanaKızlar bebek bakım cantasi bakiyorumda sizler aldinizmi aldiysanz resm bekliyorum bi tane begendm ama icinin resminide bulamadm bi bakn bakimEki Görüntüle 2117593
Nasil yuttu yaaKızlar merhaba bir kaç gündür giremedim hatta bir hafta olacak heralde biraz ev işine verdim kendimi çok yoruldum ama tabi bitermi her gün temizlesem yine aynı bide üstüne benim küçük oğlan 5 yaşında küçüklü büyüklü mıknatıs yuttu iki gün hastanede geçti hala çıkaramadı doktor kakasından çıkmasını bekliyo bugün 3. Gün yarına kadar çıkmazsa doktor cuma gelin dedi amelyat olabilir miniğim çok kötüyüm iki gündür korkuyorum inşallah bugün yada gece çıkarır serçe parmağım geniştiğinde 5 kuruş inceliğinde birbirine yapışık bapırsakta ilerliyor ama çok yavaş allahım sen yardım et dua edin nolur çıkarsın yarına kadar
Tereyağı ve pekmezi karistirip isit ilik ic canim ben cok faydasini gormustum 2 ay önce. Bir de bal taze zencefil.Kızlar slm gece 5.30 da uyudum sabah 9 da kalktım yetmedi boğazım şişti kollarim ve belim agriyor evden 2 dk dışarı çıktım hastalandım şimdi uzanıyorum ama napicam ıhlamur içiyorum boğazım nasıl geçer
Kızlar merhaba bir kaç gündür giremedim hatta bir hafta olacak heralde biraz ev işine verdim kendimi çok yoruldum ama tabi bitermi her gün temizlesem yine aynı bide üstüne benim küçük oğlan 5 yaşında küçüklü büyüklü mıknatıs yuttu iki gün hastanede geçti hala çıkaramadı doktor kakasından çıkmasını bekliyo bugün 3. Gün yarına kadar çıkmazsa doktor cuma gelin dedi amelyat olabilir miniğim çok kötüyüm iki gündür korkuyorum inşallah bugün yada gece çıkarır serçe parmağım geniştiğinde 5 kuruş inceliğinde birbirine yapışık bapırsakta ilerliyor ama çok yavaş allahım sen yardım et dua edin nolur çıkarsın yarına kadar
Merhaba.. Bana sorarsan pek kullanımı rahat gözükmüyor. Bu çantayı ne pusete takabilirsin ne de puseti sürerken koluna takabilirsin. Bu detaylar önemli bence. Ben çantayı pusetin arkasına asıyorum. Oh rahat. Elde birşeyler taşımak çok zor puset vs olunca. Takıyorsan da sırt çantası da mantıklı olur bence.Kızlar bebek bakım cantasi bakiyorumda sizler aldinizmi aldiysanz resm bekliyorum bi tane begendm ama icinin resminide bulamadm bi bakn bakimEki Görüntüle 2117593
Kızlar bravo gerçekten. Siz böyle yazıyorsunuz ya bana çince bişey anlatmışsınız gibi geliyor örgüden hiç mi bişey anlamaz bi insan. :) hatta evdekiler bana şişle yün verip örerken karşıma geçip gülüyorlar. Eğlence konusuyum onlara. Keşke örebilsem bende nerdeeeCanım bu yakadan başlamalı yapılmış artırma yöntemiyle düz örgü..ilkin nerden renkli ip başladıysa sıra takip edebilir örecek kişi, eli yatkınsa görselden de yapar yani. Güzelmiş en sevdiğim yakadan başlamalı işler bir kere de oluyor.
Kızlar merhaba bir kaç gündür giremedim hatta bir hafta olacak heralde biraz ev işine verdim kendimi çok yoruldum ama tabi bitermi her gün temizlesem yine aynı bide üstüne benim küçük oğlan 5 yaşında küçüklü büyüklü mıknatıs yuttu iki gün hastanede geçti hala çıkaramadı doktor kakasından çıkmasını bekliyo bugün 3. Gün yarına kadar çıkmazsa doktor cuma gelin dedi amelyat olabilir miniğim çok kötüyüm iki gündür korkuyorum inşallah bugün yada gece çıkarır serçe parmağım geniştiğinde 5 kuruş inceliğinde birbirine yapışık bapırsakta ilerliyor ama çok yavaş allahım sen yardım et dua edin nolur çıkarsın yarına kadar
Ben bu çantayı aldım canım instagramda kalehanbaby den.Kızlar bebek bakım cantasi bakiyorumda sizler aldinizmi aldiysanz resm bekliyorum bi tane begendm ama icinin resminide bulamadm bi bakn bakimEki Görüntüle 2117593
Canım ben daha bebeklerime bir çöp almadım ama anne çantası olarak sırt düşünğyorum. Birde benim ikiz olacağı için anne sütüm yetmezse diye sıcaklığını koruyan gözler olsun istiyorum. Bu çantada varmı anlayamadım.Kızlar bebek bakım cantasi bakiyorumda sizler aldinizmi aldiysanz resm bekliyorum bi tane begendm ama icinin resminide bulamadm bi bakn bakimEki Görüntüle 2117593
Benim aldigimda islak mendil gözü,termoslu biberon gözü ve ic kisimda anahtar takmak icin kulplar var bebekle kapida kalmamak icin iyi düşünmüşler :)Canım ben daha bebeklerime bir çöp almadım ama anne çantası olarak sırt düşünğyorum. Birde benim ikiz olacağı için anne sütüm yetmezse diye sıcaklığını koruyan gözler olsun istiyorum. Bu çantada varmı anlayamadım.
Sonrasinda baskilar artabilir ama sessiz kalmayıp tepki koyarak iyi yapmissin .Hamileye hic acimiyorlar .Bizim de mayista gosteri var karnim burnumda sahneye mi cikayim .Söyleyeceğim idare etsin öğretmen arkadaslarim. Zaten hazırlık surecinde yardim ediyorum yeterince yoruluyorum .Kızlar ben bugün işe gitmedim, aile hekimine gittim rapor istedim sağolsun doktorda yazdı hatta önümüzdeki haftayı da kapsayacak bir rapor yazdı. Aslında hasta değilim ama son 2 haftadır işverenin oyuncağı olmuştum resmen.Adam inatla bana yetiştirmem için acele iş veriyor yetişincede projeyi değiştirip beni yormak için tekrar uğraştırıyordu, kısacası mobbing denen şey tamda bu yani 2 gün öğlen yemek bile yiyemedim gerginlikten ve bugünde havanın soğuk olmasını fırsat bilip doktorum bu soğukta biraz evde dinlenmemi söyledi dedim raporu gönderdim.
Tabi rapor bitince ne olur, nasıl devam eder bilemiyorum ama stresten çok bıktım artık, bir yandan da haksız yere rapor yazdırdığım içinde vicdan azabı çekmeye başladım şimdi.
öyle patrona böyle çözüm boşver takılma iyi olmuş dinlenmene bakKızlar ben bugün işe gitmedim, aile hekimine gittim rapor istedim sağolsun doktorda yazdı hatta önümüzdeki haftayı da kapsayacak bir rapor yazdı. Aslında hasta değilim ama son 2 haftadır işverenin oyuncağı olmuştum resmen.Adam inatla bana yetiştirmem için acele iş veriyor yetişincede projeyi değiştirip beni yormak için tekrar uğraştırıyordu, kısacası mobbing denen şey tamda bu yani 2 gün öğlen yemek bile yiyemedim gerginlikten ve bugünde havanın soğuk olmasını fırsat bilip doktorum bu soğukta biraz evde dinlenmemi söyledi dedim raporu gönderdim.
Tabi rapor bitince ne olur, nasıl devam eder bilemiyorum ama stresten çok bıktım artık, bir yandan da haksız yere rapor yazdırdığım içinde vicdan azabı çekmeye başladım şimdi.
Preeklamsi denmesi için tansiyonunuzun 14/9 olması ve düşmemesi lazım. 1 kereye mahsus 14/9 çıkması bile yeterli değil. O yüzden korkmayın. Şekerin de kiloyla alakası yok hamilelikte. Yani 1 ayda veya birkaç günde 2-3 kilo almanız baz alınmaz bu tür durumlarda.Bende ilk 3 ay kilo almadım. 4. Ayda 4 kilo birden aldım. Şimdi 3 haftada 3 kilo daha almışım. Şekerden değilde preeklamsiden korkuyorum bende. Normalde tansiyonum 9-10 çıkar dün 11e çıkmıştı.
Vay pis vay. Aklinca seni istifa ettirip ucretli izin sigorta gibi seylerden kurtulcak tatli su kurnazi. Boylelerine gecit yok al raporunu uzat ayaklarini evde pasa pasa maasin odensin hiic vicdan yapma. Onda vicdan olsa sana hamile halinle mobbing yapmazdi. Memur olmadan once bi kac sene ozelde calismistim yakinen tanirim bu tipleri.Kızlar ben bugün işe gitmedim, aile hekimine gittim rapor istedim sağolsun doktorda yazdı hatta önümüzdeki haftayı da kapsayacak bir rapor yazdı. Aslında hasta değilim ama son 2 haftadır işverenin oyuncağı olmuştum resmen.Adam inatla bana yetiştirmem için acele iş veriyor yetişincede projeyi değiştirip beni yormak için tekrar uğraştırıyordu, kısacası mobbing denen şey tamda bu yani 2 gün öğlen yemek bile yiyemedim gerginlikten ve bugünde havanın soğuk olmasını fırsat bilip doktorum bu soğukta biraz evde dinlenmemi söyledi dedim raporu gönderdim.
Evet aynen dediğin gibi istifa etmemi istiyor olabilir ama benim zaten tazminat hakkım var o bunu bilmiyor. 3600 günden tazminat alabiliyorum ama doğumdan sonraki duruma göre halen aynı terslikler devam ederse o hakkımı kullanmayı düşünüyorum. Ben ofiste kendimi kasıp iş yetiştirirken karnımın kasıldığını hissettim en çok beni o korkuttu zaten.Vay pis vay. Aklinca seni istifa ettirip ucretli izin sigorta gibi seylerden kurtulcak tatli su kurnazi. Boylelerine gecit yok al raporunu uzat ayaklarini evde pasa pasa maasin odensin hiic vicdan yapma. Onda vicdan olsa sana hamile halinle mobbing yapmazdi. Memur olmadan once bi kac sene ozelde calismistim yakinen tanirim bu tipleri.
Evet canım ama bu saat oldu hala çıkmadı gece bari çıksaÇok geçmiş olsun bende çocukken böyle bulduğum bir çiviyi yutmuştum sürekli takip edilmişti sonunda çıkmıştı Allahtan ama annem delirmişti. İnşallah kakasıyla çıkar çocuk işte iki dakikada kendi kendine ne işler yapıyor. Hastanede röntgen ile bakıyorlar değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?