2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım geçmiş olsun inşş çıkar, tuvalete çıkması için bişeler yapsaydınız keşke . Mıknatıs yutmak için yaşı büyük değil mi 5 yaş?
Aymen canım büyük ondan bende fazla kontrol etmedim ama netten baktım 9 yaşında yutan çocuklar var

Hastanedesiniz o zaman değil mi?
Yok canım evdeyiz doktor kendiliğinden çıkacağını düşünüyor çocuk cerrahı ilk gece yatıracaklardı istemedik zaten yer yoktu gece boyu uyumadım ağrı sancı olursa getirin dedi doktor zaten kıvranır dedi olmadı şimdiye kadar inşallah olmadan atar

Zor geçecek bu zamanlar ama sabaha hepsi geçmiş olsun inşallah, Allahtan bir yere batma ihtimali olan bir cisim değil.

Eki Görüntüle 2117669

Ben bu çantayı aldım canım instagramda kalehanbaby den.

Tmm kizlar bu cantayi almak cokta mantikli degil sanrm. Kalehanbaby yede bakicam canm tmm. Bi model daha buldum bu nasl kizlar

Eklentiler

• Screenshot_2018-03-01-16-41-49.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_2018-03-01-16-41-47.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2018-03-01-16-41-44.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2018-03-01-16-41-39.webp
    18 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2018-03-01-16-41-36.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2018-03-01-16-41-31.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba hanımlar. Uzun zamandır takip edemiyordum. Ne güzel cinsiyetler öğrenilmiş, alışverişler başlamış, tekmeler hissediliyor. Sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah evlatlarımızı. Şeker yüklemesi hakkında karşıt görüşlerde uzmanların yorumlarını inceledim. Zaman var nasılsa fikir edinelim diye aile hekimimden Açlık ve tokluk kan Şeker değerlerim için tahlil yapmasını rica ettim. Açlık Şekerim referans değer aralığında çıktı ancak tokluk Şekerim referans değerin çok çok altında çıktı. Yani benim doymuyor oluşum hamilelikten değilmiş. Beslenme programımda değişiklik Yaptım artık karbonhidrattan, tatlılardan ve ekmekten uzak duruyorum. Aile hekimimin dediğine göre şeker yüklemesi bu şartlarda benim için uygun değilmiş. Araştırmalarıma göre aç karnına kanda trigliserid değeri, vücutta ki D vitamini ve açlık-tokluk kan şekeri değerlerindeki sapmalar hamilenin şeker rahatsızlığı hakkında bilgi veriyormuş. Şeker yüklemesine sıcak bakmayanlar bu değerleri takibe alabilirler naçizane tavsiyem.

bedef geçmiş olsun. Umarım ameliyata gerek kalmadan kendiliğinden kurtulur kuzucuğun.

Kizlar selam benim bebek hala cinsiyetini gostermedi 21+1 iz. Detayli ultrason cektirmek istiyorum fakat bizm hastanede 600 lira. Istanbul avrupa yakasinda daha uygun bir yer bilen var midir acaba ?
Metro yada metrobus kullanursan anadolu yakasinda bende sali gunu yaptiricagim bir hastane buldum uskudar hospitalturk diye 190 tl detaylinin ucreti gelebilirsen bir dusun

Çok geçmiş olsun inşallah çıkarır da operasyona gerek kalmaz canım..

ahahaha :) ya ben sadece el bezi kurunda kalmıştım ama sonraları meraktan bilenlerden yardım ala ala bi kaç kur atladım :) Şu an hangi seviyedeyim bilmiyorum, derdimi karşılayacak kadar diyelim kazak yelek vs örebiliyorum :)

Siz vicdan yapıyorsunuz ama patronunuz gelmediğiniz günün parasını SSK dan alacaksınız demesin, 2 gün sonrasını SSK ödüyor diye biliyorum çünkü. Maaş SGK yatandan farklıysa aradaki farkı işveren ödüyor. Daha önce 2 gün raporuma bile maaş kestirdim biliyorum çünkü, işveren de SGK da 2 günü ödemiyor. Hiç vicdan yapmayın, iyi yapmışsınız haklı bir bahaneniz var hamilesiniz bu kadar üstünüze varmaya hakları yok. Sinir oluyorum böyle şeylere, ben de hamile iş arkadaşlarımla çalıştım her zaman korudum kolladım onları zaten sayılı günleri var ayrıca da hassas zamanlar kimin ne hakkı var üzmeye.

Kizlar konu disi ama biz iki cocuk olucagi icin araba almayi planliyoruz malum baska sehirdeyiz otomatik vites dusunuoruz oneribileceginiz bi marka model var mi acaba ilk aracimiz olcak tecrubesiziz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…