- 2 Mart 2007
- 2.577
- 1.672
- 373
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #24.701
Amin canım sağolasın yemek yapıyordum içerde oynuyordu allahtan kendi geldi söyledi yapıştırıcı karnımda diyeÇok geçmiş olsun canım... nasıl becerdi onu yutmayı ya.. Rabbim yardımcınız olsun da bir an önce çıkarsın kuzu
Aymen canım büyük ondan bende fazla kontrol etmedim ama netten baktım 9 yaşında yutan çocuklar varCanım geçmiş olsun inşş çıkar, tuvalete çıkması için bişeler yapsaydınız keşke . Mıknatıs yutmak için yaşı büyük değil mi 5 yaş?
İnşallah canım inşallah sağolasınGecmis olsun canim ya insallah cikarirda ameliyata gerek kalmaz
Nasil yuttu yaacok gecmis olsun insallah atar vücudu kuzum
Sağolasın canımÇok geçmiş olsun cnm.
İnşallah canımNasil yuttu yaacok gecmis olsun insallah atar vücudu kuzum
Hastanedesiniz o zaman değil mi?Evet canım ama bu saat oldu hala çıkmadı gece bari çıksa
Sağolasın canım inşallah bu gece yada yarın sabah çıkar yoksa yarın doktor bekliyobedef çok geçmiş olsun çıkar inşallah dua edicem size.
İnşallah canım Açelya’ya gerek kalmasında ben uğraşmaya razıyım minik vücuduna bıçak girmesine dayanamamAy canım çok geçmiş olsun, inşallah sizi uğraştırmadan kakası ile çıkar.
Yok canım evdeyiz doktor kendiliğinden çıkacağını düşünüyor çocuk cerrahı ilk gece yatıracaklardı istemedik zaten yer yoktu gece boyu uyumadım ağrı sancı olursa getirin dedi doktor zaten kıvranır dedi olmadı şimdiye kadar inşallah olmadan atarHastanedesiniz o zaman değil mi?
Zor geçecek bu zamanlar ama sabaha hepsi geçmiş olsun inşallah, Allahtan bir yere batma ihtimali olan bir cisim değil.Yok canım evdeyiz doktor kendiliğinden çıkacağını düşünüyor çocuk cerrahı ilk gece yatıracaklardı istemedik zaten yer yoktu gece boyu uyumadım ağrı sancı olursa getirin dedi doktor zaten kıvranır dedi olmadı şimdiye kadar inşallah olmadan atar
Merhaba.. Bana sorarsan pek kullanımı rahat gözükmüyor. Bu çantayı ne pusete takabilirsin ne de puseti sürerken koluna takabilirsin. Bu detaylar önemli bence. Ben çantayı pusetin arkasına asıyorum. Oh rahat. Elde birşeyler taşımak çok zor puset vs olunca. Takıyorsan da sırt çantası da mantıklı olur bence.
Tmm kizlar bu cantayi almak cokta mantikli degil sanrm. Kalehanbaby yede bakicam canm tmm. Bi model daha buldum bu nasl kizlarCanım ben daha bebeklerime bir çöp almadım ama anne çantası olarak sırt düşünğyorum. Birde benim ikiz olacağı için anne sütüm yetmezse diye sıcaklığını koruyan gözler olsun istiyorum. Bu çantada varmı anlayamadım.
Canım bu benim aldığımla hemen hemen aynı içi ve dışı. Kullanışlı böyle modeller.Tmm kizlar bu cantayi almak cokta mantikli degil sanrm. Kalehanbaby yede bakicam canm tmm. Bi model daha buldum bu nasl kizlar
Sen ne kadara aldin canm cantaniCanım bu benim aldığımla hemen hemen aynı içi ve dışı. Kullanışlı böyle modeller.
Canım şişedekiler su mu?Fikir olsun :) Oğlumun doğumunda yaptığım birkaç hediyelik ve süsü örnek olsun diye foto koydum.. Belki birilerine ilham olur..
Metro yada metrobus kullanursan anadolu yakasinda bende sali gunu yaptiricagim bir hastane buldum uskudar hospitalturk diye 190 tl detaylinin ucreti gelebilirsen bir dusunKizlar selam benim bebek hala cinsiyetini gostermedi 21+1 iz. Detayli ultrason cektirmek istiyorum fakat bizm hastanede 600 lira. Istanbul avrupa yakasinda daha uygun bir yer bilen var midir acaba ?
Kızlar merhaba bir kaç gündür giremedim hatta bir hafta olacak heralde biraz ev işine verdim kendimi çok yoruldum ama tabi bitermi her gün temizlesem yine aynı bide üstüne benim küçük oğlan 5 yaşında küçüklü büyüklü mıknatıs yuttu iki gün hastanede geçti hala çıkaramadı doktor kakasından çıkmasını bekliyo bugün 3. Gün yarına kadar çıkmazsa doktor cuma gelin dedi amelyat olabilir miniğim çok kötüyüm iki gündür korkuyorum inşallah bugün yada gece çıkarır serçe parmağım geniştiğinde 5 kuruş inceliğinde birbirine yapışık bapırsakta ilerliyor ama çok yavaş allahım sen yardım et dua edin nolur çıkarsın yarına kadar
Kızlar bravo gerçekten. Siz böyle yazıyorsunuz ya bana çince bişey anlatmışsınız gibi geliyor örgüden hiç mi bişey anlamaz bi insan. :) hatta evdekiler bana şişle yün verip örerken karşıma geçip gülüyorlar. Eğlence konusuyum onlara. Keşke örebilsem bende nerdeee
Kızlar ben bugün işe gitmedim, aile hekimine gittim rapor istedim sağolsun doktorda yazdı hatta önümüzdeki haftayı da kapsayacak bir rapor yazdı. Aslında hasta değilim ama son 2 haftadır işverenin oyuncağı olmuştum resmen.Adam inatla bana yetiştirmem için acele iş veriyor yetişincede projeyi değiştirip beni yormak için tekrar uğraştırıyordu, kısacası mobbing denen şey tamda bu yani 2 gün öğlen yemek bile yiyemedim gerginlikten ve bugünde havanın soğuk olmasını fırsat bilip doktorum bu soğukta biraz evde dinlenmemi söyledi dedim raporu gönderdim.
Tabi rapor bitince ne olur, nasıl devam eder bilemiyorum ama stresten çok bıktım artık, bir yandan da haksız yere rapor yazdırdığım içinde vicdan azabı çekmeye başladım şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?