2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar konu disi ama biz iki cocuk olucagi icin araba almayi planliyoruz malum baska sehirdeyiz otomatik vites dusunuoruz oneribileceginiz bi marka model var mi acaba ilk aracimiz olcak tecrubesiziz :)

Canım bu tamamen bütçeye bağlı, bütçeniz ne kadar?

Kızlar bugün sağlık ocağında tetanoz oleum

Dmeirim düşük çıktı.
Kilom gebe kaldığında 56
Sonra 54 e düştü.
Sonra 56 oldu.
Şuan 59 kiloyum.
Hemşire çok kilo almissin dikkat et dedi..
Öyle mi gerçekten.
Dikkat ediyorum
Gerçi.
Iki hafta sonra şeker yüklemesine gidicem
Şeker yuklemeesi yapilmali mi

Hayırlı akşamlar kızlar onumuzdeki hafta olan randevum a bugün gitmek zorunda kaldım.Cunku dün aksam ve bu sabah hafif silince peceye gelen kanama vardı
Çok değil fakat tedirgin oldum.Rahimde kasılma var dedi oğlum iyiymis Allahtan cok endiselnmistim serum takalm istersen dedi.8stemedim çünkü çocuklar okuldan dönecek ben hastanede tek tim eger tekaralarsa gece gelirim olurmu dedim Dr peki ozaman bol su iç maden suyu iç be magnezyum yaziyirum dedi içim rahatladı....

Kızlar cümleten iyi akşamlar bende gunlerdır giremedim kardeşim için düğün alışverişi yaptık bızım de 7 mart a gun aldım detaylı ultrason a gıdıcem İnş hersey yolunda gider cok merak ediyorum miniği :) bır ayı gectı gormeyeli
@bedef cnm çok geçmiş olsun

Forse Benimde maaşım yari yarıya yatıyor ve aynen dedigin gibi normalde 2 günlük rapora burun kıvırdığı için uzun yazdırdım, zaten maaşımı her fırsatta kesiyor. Geçen hafta ayrıntılı usg ye ve şeker yüklemem vardı hiç rapor yazdirmadim nasılsa kesilecek diye. Daha doğum iznime 7 hafta var o yüzden de ya sürekli 10+10 rapor yazdıracağım yada arada işe gidip gerginlik falan demeden çalışacağım. Bide bana diyorki senin boyun posun ikiz için müsait falan diyo, dedim boyla posla olmuyor o işler astım var bende daha bu haftadan nefes alamamaya başladım.

Canim toplamda 3 kilo almissin 5 aylik hamile icin gayet normal bence. Sen saglikli besleniyosan bebisin gelisimi iyiyse hiiic sallama hemsireyi. Seker yuklemesi cok kisisel bisey. Ben yaptircam cunku benim ailemde seker var, 70 kiloyla tombik hamile kaldim, e canim cektiginde 2 parca tatli da yiyorum pilav makarna da yiyorum yani risk grubundayim. Ama eger ailemde seker olmasaydi 50 kiloyla hamile kalsaydim, mukemmel ideal sekilde beslenseydim yaptirmazdim.

bedef geçmiş olsun canım. Kıyamam yaa yapıştırıcı karnımda demesi tebessüm oluşturdu.. minikler yaa çok tatlı oluyorlar.. umarım bu gece kurtulursunuz ameliyata gerek kalmaz

B Bugunneselibirgun sana çok mu kilo aldın dedi yuh yani.. ben 48 le hamile kaldım geçen hafta 58 olmuşum asıl ben çok hızlı aldm. Ama doktorum totelde kilon çok değil bundan sonra daha dikkatli gidelim dedi. Bende ekmek yememeye çalışıyrm tam doymuyorum ama ara öğün yapıyrm sık sık bakalım bidaha ki kontrolde almamış olmayı umut edicem

Bende katılıyorum yani 80 kilo ile hamile kaldım 86 oldum artık birde doktor bebeklerin suyu fazla deyince hemen şeker yüklemesine girdim. Benimde ailede yüksek seker var ama Allahtan çıkmadı rahatladım biraz.

hamileligin basinda 14tu simdi 12 canm

Çok hızlı kilo alan arkadaşlar eğer ara öğün yaparsanız yeme isteği azalır hemde daha sağlıklı olursunuz sizde bebeğinizde çok kilo almak iyi değil önemli olan vitaminli dengeli beslenme. Süt ceviz badem kuru kayısı yoğurt aralara sıkıştırın daha az yemiş olcaksınız hemde bi anda şeker inip çıkması yaşamazsınız :)

O daha iyi 2-2 kestireceğine bari tam alırsın. Yok ya densizlik yapıyorlar sözde espri yapıyor, işlerine öyle geliyor çünkü. Özel durum filan anlamazlar, onlar hasta da olsa aksıra aksıra gelir sağa sola bulaştırırlar Hiç haz etmediğim patron tipi bizimkide grip aşısı yaptırırdı zorla, istemiyorum diyemezsin kaçacan bir tarafa anca öyle kurtulursun.

Bu arada ben de 10 kilo aldım doktor hiç bişey demiyor 62 kg ile hamile kaldım şu an 72 yim. İlk 5 kiloyu 3 ayda aşererken aldım, istifra da olmadığı için kilo vermedim. 62 iken de spora gidiyordum benim ideal kilom 58 çünkü.. hamile kalınca mecbur bıraktım hatta havuza da giriyordum fakat mikrop kapmayayım diye havuza da gitmiyorum. Umarım doğumdan sonra bir kaç ayda veririm.

Canım zaten 3 ara 3 ans yapıyorum. Sabah aram 1 süt bir meyve. Öğleden sonraki ara öğünüm mandalina ve 5 badem. Yani içim öyle kıyılıyorki, valla 7 kilo aldım dahada artıyorum, bende bi gariplik var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…