2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

tokerde o kadar düştüünü bilmiyordum iyi oldu bu,hayırşı olsun hangi rengini aldınız

geçmiş olsun canım,prospektüsüne bak istersen ama zeytinyağı ve limonun bir kasede karıştırarark günde 3-4 kez agrıyan yerine masaj yaparak uygularsan ve sıcak tutarsan ağrın azalır,annem hep bunu yapar ve zeytinyağında agrıyı geçiren etken madde varmış

Evet canım çok güzel modeller var 15 bine de var ve herkes beğenir tartışmasız ama fiyat ve performans olarak değerlendirmek gerekir. Bebek hazırlığı masraflı gerçekten. Ama casual ın quantumu falan vardı kumaşları kötüydü vadillac airler kumaş kalitesi olarak da iyi. Puset tentesi uv korumalı. Pusetleri avrupa ödüllü oto koltuğu güvenilirlik olarak. Birde kalıp olarak diğer arabalardan daha büyük ve uzun. Biz bu koşulları beğendik. Birde en uygun fiyat için ben akakçe.com dan takip ettim. En uygun fiyatı ordan buldum. Karar vermek çok zor ama gerçekten :)

tokerde o kadar düştüünü bilmiyordum iyi oldu bu,hayırşı olsun hangi rengini aldınız
Teşekkür ederim :) Antrasit rengini aldım ben canım. Çok yok piyasada . Tokerde vardı tutma yerleri de kahverengi deri hoşuma gitti. Mavi ve kırmızısı da güzel ama.

Eklentiler

• CD23042B-8524-4923-8CE7-E3E7BE2BB21F.webp
    15 KB · Görüntüleme: 76
Slm kızlar nasılsınız 3 gündür boğaz ağrısıyla savaşıyorum dün eşimle duzceye geldik kayinvalideme gelmişken kayınvalidem bebeğe biseyler bakalim dedi bi mağazaya girdik mağazada kampanya varmış asansörlü beşik çocuk arabası bebek çantası birde hastane çıkışı aldık bi kac gune istanbula gelicek ins. Valla çokta uygun oldu arabanın fiyatı 1.100 tlden 390 tl ye düşmüş gayet iyiydi çift yönlü tek elle kapanıp açılabilen hafifte valla hiç travel sistemlere yönelmedim arabamız olmadığı için hafif şeyler bakmak istedim.

Teşekkür ederim :) Antrasit rengini aldım ben canım. Çok yok piyasada . Tokerde vardı tutma yerleri de kahverengi deri hoşuma gitti. Mavi ve kırmızısı da güzel ama.
evt ben de onu beğendim sizin tokerin mağazasından mı aldınız çünkü online sitelerinde 1600 -1800

Bir de arayınca Cadillac Air Trona, Cadillac Trona gibi farklı isimler de çıkıyor. bunların hepsi ayrı model mi?

evt ben de onu beğendim sizin tokerin mağazasından mı aldınız çünkü online sitelerinde 1600 -1800
Yok canım akakçe.com a istediğin modeli arat en uygun fiyatı çıkartıyor. Ben 2 günlük bi indirim yapmışlar onu yakaladım. O zaman almıştım netten.

Ölemi oluyomuş anne çok kilo alınca bebek zayıfmı oluyomuş benimde ilk çocuğum prematüre doğdu 1750 gr o yüzden azcık toplu olsun istiyom
Ben de öyle duydum canım önceden ben de bilmiyordum şimdi biraz daha dikkat ediyorum yediklerime

Bende en cok bu yüzden az kilo almaya calişiyorum. Kızımda 22 kılo aldı 40+5 de kızım 2850 g doğdu.
Benim de kızım 2800 doğmuştu düşük kilolu olunca gazlı oluyorlar sancı çekiyorlar az daha kilolu olsun istiyorum bu defa hiç değilse 3kg üstünde olsun inşallah

Sağol canım deneyeceğim. Prospektus de kullanmayın yazıyor

Benim de kızım 2800 doğmuştu düşük kilolu olunca gazlı oluyorlar sancı çekiyorlar az daha kilolu olsun istiyorum bu defa hiç değilse 3kg üstünde olsun inşallah
Bende oyle isdiyorum. Ablamin oğlu 40+0 da doğdu 3,800 g şimdi oda hamile nıyeti bu sefer 5 kg sirf normal doğumdan korkduğu için cok yiycem kı kılolu olsun sezeryen oluyum diye. Üsdelik bebek fazla kılo almasın diyede dr hep diyet yapdırdi kendisi kılo almadı ama bebek aldı.

Geçmiş olsun canım
Aldıklarını güle güle kullan, ne kadar uyguna almışsınız arabayı, benimde bütçem çok kasıtlı en fazla 500 verebilirim ne yazık ki, markası nedir arabanızın ve nerden aldınız acaba

Kızlar lcw tekstil ürünlerini kullanan var mı aranızda bebek nevresim takımı beğendim ama emin olamadım kullanan yada alan var mı aranızda

Ben de Peg Pregoyu inceliyorum, ama henüz karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…