- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #25.001
Aynen ya önceki hamileliklerde sanki daha net hissetmiştim bende ama bu sefer kilolu hamile kaldım onun etkisi de oluyormuşCnm stress yapma pozusyonu degistirmistir,donmustur, bende daha dogru duzgun hissedemiyorum kafama takiyorum oglumda bu zamanlarda hissediyordum, dr plasentan tam bebisin onunde bir nevi yastik gorevi goruyor tekmeleri derinden hissedersin dedi, 2.3 haftaya kalmazda net hissedermisim, birde ayak kisimlari rahime dogru oldugun icin alttan bazen hissediyorum ama karindan tik yok, Allaha emanet bebislerimiz cnm iyi dusunelim iyi olsun...
Gözünüz aydın :) çok sevindim. Geçmiş olsunKızlar Allah’ıma şükürler olsun mıknatıs az önce çıktı çocuk gibi sevindim gittim eşimi uyandırdım o da çok sevindi ohhhh diye bi nefes aldı uyandı hemen hepinizden allah razı olsun dua ettiniz.
@patate canım hangi teoriye göre demiştim takvime göre mi yoksa usg ye göre mi
bende oluyor canım. Özellikle yataktan kalkmam gerektiğinde. Oğlum sağ olsun 2 yaşında ama hala 2 kere uyanıyor. Bazen ağrıdan kitleniyorum. Eşim gidiyor yanına.gunaydin kizlar. geceleri karninin alt kismina sanci kramp giren varmi ya uyurken normal mi korkmaya basladim
İnsallah canim insallah her sey yolijdadir ben zaten her bir isimde bir zorluk yasiyorum mutlaka.bir seye cok zorluklarla yetiyorum.Canım bende bazı günler hissetmiyorum ve bazen karnımın alt tarafinda baskı ve acı hissediyorum. Yarına kadar bekle bakalım yoksa bir doktora gidersin ama bence herşey yolunda.
İnsallah oyledir canim insallhbedef canım geçmiş olsun çok şükür çıktı ameliyata gerek kalmadan çok sevindim :)
doktoranne canım bende başlarda 1-2 günde bi seğirme şeklinde hissediyordum şimdi baya baya hissetmeme rağmen bazen gün içinse hiç hissetmediğimde oluyor gece oturup bekliyorum resmen sende panik yapma konumuyla ilgilidir
Cnm stres yaptıkça bebiş te geriliyor rahatla hafıf Bı muzık aç uzan eminim hersey yolundadır Rabbim sınavında da basari versin bebeğinin sansına ınş gecersınKizlar her birinize tek tek tesekkur ederim. Sayenizde biraz rahatladim. Belki stress yapiyorum biraz da hiss etmiyorum 1 nisan sinav gunu ondan dolayi da hep stressliyim. İnsallah her sey yoluna duser. Hepinizi bebislerinize kovustursun rabbim
Hadi gozunuz aydin Allah bir daha yasatmasin.
Ayy çok sevindm canım gözünüz aydınn
Cok gecmis olsin canim gozun aydin)))
Ohh çok şükür canım, Allah beterinden saklasın. Çok sevindim
Cok sevindim canim gozunuz aydin yaaa
Gecmis olsun canm cok sevindim cikmasina miknatisin. Allah sana bagislasin evlatlarini. Usg ye gore demistin canim
Merhaba arkadaşlar. Benim iki olumsuzluktan sonra ilk hamileliğim. Çok şükür ki iyi gidiyor.
Şimdii, heyecan ve merak var. Hiçç birşey bilmiyordum internette dolaşırken bu gurubu gördüm aylardır geriden takip ediyorum. Anca yetiştim. Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin çok güzel bildiklerini duygularını heyacanını paylaşmak Yazma konusunda biraz çekingen davranıyorum nedense bundan sonra yazabilirim umarım..
Herkese sağlıklı ve musmutlu hamilelikler diliyorum
Kaç gündür aklımdasınızbedef çok geçmiş olsun sevindim iyi sonuçlanmasına
Çok sevindim gözün aydın. Çok geçmiş olsun canım .
bedef canım geçmiş olsun çok şükür çıktı ameliyata gerek kalmadan çok sevindim :)
doktoranne canım bende başlarda 1-2 günde bi seğirme şeklinde hissediyordum şimdi baya baya hissetmeme rağmen bazen gün içinse hiç hissetmediğimde oluyor gece oturup bekliyorum resmen sende panik yapma konumuyla ilgilidir
Gözünüz aydın :) çok sevindim. Geçmiş olsun
bedef canım geçmiş olsun çok şükür çıktı ameliyata gerek kalmadan çok sevindim :)
Hepinize çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden iyiki varsınız.çok şükür atlattık bunuda.allah hiçbirimizi evladımızla sınamasın Buda bana bi ders olsun kız kız diye burda kendimi paraladım spnra oğlumun başına bu geldi.öksürüğüne dayanamıyorum vücuduna hortum sokmalarına yada bıçak altına yatmasına nasıl dayanırdım.evlat hepsi evlat canları sağolsun yeterki..
İnsallah sagol canim.Cnm stres yaptıkça bebiş te geriliyor rahatla hafıf Bı muzık aç uzan eminim hersey yolundadır Rabbim sınavında da basari versin bebeğinin sansına ınş gecersın
Hos geldin canim. İnsallah sag salim bebegine kavusursun.Merhaba arkadaşlar. Benim iki olumsuzluktan sonra ilk hamileliğim. Çok şükür ki iyi gidiyor.
Şimdii, heyecan ve merak var. Hiçç birşey bilmiyordum internette dolaşırken bu gurubu gördüm aylardır geriden takip ediyorum. Anca yetiştim. Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin çok güzel bildiklerini duygularını heyacanını paylaşmak Yazma konusunda biraz çekingen davranıyorum nedense bundan sonra yazabilirim umarım..
Herkese sağlıklı ve musmutlu hamilelikler diliyorum
Kaç gündür aklımdasınızbedef çok geçmiş olsun sevindim iyi sonuçlanmasına
Kızlar iki bebek arabası arasında kaldım. Bugün ikisi de indirimde, en ucuz oldukları yerleri de aşağıda paylaşıyorum. Sizden yorum alabilir miyim?
Mamas Papas Armadillo Flip XT2
https://urun.n11.com/travel-sistem-...pas-armadillo-flip-xt-2-travel-set-P196915222 (Cloud grey ve Black renkleri 2590)
Peg Perego Book 51 Completo Jet Travel Sistem Bebek Arabası Blue Denim
https://www.hepsiburada.com/peg-per...si-blue-denim-p-HBV000006365C?magaza=Minikoli (hepsiburadaya özel 2479, fakat yalnızca blue denim rengi. Başka her yerde 4000 tl civarında)
ikisi de marka olarak güvenilir ben de araştırıyorken başka kriterleri de öemsedim mesela alt sepetin kapalı fermuarlı gibi böyle olan ve bununla birlikte gövdesi de 360 derece dönerek çift taraflı kullanılabilen babyhope turner 360 travel sistem var https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/baby-hope-turner-360-travel-sistem-bebek-arabasi-327077681
bir de casual cadillac air trona safe yeni çıkarttığı model var videosunda özellikleri epey açıklamış (ana kucağı 1 yaşa kadar kullanılabiliyormuş ve kaza anında darbelere karşı önlemliymiş)
http://www.civilim.com/casual-cadil...MIprXG9MvS2QIVx53tCh00dwlSEAQYBSABEgIbZ_D_BwE
prego laon modeli de bana olur gibi geldi alt sepeti yine kapalıhttps://www.babymall.com.tr/urun/prego-laon-travel-sistem-bebek-arabasi-prg-2070-siyah
tercih senin tabiki ama bunlara da göz at bence.
Bende bu kriterleri göz önünde bulundurarak indirimleri takip ettim ve casual cadillac air safe modelini toker bebeden 1300 tl ye aldım. Ürün de sorunsuz geldi. Beğendik eşimle içimize sindi. Biraz da zevk meselesi biz anneler farklı araçları çok beğenebiliyoruz :)ikisi de marka olarak güvenilir ben de araştırıyorken başka kriterleri de öemsedim mesela alt sepetin kapalı fermuarlı gibi böyle olan ve bununla birlikte gövdesi de 360 derece dönerek çift taraflı kullanılabilen babyhope turner 360 travel sistem var https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/baby-hope-turner-360-travel-sistem-bebek-arabasi-327077681
bir de casual cadillac air trona safe yeni çıkarttığı model var videosunda özellikleri epey açıklamış (ana kucağı 1 yaşa kadar kullanılabiliyormuş ve kaza anında darbelere karşı önlemliymiş)
http://www.civilim.com/casual-cadil...MIprXG9MvS2QIVx53tCh00dwlSEAQYBSABEgIbZ_D_BwE
prego laon modeli de bana olur gibi geldi alt sepeti yine kapalıhttps://www.babymall.com.tr/urun/prego-laon-travel-sistem-bebek-arabasi-prg-2070-siyah
tercih senin tabiki ama bunlara da göz at bence.
Eki Görüntüle 2118926 Eki Görüntüle 2118925
Bende bu kriterleri göz önünde bulundurarak indirimleri takip ettim ve casual cadillac air safe modelini toker bebeden 1300 tl ye aldım. Ürün de sorunsuz geldi. Beğendik eşimle içimize sindi. Biraz da zevk meselesi biz anneler farklı araçları çok beğenebiliyoruz :)
Bende en cok bu yüzden az kilo almaya calişiyorum. Kızımda 22 kılo aldı 40+5 de kızım 2850 g doğdu.aaa kısmet olursa benim de oğlumun adı Muhammed Ali olacak :) Allah'ın izniyle hepimiz sağ salim kucağımıza alalımkilo konusuna takmıyorum şimdilik ama benim de gidişat pek iyi değil tek tesellim hamilelik dışında hiç bir zaman kilo almamam ve doğum sonrası hemencecik vere bilmem ama bu sefer de bebek düşük kilolu olur diyorlar yani anne fazla kilo alırsa o bir tek frenliyor beni :)
evet o özellikler eksik kalmış bir de görüp dokunarak almak farklı oluyor sanırımCadillacın bir başka modeline baktığımda kumaşından dolayı içime sinmemişti. Bu modelin fonksiyonları çok iyi görünüyor. Fiyat da uygun. Sadece kumaş ve ana kucağının güvenliği konusunda daha çok bilgi almam lazım sanırım. Bir de tente daha geniş olsa ve pencere kısmı file gibi olsa daha iyi olabilirmiş, ama bunlar ufak detaylar. Teşekkürler bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?