2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen ya önceki hamileliklerde sanki daha net hissetmiştim bende ama bu sefer kilolu hamile kaldım onun etkisi de oluyormuş

Gözünüz aydın :) çok sevindim. Geçmiş olsun

Be
gunaydin kizlar. geceleri karninin alt kismina sanci kramp giren varmi ya uyurken normal mi korkmaya basladim
bende oluyor canım. Özellikle yataktan kalkmam gerektiğinde. Oğlum sağ olsun 2 yaşında ama hala 2 kere uyanıyor. Bazen ağrıdan kitleniyorum. Eşim gidiyor yanına.

Canım bende bazı günler hissetmiyorum ve bazen karnımın alt tarafinda baskı ve acı hissediyorum. Yarına kadar bekle bakalım yoksa bir doktora gidersin ama bence herşey yolunda.
İnsallah canim insallah her sey yolijdadir ben zaten her bir isimde bir zorluk yasiyorum mutlaka.bir seye cok zorluklarla yetiyorum.

İnsallah oyledir canim insallh

Kizlar her birinize tek tek tesekkur ederim. Sayenizde biraz rahatladim. Belki stress yapiyorum biraz da hiss etmiyorum 1 nisan sinav gunu ondan dolayi da hep stressliyim. İnsallah her sey yoluna duser. Hepinizi bebislerinize kovustursun rabbim
Cnm stres yaptıkça bebiş te geriliyor rahatla hafıf Bı muzık aç uzan eminim hersey yolundadır Rabbim sınavında da basari versin bebeğinin sansına ınş gecersın

Hadi gozunuz aydin Allah bir daha yasatmasin.

Ayy çok sevindm canım gözünüz aydınn

Cok gecmis olsin canim gozun aydin)))

Ohh çok şükür canım, Allah beterinden saklasın. Çok sevindim

Cok sevindim canim gozunuz aydin yaaa

Gecmis olsun canm cok sevindim cikmasina miknatisin. Allah sana bagislasin evlatlarini. Usg ye gore demistin canim

Çok sevindim gözün aydın. Çok geçmiş olsun canım .

bedef canım çokk sevindim Allah beterinden korusun

bedef gözün aydın canmm cok sevindm. @Asi90 hosgeldn canm:)

Gözünüz aydın :) çok sevindim. Geçmiş olsun

Hos geldin canim. İnsallah sag salim bebegine kavusursun.

Kızlar iki bebek arabası arasında kaldım. Bugün ikisi de indirimde, en ucuz oldukları yerleri de aşağıda paylaşıyorum. Sizden yorum alabilir miyim?

Mamas Papas Armadillo Flip XT2
https://urun.n11.com/travel-sistem-...pas-armadillo-flip-xt-2-travel-set-P196915222 (Cloud grey ve Black renkleri 2590)

Peg Perego Book 51 Completo Jet Travel Sistem Bebek Arabası Blue Denim
https://www.hepsiburada.com/peg-per...si-blue-denim-p-HBV000006365C?magaza=Minikoli (hepsiburadaya özel 2479, fakat yalnızca blue denim rengi. Başka her yerde 4000 tl civarında)

Eklentiler

• peg perego denim.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 54
  • mamaspapas-armadillo-flip-xt-2-travel-set.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 63

ikisi de marka olarak güvenilir ben de araştırıyorken başka kriterleri de öemsedim mesela alt sepetin kapalı fermuarlı gibi böyle olan ve bununla birlikte gövdesi de 360 derece dönerek çift taraflı kullanılabilen babyhope turner 360 travel sistem var https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/baby-hope-turner-360-travel-sistem-bebek-arabasi-327077681

bir de casual cadillac air trona safe yeni çıkarttığı model var videosunda özellikleri epey açıklamış (ana kucağı 1 yaşa kadar kullanılabiliyormuş ve kaza anında darbelere karşı önlemliymiş)
http://www.civilim.com/casual-cadil...MIprXG9MvS2QIVx53tCh00dwlSEAQYBSABEgIbZ_D_BwE

prego laon modeli de bana olur gibi geldi alt sepeti yine kapalı https://www.babymall.com.tr/urun/prego-laon-travel-sistem-bebek-arabasi-prg-2070-siyah
tercih senin tabiki ama bunlara da göz at bence.

Cadillacın bir başka modeline baktığımda kumaşından dolayı içime sinmemişti. Bu modelin fonksiyonları çok iyi görünüyor. Fiyat da uygun. Sadece kumaş ve ana kucağının güvenliği konusunda daha çok bilgi almam lazım sanırım. Bir de tente daha geniş olsa ve pencere kısmı file gibi olsa daha iyi olabilirmiş, ama bunlar ufak detaylar. Teşekkürler bu arada :)

Bende bu kriterleri göz önünde bulundurarak indirimleri takip ettim ve casual cadillac air safe modelini toker bebeden 1300 tl ye aldım. Ürün de sorunsuz geldi. Beğendik eşimle içimize sindi. Biraz da zevk meselesi biz anneler farklı araçları çok beğenebiliyoruz :)

Selam kızlar dün bebeğimi gördüm iyiydi çok şükür. Dün öğlen durduk yere hafif omuz ağrısı başladı bende. Geçer diye bekledim gece çok şiddetlendi. O ağrıyla muscoflex duo jel sürdüm. Bi işe yaramadı sonra zararı olur mu diye pişman oldum. Acile gittim gece dayamadim. Film istedi. Hamileyim diye cekmediler öylece geri döndüm. Gelince sıcak uyguladım. Simdi kolum uyuşuk ağrı hafifledi. Ama krem aklımda bebegime zararı okur mu korkuyorum

Güle güle kullanın.:)
Aslında fiyat çok önemli bir kriter, belki çok kısa süre kullanabileceğiz bu arabaları ve daha bir sürü masraf yapacağız.
Dün ben eşimin gazına gelip casualı elemiştim ama bir daha bakacağım sanırım.
Mamas Papas ve Peg Peregoyu beğenmeye de devam edeceğim ama o kesin : )

Bende en cok bu yüzden az kilo almaya calişiyorum. Kızımda 22 kılo aldı 40+5 de kızım 2850 g doğdu.

evet o özellikler eksik kalmış bir de görüp dokunarak almak farklı oluyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…