2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nerden almalıyız ki peki tacın falan bebek ürünleri varmı bakmadım hiç ama benim tüm nevresimlerim taç çok memnunum bide 2 takım nevresim yeterli mi ki
Ben bugun bebek odasi baktim biraz orda cok guzel setler vardi .Odayı alirken nevresimi de alirim diye düşünüyorum .Tac in urunleri var tabii kullanisli oluyor .

Kanz Fernanda serisine baktim bugün. Tekeri cok buyuk geldi ya .Kullanan bakan hakkında fikri olan var mi ben casual bakacaktim ama orda yoktu.

Bebek nevresim için özdılek e bakın isterseniz birde ben kızıma almıştım yaza 4 sene olucak hala aynı duruyor :)

Nerden almalıyız ki peki tacın falan bebek ürünleri varmı bakmadım hiç ama benim tüm nevresimlerim taç çok memnunum bide 2 takım nevresim yeterli mi ki
Ozdilekte de gormustum cok tatlis modeller vardi. Bizim daha besik olmadigi icin nevresim olayina girmedim.

Bebek nevresim için özdılek e bakın isterseniz birde ben kızıma almıştım yaza 4 sene olucak hala aynı duruyor :)

Ozdilekte de gormustum cok tatlis modeller vardi. Bizim daha besik olmadigi icin nevresim olayina girmedim.
tamamdır kızlar özdilekede bakayım fikir olur en azından :)

park beşiklerin yatağına nevresim takımları ebat olarak oluyor mu
oluyordue heralde canım sonuçta ona da nevresim lazım değil mi bilemedim gerçi

Benim de kızım 2800 doğmuştu düşük kilolu olunca gazlı oluyorlar sancı çekiyorlar az daha kilolu olsun istiyorum bu defa hiç değilse 3kg üstünde olsun inşallah
Yok canim yaaa ben 25 kilo almistim oglumda 3.550 grm dogdu 4 aya kadar gaz sancisi cektim

ay muz deulde badem aldrdm cnm onu yiyeyim halbuki ek magnezyum ilacida yazdi doktor. muzda gebelik sekeri var yiyemiorum
İlaç olarak alınan magnezyumun ağrıları azaltmadığı kanıtlanmıştır dedi bu hafta doktorum. Onun yerine 26. Haftaya kadar bir bardak 26 itibari ile iki bardak süt içersen hiçbir ağrın kalmaz dedi. Tuhaf geldi ama günlerdir ağrım yok

25 kilonun hepsi gittimi sonra ben cok alcam sanki ya istahm cok acik
Gitmiyor canım.
Canını dişine takıp hem cok emzirmen hemde düzenli az kalorılı diyet ve spor yapmalısın hem vicuta burakdığı sarkıklar catlaklar... Doğum sonrası 5 kılo, daha sonra ise 5 yanı toplam 10 kg hahat gidiyor sonrası zor.
30 u gitti canim 25 aldim 30 verdim 50 kilo ile kaldim 75le dogurdum sora 45 e dustum sene demeden 7 tas patlasin 8 ay olmamistir bile
Nasıl başardi helal sana, vay be ben aldığmı veremeden hamile kadım. Berkı bende vere bilirdim ama ...

Canim bebek kucuk olunca ve aileden ayri yerde olunca yuruyus yapamadim gunluk 5 litre su ictin ve netten spor yapiodum bobek bacak kalca her yer icin ayri zor hareketlerdi 1 saat yapiodum terliodum pesinede direk dusa giriodum emziriodum yemekten kismadim pek ama

Bide hamilelik harici yesemde kilo almayan bi tiptim demekki hamilelik yario bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…