2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ohh çok şükür canım, Allah beterinden saklasın. Çok sevindim

Cok sevindim canim gozunuz aydin yaaa

Gecmis olsun canm cok sevindim cikmasina miknatisin. Allah sana bagislasin evlatlarini. Usg ye gore demistin canim

Merhaba arkadaşlar. Benim iki olumsuzluktan sonra ilk hamileliğim. Çok şükür ki iyi gidiyor.
Şimdii, heyecan ve merak var. Hiçç birşey bilmiyordum internette dolaşırken bu gurubu gördüm aylardır geriden takip ediyorum. Anca yetiştim. Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin çok güzel bildiklerini duygularını heyacanını paylaşmak Yazma konusunda biraz çekingen davranıyorum nedense bundan sonra yazabilirim umarım..
Herkese sağlıklı ve musmutlu hamilelikler diliyorum
Kaç gündür aklımdasınız bedef çok geçmiş olsun sevindim iyi sonuçlanmasına

Çok sevindim gözün aydın. Çok geçmiş olsun canım .

gunaydin kizlar. geceleri karninin alt kismina sanci kramp giren varmi ya uyurken normal mi korkmaya basladim
gunaydin kizlar. geceleri karninin alt kismina sanci kramp giren varmi ya uyurken normal mi korkmaya basladim
Gece agriyla uyaniyordum sonra burda sordum demir hapini gece alan bazi kisilerde olmus.Bem de sabah uyanip hapi alip tekrar uyuyorum .Cozumu boyle buldum.

Hoşgeldin o zaman aramıza

Bilmem belki de ola bilir ya aygini basiyordur diye duwundum. Hayirlisi olsun canim.
Canım bende bazı günler hissetmiyorum ve bazen karnımın alt tarafinda baskı ve acı hissediyorum. Yarına kadar bekle bakalım yoksa bir doktora gidersin ama bence herşey yolunda.

Gece agriyla uyaniyordum sonra burda sordum demir hapini gece alan bazi kisilerde olmus.Bem de sabah uyanip hapi alip tekrar uyuyorum .Cozumu boyle buldum.
yok cnm ya ben demir hapinida sabah ac karina aliyorum zaten kabizlik ayri bela onu ictmz icin. cozemedm zaten google felaket tellali erken dogum riski vs yazio kramplara

bedef canım geçmiş olsun çok şükür çıktı ameliyata gerek kalmadan çok sevindim :)

doktoranne canım bende başlarda 1-2 günde bi seğirme şeklinde hissediyordum şimdi baya baya hissetmeme rağmen bazen gün içinse hiç hissetmediğimde oluyor gece oturup bekliyorum resmen sende panik yapma konumuyla ilgilidir

Bende öyleyim bi gün hissediyorum iki gün yok sonra yine başlıyor bence korkma, hatta o kadar hafif ki emin olamıyorum bebek hareketi mi diye =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…