2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok tesekkur ederim canim. Amin insallah. Hayirlisiyla bi vere bilsem. Benim icin cok onemli sinav,birincisi nisan ikincisi temmuzda ve bebeyimin dogumuyla aradinda cok az fark var))).

İlk 9-10 gerçekten çok rahat gidiyo. Bende 12 almıştım kırkımla beraber 9 kilo gitmişti. Bir yılın sonunda ise eski kilomun çok çok altındaydım toplam 20 kilo vermiştim ilk altı ay süt artsın diye deli gibi yememe rağmen bide

Kizlar bugun bebek odasi baktik hepsi harikaydi tek magazaya baktim daha arastirmak istiyorum .Alanlar kac tl ye aldi odayi fikir olmasi açısından.
Hayirli olsun canim, ben bi fikir veremem. Daha evime gecmedim. Ve burdaki fiyatlarda farklidi ))) insallah bebis sag salim gelir odacigina.

Kizlar bugun bebek odasi baktik hepsi harikaydi tek magazaya baktim daha arastirmak istiyorum .Alanlar kac tl ye aldi odayi fikir olmasi açısından.
80x180 büyüyen sallanan beşik + 3 kapılı 4 çekmeceli dolap 3 bin TL'ye aldım canım. Şifonyerini almadım oda kucuk
Beşiğin de üç çekmecesi bir sandığı ve altında ikiz yatak olabilen bir bölümü var

Biz mobilyacılar çarşısı var kocaelide mobesko oradan aldık canım. 5 6 tane mağaza gezdik pierre cardininden çileğine. Fiyatları bize pahalı geldi birde mobilyaların sadece kapakları mdfydi . Sadece şifonyer ve 3 kapılı dolap için 3000le 3700 arası fiyatlar verdiler. Meltem mobilyada tamamı mdf takımlardan 2sinde indirim vardı ve şifonyer ve dolabı 2300 e aldık hatta sallanan emzirme koltuğunu da bize 700 e verdi adam 3000 e hepsini almış olduk. Dolaşmakta fayda var. Kampanyaları yakalamak iyi oluyor. İnş gönlünüze göre bulursunuz sizde

Selam kızlar

Bugün ancak bu saatte girebildim sayfalarca yazı okudum bedef kuzum çok sevindim çok şükür Allah’a ameliyata gerek kalmadı

Bugün biraz Bebek mağazalarını dolaştık nasıl güzel şeyler var Yarabbim nasıl karar verip bişiler alcam bilemiyorum

Yeni gelen arkadaşlar olmuş aramıza hepsi hoşgeldi sefa getirdi

Yarın malum iş var sabah görüşmek üzere iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…