2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Bim 'e bir sürü çok uygun fiyatlı bebek ürünü gelmiş. Bebek battaniyesi 100% koton 12 veya 14 tl gibi birşeydi mesela. Almak isteyen olursa baksın bir an önce
Kizlar sabah 9 da bime dayandi sen ne diyon
Bebek bakım çantası nasıldı canım güzel bişey mi?
12.tl is gormez eski tip canim stylo nun cantalari cok guzel ben indirimle aldim 120 miydi neydi.

Kızlar ben de BİM’den bunları aldım. Derse gireceğim o yüzden öylesine bir foto çektim. Ama sarı olan yelekle ilgili kullananlar onu geri iade et hiç kullanılmıyor dedi. Boğaz kısmından çocuk rahatsız oluyormuş ve salyaları bulaşıyormuş. Belki çıkışta onu iade edebilirim. Cam rende ve ince battaniye kalmamıştı.

12.tl is gormez eski tip canim stylo nun cantalari cok guzel ben indirimle aldim 120 miydi neydi.
Tamam canim sagol, gerci aldigimiz bebek arabasinin icinde canta da vardi da tam istedigin gibi degil. Ben sirta takilmasini istiyorum

Canım birde sağ aortik ark. Diye birsey soyledi kalp aort damarında bir farklılık galiba ama tam anlıyamadım araştırdim ama birsey bulamadim heyete çıkıcam çarşamba günü
Canım görümcemin kızının anne karnında ana kalp damarlarından biri hiç oluşmamış özele gittiği halde doktor bunu görmemiş ve normal doğum yaptı. 2 gün sonra bebekte farklılık görğnce acil doktora götürdüler ambulans uçakla elazığ istanbul zor oldu ve 3 günlük açık kalp ameliyatı oldu. Şuan şükür çok iyi çok akıllı bir kızı var. Hiç stres yapma anne karnında farkedilmesi çok iyi birşey çözümü olmayan sorunlar değil. Anne karnında bilindiği için dopumunu hastaneni herşeyini ayarlayıp atlatırsınız inş. Allah dermansız dertler vermesin yeter ki.

:) ben tesadüfen şimdi gördüm :) battaniye, pike, nevresim ve Body aldım gözüme bunlar kalite açısından iyi geldiği için. Çanta ve zıbını beğenmedim

evet sanırım hamilelik şu an daha zevkli hale geldi...
alışverişler çoğaldı... paylaşımlar arttı
Kiyafetler tamam gibi.Battaniye kundak hepsi tamam .Simdi bebek odamizve araba var sırada .Araba icin indirim bekliyorum bir umut.
:) ben tesadüfen şimdi gördüm :) battaniye, pike, nevresim ve Body aldım gözüme bunlar kalite açısından iyi geldiği için. Çanta ve zıbını beğenmedim
Lisansli urunler guzel oluyor .

Kiyafetler tamam gibi.Battaniye kundak hepsi tamam .Simdi bebek odamizve araba var sırada .Araba icin indirim bekliyorum bir umut.

Lisansli urunler guzel oluyor .
ben sadece bir tane 10 lu bir tane de 20 li bir hastane çıkışı aldım.. birde alt üst 1 takım başka birşey yok valla

ben sadece bir tane 10 lu bir tane de 20 li bir hastane çıkışı aldım.. birde alt üst 1 takım başka birşey yok valla
Ben liste yaptim aldiklarim gelince listeyi guncelleyip topigimde paylasacagim .0 3 ve 3 6 diye gruplama yaptim sonra alt gruplar takim tulum badi vs seklinde .

Canim ben tam anlıyamadım gözünümü kapatamiyorsun birini yoksa netmi göremiyorsun. Eyer kapatamıyorsan, yuz felci ola bilirmi benimde başıma gelmişdi lohusaykende o yuzden soruyorum.

Pc de duzenleyip paylasirim insallah .Nettekiler cok abartili .
walla 3. hamileliğim ama yazın doğacak tek bebişim olucak.. diğerleri kış aylarında doğmuştu o yüzden ne alacağım konusunda kararsızım... uzun kollumu kısa kollumu az mı alayım çok mu bende bilemiyorum

Bebek bakım çantası nasıldı canım güzel bişey mi?
Ben çantayı beğenmedim. Hepsiburada'dan indirimde 69 Tlye Lassig çanta aldım
https://www.hepsiburada.com/lassig-basic-shoulder-bakim-cantasi-daisy-navy-pm-aileoplsglbsb10395
Gerçi bunun yerine şunu gönderdiler ama bir hayır vardır deyip ve uğraşamayacağıma karar verip değiştirme zahmetine girmeyeceğim heralde.
https://www.hepsiburada.com/lassig-...MI97Lnxabf2QIVV-AZCh1hOQCCEAQYAyABEgIC8PD_BwE

Eklentiler

• ne umduk.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 35
  • ne bulduk.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…