Kizlar gecende e bebekte yasadigim problemi soylemistim 2 kez gecirmislerdi ürünleri sonra iptali icin yarim saat ugrasmistik .Bugun de bebek arabalarina bakmaya gittik .Casual quantum a baktik esim sürüsüne katlanmasina filan bakti .Adam guzel guzel anlatti .Neyse cikarken 2 3 seye takildi gozum aldik .Kasiyer islem yaparken slip bitti.Sonra tekrar kart cekecekti .Biz de internet bankaciligina baktik para cekilmis .Gosterdik kabul etmiyor .Cemkiriyor ya tekrar odeme yapacaksınız ya da urunleri bırakacaksınız diye.Esim urunleri birakiyorum parami iade istiyorum dedi .Para vermediniz ki ne parasi diyor .O cemkirince ben de patladim .Musteri memnuniyeti 0 zaten .Urunleri attik ciktik .Musteri hizmetlerini aradik bankanin .Ve odeme yapmissiniz dediler.Tekrar gittik kadin kasadan kaçtı baska birine yonlendirdi adam bize urunleri verdi ozur diledi filan .Ama kadının ismini aldim cikar cikmaz sikayet ettim .Esim zaten e bebeki sevmiyordu burdaki personelleri problemli oldugu icin simdi bir daha gitmeme karari aldik .Yine alisveris burnumuzdan geldi