2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnan bende hiç çekilmedim aklıma gelmiyor. Bunu eşlerimizin akıl etmesi lazım biraz benimkinde de hiç iş yok bu konuda.
Ben her haftaya ozel en az bir tane cekiyorum ustune haftasini yaziyorum .O sekilde bastiracagim .7 veya 8 ayda da kendime guzel bir elbise alip dis cekim yaptircam. Ama fotografciya degil .Kendi makinem var ,anlayan bir arkadasimla hallederiz diye düşünüyorum .

Bn ay ay olarak çektiriyorum bi uygulamam var.. ay olarak gösteriyo fln bi bak bebek resimleri adı siyah bi logosu var üzerinde de baby pices yazıyo

Kızlar tünaydın :) bime de neler gelmiş öyle. Benim de okulumun orada var evimin yakınlarında hiçbirşey yok :) artık okula girmeden bi bime girerim kısmetimize kalan birşeyler varsa alırım. Sağolun haber verdiğiniz için. Güle güle kullanın hepsini.

laiyka canım bende babystory ve lil pics var ikisi de güzel. İlk zamanlarda her hafta kendimi çekiyordum da bu aralar çekemiyorum, sıkıldım sanırım

Kızlar bende bimden süpermanli yelek penye 3 6 ay. sarı puf yelek aldım 9 12 ay birde dijital masa saati nem ve sıcaklık ölçer aldım oğlumuzun odasına. Güzel şeyler vardı ve çok uygundu. Bübchen şampuan var sanırım haftaya bi set almıştım ama fiyat uygunsa bi tane daha alırım sanırım. Ama resim yükleyemiyorum 2 gündür kkya nedense?

Fotograf kaliten cok yüksektir ekran görüntüsünü al kırp öyle dene

kötü olmuş tabi ama en azından paranız boşa gitmemiş,biz de orayla ilgili fazla olumlu değiliz kasada gereksiz sıra yapıp işlemler uzuyor ,bu neredeki şubenin mağazsı ona göre dikkat ederiz

Evet canim kahverengi geliyorsa bitiyor artik. Neden evin yikilliyo anlamadim tamir ediyormusunuz? Her neyse hayirlisi olsun. İnsallah. Annelerin hakki odenemez ki ben de ilk bebekte kanamam oldugu icin yataktan bir ay boyunca kalkmadim annem basima dolaniyodu. Her seyi bos ver canim zaten onemli olan senin ve miniciklerin sagligi gerisi her sey yoluna dusecek seyler.

çok geçmiş olsun ,nasıl oldu acaba sert rüzgarda falanmı kaldın

kızlar instadan aldığım ürünler geldi bayıldım yaaa.... çok güzeller... Rabbim sağlıkla sıhhatle giydirmek nasip etsin inşallah aldıklarımızı...
güle güle giydir bebeğine,hastane çıkışı aldın mı, 0 ay mı 0-3 ay mı almalı

1 tane 10 lu 1 tanede 20 li hastane çıkışı aldım canım.. yeterli zaten... şimdi de birkaç tulum ve alt üst almam gerekiyo onlara bakıcam
beden olarak demek istemiştim, bazı sitelerde hastane çıkışları için sıfır ay ve sıfır üç ay seçeneğini gördüm de ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…