2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 2121450 Eki Görüntüle 2121453 Eki Görüntüle 2121454

Aldığım 20li setin havlusu ve bodyleri ayrıyeten bir de takım almıştım oda çok güzel geldi
Çok güzeller sağlıkla giysin inşallah
güle güle giydir bebeğine,hastane çıkışı aldın mı, 0 ay mı 0-3 ay mı almalı
0.3 ayı ben giydiremiyorum canım 3 6 aldım diğerlerinde de bunda da soruyu başkasına sormuşsun ama yinede yazıyım

ben bi tayt aldım hamile LCW den üst sıkıntı olmadı bide Pentiden hamile corapı aldım işe gelirken elbise rahat oluyor şansıma bi arkadaşım hamile tarasımcısı 1 torba getirdi izne cıkana kadar döne döne giyerim artık :) ama en iyi LCW ve Gebe

cok gecmiş olsun inş bir an önce gecer Allah beterinden korusun

benim de oluyor bu sabah da oldu baldırıma tam canımdan can gidercesine acı veriyor eşim ovdu yavaş yavaş magnezyum eksikliğinden sanırım muz yemek iyi geliyor

aman iyi olda sen ve bebişler hersey olur bi sekilde allah bi daha yaşatmasın inş

kötü olmuş tabi ama en azından paranız boşa gitmemiş,biz de orayla ilgili fazla olumlu değiliz kasada gereksiz sıra yapıp işlemler uzuyor ,bu neredeki şubenin mağazsı ona göre dikkat ederiz
Konya canim .

Kızlar birde bu potasyum magnezyum vb için hindistan cevizi tüketin. Kırınca içindeki suda herşey bolca mevcut. Brn haftada 2 falan suyunu içiyorum. İçini birkaç gün yersiniz zaten bol oluyor.

Eki Görüntüle 2121450 Eki Görüntüle 2121453 Eki Görüntüle 2121454

Aldığım 20li setin havlusu ve bodyleri ayrıyeten bir de takım almıştım oda çok güzel geldi
Gule gule kullansin fistik.Cok guzel.
Dolaba yerleştirmeden toplu bi poz alalım, şimdiden abilerinin dolabı işgal ediyor süslü kızım en iyisi kendi dolabıma yerleştirmek, bime gidemeyenler üzülmeyin bende gidemiyorum
Bunlar harika icim acildi cesit cesit :)
Lcwa ya bakiyorum da tam sezon gecişi biraz daha bekleyeceğim.

Detaylı ultrasonda bebeğin kalbinde sağ aortik ark. Ve parlaklık diye var diýe birşeyle karşılaşan varmı 22 haftalık gebeyim doktorlar kafamı çok karıştırdı çok üzülüyorum

Kızlar Bim 'e bir sürü çok uygun fiyatlı bebek ürünü gelmiş. Bebek battaniyesi 100% koton 12 veya 14 tl gibi birşeydi mesela. Almak isteyen olursa baksın bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…