2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bana önce kız dedıler 12. Haftada. 16 da erkek oldugunu öğrendim :)

Canım sirkeyi cok kullandım rengim acılı sivilce kalmadı. Ama günse cıkınca daha bir koyu oldu

Cok var sakin alisverise baslama cinsiyet kesinlesmeden :)

Gözün aydın benim sekerimde 120 çıkmıştı bebeklerimin kilosuda seninle gidiyor maşallah minnoslara. Dondurma cips demişsin bende çok çikolata yiyorum bu aralar.

Benim çok iştahım açıldı bu aralar korkuyordum o yüzden çıkmadı neyseki. Maşallah minnoşlara :)

İnşallah canım, en büyük sıkıntım sık wc ve kas ağrılarım çünkü, başka bi sıkıntım yok şükür :) sen tekrar başlamayı düşünmezmissin

Kız denilince yanılma payı daha çok diyorlar ama bilmiyorum da tabi. Sağlıklı olsunda bebişler :)
Bana önce kız dedıler 12. Haftada. 16 da erkek oldugunu öğrendim :)
İşte insan hevesleniyor duyduğuna şartlıyor kendini sonra değişince kötü olmuştur :)
Cok var sakin alisverise baslama cinsiyet kesinlesmeden :)
Ahh işte ben normalde hep 6. Aydan önce hiç birşey almam diyordum ama insan heves ediyor ufak tefekte olsa bişeyler almak istiyor insan :)

Kızlar ayrıntılı ultrasonumda sorun çıkmadı böbreklerde normal değer aralığındaymış. Atıl yüksele randevu alamamıştım Recep hasa yalvar yakar aldık. Artık içim rahat Recep bey Atıl Yüksel'den sonra bu işin ekolüymüş.çok şükür darısı bekleyenlerin başına :)

Canım ayrintilıya girmeden yapılacak bişey var mı
Aç tok gitmek gibi.

Ayrintilida hemen sonucları eline veriyor sanırım değil mi

Aynenn. Bişeyler almak istiyorsun alamıyursun. Ben kız demesine ragmen hayır erkek demiştim. hamile kalmadan oğlum olacak diyordum. O yüzden sasırdım hayal kırıklığına da ugramadım :) her iki cinsin giyebilecegi esyalardan alabilirsin.

Bende rüyalarımda hep kız gördüm, kız hissettim. Zamanında kalp atışı , kesedeki konum teorilerine sizde bakmışsınızdır :) onlara göre de hep kız gibiydi. Eşim bile sürekli ben kız hissediyorum deyince sanırım kıza şartladım kendimi. Dünde erkek duyunca şaşırdım ben çünkü şuan bile kız gibi hissediyorum anlayamadım :) üzülmedim ama değişik duygular içindeyim :)

Evet canım kiz demişti doktor erkek çıktı bebeğim. Alışveriş için 16 yı bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…