2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

CNim bende 12 haftada erkek dedi doktor sonra 16 da kiz dedi. Kizim oldu)))

Canim daha cok erken degisebiliyor o bence daha kendini sartlama.. bana 12 de kiz dedi sonra 16da erkege benziyor dedi 19da kiz oldugu kesinlesti.

Banada 11+6 da erkege benzio demisti bebekte ultrasonda onden gidiyodu 12+5di hatta. Sonra kiz oldu, tabi benmde gonlum kizdan yanaydi:) seninde gonlune gore olur insallah canm
Benimde 11+3 te 11+5 çıktı. İnşallah canım Allah razı olsun :)
CNim bende 12 haftada erkek dedi doktor sonra 16 da kiz dedi. Kizim oldu)))
Demekki herkes yaşıyor bu ikilemi. Neyse hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah :)
Canim daha cok erken degisebiliyor o bence daha kendini sartlama.. bana 12 de kiz dedi sonra 16da erkege benziyor dedi 19da kiz oldugu kesinlesti.
Senin daha da karışmış :) sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah :)

Canım ayrintilıya girmeden yapılacak bişey var mı
Aç tok gitmek gibi.

Ayrintilida hemen sonucları eline veriyor sanırım değil mi
Yok canım bişey yapmana gerek yok. Evet hemen sonucu paylaşıyor hatta bakarken söylüyor biz beraber tek tek el ayak parmaklarına kadar saydık bütün organlarını teker teker gösteriyor.

Canım sirkeyi cok kullandım rengim acılı sivilce kalmadı. Ama günse cıkınca daha bir koyu oldu
Güneş koruyucu kırem kulan ama her 2 saat den bir tazelemelisin. Bula bilirsen makyajında üzerinden uygulanan güneş koruyucu spreylerde var

Gozun aydin darisi basimiza :)
Canim sen gecen yil ayagim kirildi demistin ya. Hamileligin etkisiyle onunla ilgii ola bilirmi acaba
Diğer tarafim canim ya .Gecer insallah

:)) Bende doğurma sırasında bebeği ittirmek için biraz bastılar karnıma fazla değil canım hem acı olmadı o zaman hele kesme dikmede hiç bir şey hissetmedim

pikeyi actinmi sade desensiz duruyordu esimle bi actik tatli minik bir zurafa cikti gizlenmis icine :))) simdi 13 martda banyo malzemeleri gelcek unibaby nin oldukca indirimli onlarida alip buyuk cogunlugu eksikleri kapatmayi planliyorum :)

Actım canım evet süpriz oldu bana da:) umibaby sadece ıslak mendil alıcam bende ordan denk gelirse alırım

Toprak güzel Arden'i bilemedm
Arden ilk söyleyince bize de soğuk ve söylemesi zor gelmişti ama anlamı çok güzel. Bolluk bereket adalet prensi, allahın tarlası demekmiş.toprak da bu anlamı tamamlıyor diye düşündük. Ayy bu isim işi ne zor be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…