2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çatlağı duymadım ama hemeroid çok duydum canım gerçi bende olmadı çok şükür inşallah bu defa da olmaz zaten herkeste olmuyormuş ama madem senin öyle bir riskin var ömür boyu neden hemeroidle uğraşasin ki doktorun sezeryan öneriyorsa sezeryan ol canım ben hiç doğum şekline takmıyorum o konuyu tamamen doktoruma bıraktım ne dese onu yapcam hiç itiraz falan etmeden yeter ki bebeğim saglikla gelsin , hepimizin bebekleri inşallah

Maşallah canım şükürler olsun atlattın bunu da hadi gözün aydın

Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alasın inşallah cinsiyet en kesin 16 dan sonra olur o zamana kadar tahminde bulunuyor doktorlar bazilari tutuyor bazıları yanılıyor ben 17.haftaya kadar sormadım cinsiyetini hiç ama en kesin 22.haftada ayrıntılı ultrasonda öğrendim :)

Kuzum muzu duzenli tuketiyorum bademle birlikte ama bu kramp degil batma seklinde ya.
Çok değişik bir ağrı canım ben kendimden başka kimsede görmemiştim ilk defa sende duydum , kime anlatsam tam olarak anlamıyordu öyle bir batma ki farketmiyor ayakta otururken ve ya yatarken üstelik haber vermeden birden batıyor önden biraz agrisa hadi birazdan batma olcak diye hazırlıklı olursun ama aniden oluyor diye ister istemez ayyy diyorsun

Ohhhh çok şükür canım gözün aydın maşallah bebişine de sana da Rabbim nazarlardan korusun inşallah

Canım bende recep hocaya gittim. Ne kadar sürdü ayrıntılın? Bize cd ve fotoğraf verdi ama hala bebişlerimin güZel bir pozu yok. Ayrıntılıdan çok umutluydum oysa

Kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı. Aslında kontrol için gitmiştim. Sabah 9da kahvaltı yapmıştım. Şeker testi yapalım dedi doktor. Saat 1e kadar bişey yeme 1de test yaptır dedi. Kan aldılar 50gr glikoz içtim 1saat sonra tekrar baktılar. Sonucum başta 77 sonra 162 çıktı. Doktor yüksek dedi ve diyet verdi. Ama baktım ki ben zaten diyetteki gibi besleniyormuşum. Zaten şuan 23+3 üm ve 3kilo aldım daha.
Gebelikte fazla kilo alımı şekeri tetiklemez mi?
Sanki doğru sonuç alamadık gibime geliyor ya?var mı böyle bişey yaşayan??

Bende aslında pişman oldu sonradan sorduğuma. İkilemde kaldım çünkü:) neyse Rabbim hayırlısı neyse onu versin hepimize inşallah :)

benim de var genel cerraha hamilelik için sorduğumda sezeryan önermşti ben de normal istiyordum bakalım 30.haftadaki durum neyi gösterir gerçi bazı doktorlar bebeğin iriliğiyle de ilgili diyor

bir de başka gün açlık ve tokluk kan şekerini ölçtürerk testleri karşılaştır o zaman değişim olacak mı acaba

Canım bende recep hocaya gittim. Ne kadar sürdü ayrıntılın? Bize cd ve fotoğraf verdi ama hala bebişlerimin güZel bir pozu yok. Ayrıntılıdan çok umutluydum oysa
Tam 40 dakika sürdü canım cd ve foto verdi ama maalesef bizdede güzel bi poz yakalayamadı. Yüzünü bir yere dayamıştı ne kadar uğraştıysa çevirmedi yüzünü bi ara hafif döner gibi oldu o zamanda elini gözünün üstüne koydu.Birkaç poz var ama öyle çok istediği gibi olmadı

Merhaba. Bugün bizim de detaylı ultrason vardı. Her şey yolunda, hatta 1 hafta önden gidiyor gelişimi bebeğimin. Ama serviks uzunluğum tam sınırda 25 mm çıktı. Doktorum çok üzerinde durmadı sadece cinsel ilişki çok sık olmasın dedi. ama ben yine de çok huzursuzum

Eşim de rüyalarında erkek görüyordu. Bence değişebilir. Çünkü genital cıkınca görüyorlar ve bu onları yanıltabiliyormuş. Doktorum söyledi.cinsiyet için erken daha en gece 16yı bekle derim.

Güneş koruyucu kırem kulan ama her 2 saat den bir tazelemelisin. Bula bilirsen makyajında üzerinden uygulanan güneş koruyucu spreylerde var
Arastırıyorum kremi en yakın zamanda alacam. Cildim çok yağlı bu yüzden sürekli yenilemem gerekiyor. Doktorum yaz kıs evdeyken bile kullan yoksa leke dolar yüzün ve gecmez demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…