2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

:)) Bende doğurma sırasında bebeği ittirmek için biraz bastılar karnıma fazla değil canım hem acı olmadı o zaman hele kesme dikmede hiç bir şey hissetmedim
Herkesin korkusu farklı. Misal ben doğum sonrası dikilmekden korkuyorum. Bide ablam ikinma evresınden korkuyor. Dediğne gore en cok sancıyı o zaman hıs etmiş ama ben hic nerdeyse sancı hıs etmedim. Sadıce kasılma hıs etdım.

hangi hastanede yaptı canım

cnm unibabynin islak mendilini yenidogan icin olanini ove ove bitiremiyorlar diger urunleri hakkinda cok bilgim yok acikcasi ama islak mendili kapis kaois gfiyor popis silmek icin en dogali birebir
Peki yaza kadar dayanır mı acaba canım ya? Bazı ıslak mendiller paketi kapalıyken bile kuruyor...

Merhaba arkadaşım 25 mm serviks uzunluğu İçin iyi bir oran değil bence.Bu konuda uzman bir oerinatoloğa görün mutlaka.serklaj yapılacaksa geç kalmamış olursun.ben ikizlerimi servikal yetmezlik yüzünden kaybettiğim için şu anda serklajlıyım ve sürekli yatıyorum.Ne olur ihmal etme başka bir doktora da danış lütfen

Aslında hem kendi doktorum hem de Ankara’da bir çok hamilenin gittiği radyoloji uzmanı Dr. Ali İpek vardı. Hatta ölçümü Ali İpek yaptı. Ama sıkıntılı bir durum olmadığını söyledi ikisi de. Ben mi evham yaptım anlamadım.

Canım konu dışı bir soru olacak ama, Ali İpek'ten memnun kaldın mı? Benim de ona randevum var bu hafta, doktorum otomatik olarak onu ayarladı.

kizlarr acilyardim lutfen iki aydir gecmeyen enfeksiyona doktr monurol ve gyno llomexin verdi ama bn fitili kullanmaya korkuyorum kullanan oldumu hic dunde korktum kullanamadim

Benim ki naçizane bir öneriydi.kayıp yaşadığım İçin kimsenin bu duruma düşmesini istemem.şu anda 25 mm iyi olabilir ama ileri haftalarda kısalırsa,sıkıntı yaşamanı istemem.bu konuda rahim ağzı yetmezliği ile ilgili bir forum var istersen oradaki arkadaşlara da danış

İnşallah canım, en büyük sıkıntım sık wc ve kas ağrılarım çünkü, başka bi sıkıntım yok şükür :) sen tekrar başlamayı düşünmezmissin
Düşünüyorum canım ama hafta içi çalıştığım için gidemedim ilaç yazdırmaya. Pazartesi işe gitmeden eczaneden almayı planlıyorum. Kullanırken hiç işe yaramıyor gibi geliyordu ama bitince anladım ki işe yarıyormuş.

Kendi doktoruma randevum 1 ay sonra ama 2 hafta sonra başka bir doktora gideyim diyoru hem 2. Bi göz daha da netleştirir değil mi :)
Benim 12 de randevum vardı 13te tekrar gittim doktoruma kontrol olarak cinsiyetini gördü 14 te devlete gittim hiç sormadan erkek dedi sizde merak ediyorsanız gidin bence

19 mart sabahtan olcak
Bilmiyorum uyur mu ki hemen kahvaltı yaparim
ben aç gitmiştim daha doğrusu evden erken çıkmıştık önden işlerimiz vardı onları halledip doktora gidene kadar açıkmistim doktor ne kadar karnıma dürttüyse bebek uyanması yüz aşağı duruyordu doktor da dudağında falan doğuştan yarık gibi bir kusur falan var mı ve ya göz çukuruna falan bakmalıydi çocuğu uyandiramayinca hemen aç mısın dedi biraz utandım

Ben de doğuma kadar saatler boyunca süren acılı sancidan korkuyorum

Benim gittiğim ayrıntılı yapılan yerdeki doktor 27 nin altı iyi değil dedi , bence sen arkadaşın da dediği gibi perinatoloğa görün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…