2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım ben en iyisi tok gideyim

Canım o belli olmuyo ki. Benim iki arkadaşıma da o haftalarda erkek dendi ama sonra kiz dediler ve kizda doğdu. İnşallah canım sağlıkla dogarlar

Kizlar ayrintili ultrasona tok gitmek lazim bide nescafe icmek yada cikolata yemek lazim. ayrica tuvalet ihtiyacniz varsa rahim agzi olcumi farkli cikiyor. doktor baska beni 30 cm olctu sonra senin mesanen biraz dolu dedi ciktim sonra tekrar girince 35 olcti l cok onemli.

Tabi ki çok teşekkür ederim ilginize. Kendimi sakinleştirmeye çalışırken ne yapacağımı şaşırdım. Önümüzdeki hafta bir doktora daha gideceğim, başka türlü rahat edemeyeceğim.Riske atmaya gerek yok. Tekrar çok teşekkür ederim

Canım konu dışı bir soru olacak ama, Ali İpek'ten memnun kaldın mı? Benim de ona randevum var bu hafta, doktorum otomatik olarak onu ayarladı.
Benim doktorum da otomatik onu ayarladı ama ben genel olarak memnun kaldım. İşini iyi bildiği belli oluyor. Her şeyi cidden tam anlayana kadar inceliyor. Sadece fazla ciddi bir doktor, insan pek bir şey soramıyor.

Eşim de rüyalarında erkek görüyordu. Bence değişebilir. Çünkü genital cıkınca görüyorlar ve bu onları yanıltabiliyormuş. Doktorum söyledi.cinsiyet için erken daha en gece 16yı bekle derim.
Yani aslında doktorumun tecrübesine de güveniyorum ama gerçekten çok kişi varmış cinsiyeti yanlış öğrenen. Hayırlısı diyorum artık :)

Benim doktorum da otomatik onu ayarladı ama ben genel olarak memnun kaldım. İşini iyi bildiği belli oluyor. Her şeyi cidden tam anlayana kadar inceliyor. Sadece fazla ciddi bir doktor, insan pek bir şey soramıyor.
Sen de Aylin Anıl Arslan'a gidiyor olabilir misin acaba dr olarak? :)

Arastırıyorum kremi en yakın zamanda alacam. Cildim çok yağlı bu yüzden sürekli yenilemem gerekiyor. Doktorum yaz kıs evdeyken bile kullan yoksa leke dolar yüzün ve gecmez demişti
Canım bana cildiyeci solende pregna ye gineş kremi önerdi. Çok koyu kıvamlı, yüzün bembeyaz kalıyor ama gebelere özelmiş, düşünürmüsün bilmem

Kızlar günaydın. Dün randevum vardı doktorum ayrıntılı bakmıyormuş ama her şeyine baktı kalbine böbreklerine ekstra ayrıntılıyı sordum ben olumsuz bir şey görmedim gördüğüm zaman yönlendiriyorum dedi çok şükür bir şeyi yokmuş yavrumun şimdi 1 ay sonra şeker yüklememiz var hayırlısıyla onuda atlatırız inşallah

Günaydın kızlar. nevesta81 canım sana doktor sıvıları dediğinde kaç mm ölçmüştü cep uzunluğunu? Bende gebe okulunda sordum azalırmı suları diye, azalmaz ama şekeri kesersen ilerleyen zamanda normalde döner dedi

Günaydın kızlar... size bir sorum var 18 haftalık arkadaşım hamile kendisi epilepsi hastası... dr kafası 1hafta büyük demiş.. başka dra yönlendirmiş kontrol ettir diye. Düzelir mi yada bi sorun varmıdır buna benzer bi durum yaşayan varmı

kizlarr acilyardim lutfen iki aydir gecmeyen enfeksiyona doktr monurol ve gyno llomexin verdi ama bn fitili kullanmaya korkuyorum kullanan oldumu hic dunde korktum kullanamadim

Canım bi ara bende içinde iki tane olan bi fitil kullandım ama adını hatırlamadım şimdi bence kullan doktor verdi sonuçta enfeksiyon bazı durumlarda ilaçtan daha tehlikeli olabiliyor

Hanımlar internetten nereden alışveriş yapıyorsunuz.
Babymall,morhipo,trendyol,hepsiburada
Canim onu bilmiyorum ama agir epilepsi hastasi olan bir tanidigin çocuğu var .Gayet sağlıklı hic bir engeli vs yok .Ona dr dogurman yasak dedigi halde hamile kalip dogurdu .Gonlunu ferah tutsun .Yengemin tiroidi yuksek diye dr sen niye çocuğu istiyorsun bak engelli olur aldirmalisin dedi.Yegenim turp gibi .Yani bir hastalik varsa annede risk grubu olarak degerlendiriyorlar .Böyle bir sey normal de olabilir .Belki duzelecek ,belki bir haftanin onemi yok bilemeyiz.

Teşekkür ederim cnm bnde öyle düşünüyorum bizim komşuyada riskli aldır dediler ama çocukta bişey yok sadce danışmak örenkleri çoğaltmak istedim içimiz rhat olsun.saol cnm

Benim kuzenimin çocuğu öyleydi ama doğumdan sonra düzeldi doğduğunda farkediliyordu kafası azıcık büyüktü ama dikkatli bakarsan ve ya çıplak bakarsan belli oluyordu sonradan bir kaç aya düzeldi yani herhangi fiziksel ve ya zihinsel hiç bir sorunu yok ama yine de doktora detaylı sorsun herhangi bir sorun oluşturur mu hamileyken kuculur mu ve ya doğduktan sonra bir sorunu olur mu ? Çoğu bebeklerin başı doğduktan sonra ya uzun oluyor ya büyük oluyor benim kizimda arkası biraz uzun gibiydi ama 40i çıkınca düzeldi , hatta geçenlerde normal doğum izledim Instagram keşfetti karşıma çıktı bebek çıkınca kafası baya uzundu ama doktor çok güldü kafaya bak kafaya demek ki sonradan düzelen bir şey diye kimse takması pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…