2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı pazarlar hanımlar hava çok güzel tam gezme havası

Benim de bebeğimin başı 1 hafta daha büyük. Doktor bir şey demedi. Şimdi burda okuyunca çok şaşırdım. Anormal olsa söylerdi herhalde

Canım kafatası büyük dediğin ne kfanin etrafını olcuyorlar ya o bende 10 gün falan önde çıkıyor dr söylemiyor bile ben ultrason kağıdında bakınca görüyorum. Bahsettigin buysa önemli değil o

merhaba kızlar İnşallah herkes iyidir geçmişe bakamıyorum çok birikmiş gözler bozuk☺miniğimin hareketlerini dıştan hissetmeye başladım elimi koyunca :) bi sorum olcak bu ara aşırı gergin karnım.haftası önde olan arkdaşlar çatlaklar başladımı nasıl belirtiler verdi onu merak ettim

benim sivri bi karnım var bebeğim mideme çıkmış gobek deligimin ustunde catlaklarim oluşmaya başladı akşam yemeğinden sonra çok ağırlık hissediyorum 3.gebeligim hala eski kiyafetlerimi giyiyorum ama karnım çok çıktı artık etegim aksamlari hafif sıkıyor

21. haftaya girdim bebek göbek deliğimin alt kısmında hissediyorum belim sırtım çok kaşınıo sanırım bendede başlıcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…