2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oyhh isten geldim yemek yapcam cok yorgunum
Bir daha sabahtan yapcam artik isten sonra gücüm kalmiyor .Annesine ,ablasina yakin oturup destek alanlar kıymetini bilin
Ah bende 2 yıl öncesine kadar kaynanamın alt katında oturuyordum ve şimdi keşke oradayken hamile kalabilseydim diyorum. 8 de eve geldim yemek falan hazırlamak imkansiz bu saatte hep önceki aksamdan yapmam lazım

Ah bende 2 yıl öncesine kadar kaynanamın alt katında oturuyordum ve şimdi keşke oradayken hamile kalabilseydim diyorum. 8 de eve geldim yemek falan hazırlamak imkansiz bu saatte hep önceki aksamdan yapmam lazım
Ben yaptim da ne oldu daha yeni geldi esim .Yalnizken canim istemiyor az atistirdim ama tüm istahim kacti sinir oldum ya.

benimde aynı şekilde kaşıntım var ama 3 aylıkken de vardı çok kaşınıyordu ben o zaman başladım nemlendirmeye ondan beri devam ediyorum birde bunara başladı tekrar kaşıntım.. benim ramazanlıkta ani kilo alımımda çatlaklarım vardı sanırım kolay çatlıcam

2 gun yatcaz cnm dinlenirmkskm oyle diyor. ben kendi evimden daha cok ayakdaim orda ama dusunmuo :/
Hep öyle oluyor maalesef. Benim de kayınvalidem ameliyat oluyor bu hafta, ziyaret için 6 saat yol gideceğiz. Böyle önemli durumlarda gidilmeli tabii ki, ama keyfi davetleri dikkate almazdım ben olsam.

Selam kizlar nasilsiniz herkez iyimi bebisler iyimi skntili bi durum yoktur insallah..bizim iyi gidiyor sukur carsamba detayli usg giricem fazla heyecanliyim herkez girdimi nasil bakiyolar kac dakika suruyo bileniniz varmi

Selam kizlar nasilsiniz herkez iyimi bebisler iyimi skntili bi durum yoktur insallah..bizim iyi gidiyor sukur carsamba detayli usg giricem fazla heyecanliyim herkez girdimi nasil bakiyolar kac dakika suruyo bileniniz varmi
Benimki 20 dakika kadar sürdü. Göbekten ultrasonla bakıyorlar. Benim gittiğim perinatolog çok konuşkan değildi o yüzden diğer arkadaşlara göre kısa sürdü sanırım

Benimki 20 dakika kadar sürdü. Göbekten ultrasonla bakıyorlar. Benim gittiğim perinatolog çok konuşkan değildi o yüzden diğer arkadaşlara göre kısa sürdü sanırım
O gun baska tahlil yapiliyormu peki ikinci gebeligim ama ayrintiliya oncekinde girmemistim o zamanlar yoktu sanirim

Canım nasıl üç ay kontrol yok. Çok uzun zaman 3 ay

Ben de baslayali cok oldu ama düzenli yapamiyorum .Sonrasi yatmak gerekiyor her seferinde zamanım olmuyor.

Kızlar amazondan alışveriş yapan varmı? Orda çantalar daha uygun. Ben yabancı sitelerden alışveriş yapmadım hiç

Canım nasıl üç ay kontrol yok. Çok uzun zaman 3 ay
Banada uzun geldi ama yapa bileceğim bişey yok. Ablamın dr sormasnı soyledim dr değişmek isdiyorum siz bakarmısınız diye. Artik o dr başlamış değişemez dedi o sözlede bu konu kapandı, zaten herkes artik 2-3 kontrolun var en fazla değişdirmek ücün uğrqşdığna deymez dedi. Bende artik umursamıyorum nolucaksa olucak.

Merhaba kızlar yoğunluktan çok dahil olamiyorum konuşmalara talihsiz bir olay yaşadım oğlumun üzerine mutfak dolabı düştü şükür ki içi boştu ve düşerken kapakları açıldı sırtında ezikler var sadece rafların geldiği yerler ben o ana şahit oldum tutamadım dolabı oglumu dolabin altından çığlık çığlığa çıkardık sonra bildiğiniz sinir krizi geçirdim ağlamaktan mahvoldum sabah da ayrıntılı ultrasona giricem bebeğin hareketleri az da olsa devam ediyor ama içimde hep bir korku dua edin bize lütfen

Cok.gecmis olsum canimmm oglun nasil iyi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…